Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdarec

    proc je ted tento web kopie 1:1 Vortex.cz ? mi neco uniklo? to delali stejni lide?

    ... mozna bylo dobre take rovnou prevzit jejich mene drasticke barevne prechody a totoznou sirku panelu pro celou stranku 

  • gio1

    Já vím, z něčeho žít musíte, ale God save the Brave adblocker. Ale slibuju, že alespoň jednou týdně si ty reklamy pustim. Stejně jako při sledování tv občas zapomenu jít místo reklamy na zachod 🙂. A jinak novej web dobrý. 100 lidi, 100 chuti. Není na světě člověk ten který by se zavděčil lidem všem a tak dlouho se chodí se dzbanem pro pivo az zavrou hospodu. Konec hlášení 😇

  • DeathFish

    Líbila by se čtenářům taková desktopová verze více? Viz odkaz.

    https://i.postimg.cc/7DTX50cW/games-web.png

    • SalemCZ

      ideál, možná bych ještě zvětšil bleskovky, když je chtějí asi teď mít trochu důležitější když už jsou rozklikávací. 

  • Tak děkuji, už takto jsem sem zavítal sporadicky, ale touto hrůzou jste mne odradili definitivně. Nevím, jestli jsou všichni vaši designéři slabozrací, ale tato hrůza s ohromnými čtverci přes celou obrazovku je opravdu něco příšerného. Navíc tak totálně nepřehledné, až běda.

  • Cvicme_v_rytme

    Na mobilu celkem v poho. Velký, čitelný, na čtení asi fajn změna. Na desktopu utrpení, nepřehledný, písmo velký jak pro důchodce.

  • Reload

    OK tak zvykanie si na nový dizajn bude asi bolestivejšie, ako som si myslel (píšem o desktopovej verzii - mobilná je celkom OK).

    1, horizontálne je na obsah vyhradených celých 35 % obrazovky - to je rekord medzi webmi, ktoré sledujem,

    2, písmo je fakt veľké,

    3, po 30 minútach na Games ma fakt, ale fakt veľmi bolia oči, (jas mám na 50 % nastavený), tie farby nie sú veľmi príjemné na pohľad a čítanie, aj tá čierna je až veľmi čierna - prosím o svetlý režim,

    4, nekonzistentnosť - rôzne šírky kategórií, farby - svetlo čierna pod hlavným obsahom a úplne tmavá čierna (úplne hore).

    Našlo by sa toho viac, ale tak tieto veci mi vadia najviac. Už podľa reakcií a komentárov to nie je z vašej strany veľmi vydarený dizajn GUI. Neprebehlo žiadne pripomienkovanie ? Mali ste kladné reakcie od Betatestu ak nejaký bol? Alebo aspoň od redakcie - veď to muselo vidieť viac ako 5 ľudí. Ako oči ma z toho kontrastu farieb fakt bolia - som sám ??

    PS: Je tu zatiaľ len jedna reakcia od šéfredaktora, alebo redakcie na komentáre. Bolo by dobré o trochu viac reakcií na super pripomienky a názory od dobrovoľných (beta)testerov (neviem či niečo také prebehlo na GUI) - čitateľov GAMES. Na Z..g.cz šéfredaktor reaguje na veľké množstvo komentárov a ten feeling komunity tu na GAMES fakt chýba. Plus to pôsobí aj profesionálnejšie. Veľa zdaru.


  • jako proč ne, ale dá se to aspon nějak srovnat podle času. Takhle je to fakt naprosto nepřehledný. Na starem webu sem každej den přišel, mrkl co je nového. Tady fakt netuším co vlastně je nové.

  • Reload

    Tak uvidíme, či si na nové GUI zvyknem. Nie som fanúšik dlaždíc tak ale šancu mu dám. Prosím však o prepínanie na svetlú tému na štýl ako to má napr. Z..g

    Ďakujem.

  • Danny_S

    Zdravím.

    Chvíli jsem si říkal, co se děje s tímhle serverem, že mi včera nějakou dobu nešel a pak jsem zjistil proč.

    Také se mi nelíbí dlaždicový vzhled na PC - je to nepřehledné a pro samé obrázky člověk nevidí pořádně text. :-(

    Bylo by možné ale aspon si odfiltrovat, že chci vidět jen PC sekci nebo odted se mi bude stůj co stůj zobrazovat i články o hrách na konzole, které mě ale vůbec nezajímají? :-(

    Chápu, že evoluce je prostě součástí našeho života a vše se vyvíjí a na mobilech to asi už bylo potřeba, ale je nutné to měnit i na PCs?

    Nečekám, že to vaši designeři vrátí zpět pro PC anebo že nabídnou možnost filtrování dle druhu zařízení anebo si prostě vybrat jen sekce, které mě zajímají a kterou jsou pro mě relevantní, ale aspon odpověd na moje otázky bych uvítal.

    Děkuji a přeji hezký den. :-)

  • Za mne v pohodě. Jen si na to chvíli člověk bude zvykat no... Ale ta žlutá v pozadí je trochu moc kontrastní a agresivní. Do prezentace bych se neodvážil použít. 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit