Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docik

    Zdravím, redesign se mi líbí, web se dá mnohem rychleji projet a kliknout na to co mně zajímá. Jedinou výtku co bych měl - resp spíš zlepšovák, ale to nechám posoudit i vás - já bych v mobilní verzi posunul bleskovky výš. Já se přiznám, že chodím na více herních webů a na games.cz chodím hlavně kvůli bleskovkám.

    Jinak se mi to líbí ;)

  • KrPa

    Sakra novy web, nejaky rozbity, vypnu Fair block a je to porad rozbite. Hlavne 1/3 celeho webu dela jen reklama.

    • Veskoslav

      Když sroluješ na konec stránky, tak si troufám tvrdit, že i 1/2 tvoří reklamy.

  • Izmæl

    Jako lepší než předtím určitě (aspoň teda mobilní verze, desktop jsem ještě nezkoušel), ale třeba takový písmo mi přijde zbytečně velký a nevidím, jestli se velikost dá někde nastavit. 

  • Lukyz

    Obávám se, že na jakékoli výtky a připomínky nebude brán zřetel a bude to klasicky ve stylu jedeme dál. protože ruku na srdce, jaké % návštěv dělají lidi, co tady pravidelně chodí do diskusí? Tohle tady bylo už Xkrát a pokaždé zdejší komunita o něco prořídne. 

    Ale k věci ☝ Opravdu by nešlo alespoň zauvažovat o změně layoutu pro desktop verzi? Na mobilu to vypadá víceméně ok, ale na PC mi přijde, že mám ve WIN nastavený vysoký kontrast a zoom na 200% 


    Řadit dlaždice pod sebe s krátkou ukázkou článku po pravé straně popř. možnost změny na textový výpis. 

    Každopádně, hodně zdaru ✌

    • SalemCZ

      je fakt že tady v diskuzi vidím nějak moc nových jmen :D  asi to není jedno těm lidem co chodí jenom na web

  • funza

    Když skroluju doporučená videa doprava a dojedu až nakonec tak tlačítko na skrolování doleva nefunguje. Doufám že je to jasný. :D Jinak pěkný stránky 👍👌

  • ravux

    Za me asi takto. Na predchozim webu me sraly dve veci. 1. Zejmena na mobilni verzi (ale nejen!) neustale a odevsad vyskakujici reklamy, prekryvajici text, takze namisto na clanek nebo pager v diskuzi jsem klikl na reklamni banner. 2. Cerny motiv (v kombinaci s agresivni zlutou). To mi pripada jako pozustatek z 90. let, kdy vsechno, co melo dark theme, bylo cool, asi jako tisic zbytecnych widgetu na plose Windows (CPU stats apod). Ve skutecnosti jsou inverzni barvy mene prijemne ke cteni, ostatne pro oko je prirozenejsi cerny text na bilem pozadi (tak cteme i knihy, ze ano). Treba Visual Studio take nabizi dark theme, ale programuji na tom jen hipstri nebo lide, kteri chteji vypadat cool. Pro praci je nejlepsi svetle pozadi a tmavy text. Dokud se toto nezmeni, nelze games.cz povazovat za moderni web, prijemny ke konzumaci (technicky). Pritom prepnuti stylu light/dark je zcela trivialni a bezna vec. 

    • Spades

      To by me zajimalo, kdes prisel na to, ze light theme je objektivne lepsi? Me se lepe pracuje v dark theme, protoze mi to nevypaluje oci a bila na cerne ma lepsi kontrast.


      Ale mozna jsem jen cool hipster, co ja vim...

      • ravux

        Pro lidske oko je prirozene pozorovat svet za denniho svetla, to jest vnimat predmety na svetlem pozadi, tedy s pozitivni polaritou. O textu v  knihach na bilem/zlutem papiru ani nemluve. Negativni polarita je vhodna pro specificke poruchy zraku nebo tmava prostredi (kdyz si ctes vecer v posteli). Muzes si o tom neco precist sam, googlit jiste umis.

        Kratky vycuc: To summarize, a dark-on-light (positive polarity) display provides better performance in focusing of the eye, identifying letters, transcribing letters, text comprehension, reading speed, and proofreading performance, and at least some older studies suggest that using a positive polarity display results in less visual fatigue and increased visual comfort.

        • Spades

          To je sice super, ale muj subjektivni vjem je, ze se mi lepe pracuje s darkmode, tak potom nevim.
          Navic casto pracuji po vecerech, takze tak.

    • Souhlas...

  • Radkaa

    Odpad.🤮

  • Chápu, že je třeba se kvůli návštěvnosti podřizovat rozmazleným náctiletým analfabetům, kteří už čumí jen do mobilů a orientují se podle obrázků, ale pro nás začínající třicátníky (nebo minimálně pro mě) je tohle krok do pekel. Obecně mě tenhle trend obrázkových dlaždic místo přehledných seznamů/výpisů pěkně irituje a i když píšete, že si určitě zvyknu, je to pro mě bohužel spíš impuls najít si jiný zpravodajský web o hrách... Nejste první web, který takovou změnu udělal a každý z nich jsem po čase, kdy jsem se trápil s orientací, přestal navštěvovat. Byl bych moc rád, kdyby tohle nebyl váš případ, protože vás čtu už minimálně 10 let (Aleš je, pokud vím, třetí šéfredaktor, kterého si za svého čtenářství pamatuji) a i když videoobsah se zcela viditelně přibližuje mladší generaci, alespoň v té textové podobě jste pro mě nenahraditelní a čtu vás rád. Bojím se ale, že takhle o mne přijdete... Chápu, že to asi není jednoduché po celkové migraci webu, ale nebyla by možnost, aby si uživatel mohl vybrat jinou variantu layoutu pro desktop, která by byla opět spíše textová než obrázková, jako tomu bylo dosud?

    • ravux

      Ty jsi byl rozmazleny analfabet, kdyz jsi byl mladsi? Nebo z ceho prameni ten predsudek, ktery zobecnujes na vsechny mladsi lidi?  

      • Máš pravdu, že se to nedá takhle šmahem generalizovat, ale potkávám se s dnešními teenagery (mé nevlastní sestry, sourozenci mých přátel a jejich přátelé atd.) a tohle je největší rozdíl, kterého si všímám mezi mým a jejich dospíváním. Oni žijí ve světe obrázků a videí, delší texty mají tendenci přeskakovat, články sdílí na sociálních sítí jen podle titulků a ne podle obsahu, protože jsou líní si ten článek vůbec přečíst. Ano, je to asi obecný trend a netýká se pouze puberťáků, ale u nich mi to přijde nejviditelnější. To, že větší váhu má něco, co řekne youtuber ve videu, než psaný text na dané téma, asi nikdy nepochopím...

      • Nebylo to sice na mě, ale on nezobecňoval. On nepíše, že všichni mladí jsou analfabeti. On upozorňuje na jejich jistou podmnožinu, které je toto ústupkem. 

    • Asi tak, v první chvíli jsem si dokonce myslel, že mám rozbitý prohlížeč, protože ten chaos co na mě vyjel teda stál za to. A ono ne :-D

      • SalemCZ

        trochu jsem si myslel že je to další Adblock ochrana a ono to je i s vypnutým adblockem :D 

  • https://www.youtube.com/watch?v=vzBgFgCJSoM . 

    Co byste chtěli, holoto? Přehledný seznam po řádcích a kategoriích? To víte, že jo, dlaždice na Vás a nejlépe každá jinak velká a roztahané horizontálně i vertikálně. Takže nebudete vědět, jestli scrollovat dolů nebo do strany, jestli je to reklama nebo článek. 

  • Tak ty obří žluté bloky na celou šířku stránky jsou katastrofa. Ale možná jsem to jen nepochopil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit