Games.cz dostávají novou grafickou podobu
-
Tak tohle se hodně nepovedlo, hlavně teda desktopová verze. Úplně se ztratila přehlednost. Další krok k tomu navštěvovat Games ještě méně, než doposud. A to to jeden čas byl jeden z mála webů, který jsem si pustil prakticky každý den...
-
"bez evoluce bychom vymřeli" - ano a proto tam plácneme dlaždice a budeme stejně zaměnitelní jako stovky webů okolo...
-
Další zničený web. Všude samá zas*** dlaždice. Na PC absolutně nekoukatelné. Naprosto nepřehledné. Všechno do sebe nasázené bez ladu a skladu. Totální chaos a ještě proložené pásy reklam. S tímhle webem končím. Bohužel.
-
-
Konečně.... Dík a pozdravuj! ;-)
-
-
To snad ne. Pos___y dlazdice.
-
Chápu, že je třeba se kvůli návštěvnosti podřizovat rozmazleným náctiletým analfabetům, kteří už čumí jen do mobilů a orientují se podle obrázků, ale pro nás začínající třicátníky (nebo minimálně pro mě) je tohle krok do pekel. Obecně mě tenhle trend obrázkových dlaždic místo přehledných seznamů/výpisů pěkně irituje a i když píšete, že si určitě zvyknu, je to pro mě bohužel spíš impuls najít si jiný zpravodajský web o hrách... Nejste první web, který takovou změnu udělal a každý z nich jsem po čase, kdy jsem se trápil s orientací, přestal navštěvovat. Byl bych moc rád, kdyby tohle nebyl váš případ, protože vás čtu už minimálně 10 let (Aleš je, pokud vím, třetí šéfredaktor, kterého si za svého čtenářství pamatuji) a i když videoobsah se zcela viditelně přibližuje mladší generaci, alespoň v té textové podobě jste pro mě nenahraditelní a čtu vás rád. Bojím se ale, že takhle o mne přijdete... Chápu, že to asi není jednoduché po celkové migraci webu, ale nebyla by možnost, aby si uživatel mohl vybrat jinou variantu layoutu pro desktop, která by byla opět spíše textová než obrázková, jako tomu bylo dosud?
-
-
Ty jsi byl rozmazleny analfabet, kdyz jsi byl mladsi? Nebo z ceho prameni ten predsudek, ktery zobecnujes na vsechny mladsi lidi?
-
-
Máš pravdu, že se to nedá takhle šmahem generalizovat, ale potkávám se s dnešními teenagery (mé nevlastní sestry, sourozenci mých přátel a jejich přátelé atd.) a tohle je největší rozdíl, kterého si všímám mezi mým a jejich dospíváním. Oni žijí ve světe obrázků a videí, delší texty mají tendenci přeskakovat, články sdílí na sociálních sítí jen podle titulků a ne podle obsahu, protože jsou líní si ten článek vůbec přečíst. Ano, je to asi obecný trend a netýká se pouze puberťáků, ale u nich mi to přijde nejviditelnější. To, že větší váhu má něco, co řekne youtuber ve videu, než psaný text na dané téma, asi nikdy nepochopím...
-
Nebylo to sice na mě, ale on nezobecňoval. On nepíše, že všichni mladí jsou analfabeti. On upozorňuje na jejich jistou podmnožinu, které je toto ústupkem.
-
-
Asi tak, v první chvíli jsem si dokonce myslel, že mám rozbitý prohlížeč, protože ten chaos co na mě vyjel teda stál za to. A ono ne :-D
-
-
trochu jsem si myslel že je to další Adblock ochrana a ono to je i s vypnutým adblockem :D
-
-
-
A jéje. Další Moviezone. Tam je to to samý. Já sem chodím jen z PC. A je to strašně dlaždicový. Windows 8.0 Games . Nepřehledné jak cyp a doslova 60% plochy reklamy. Adblock nechce se mi ) zvětšit stránku pomocí mýho addonu na 130% a dá se to. Samozřejmě, že pokud je půlka návštěv z mobilu, tak je potřeba jít jim naproti. Ale né tak, že odstřihnete desktopy. Tohle mě trochu mrzí.
A určitě bych nahoru do záhlaví, kde jsou Recenze, Katalog her, Hardware a ostatní přidal novinky.
BTW: Kvůli zpětné vazbě: je mi 32. Miluju stránky s řádky. Dlouhé, horizontální. Prostě seznam. Pod sebou. Dlaždicový styl nemusím.
-
Doufam ze dlazdice budou prehledny. Protoze zatim kazdej web kterej presel na dlazdice tak sel s prehlednosti do haje.
-
-
Ne, nebudou. Takový dlaždice ještě nevymyslel nikdo.
-
-
Vubec se v tom neorientuju...nema to zadny logicky rad, nebo ho tam aspon nevidim. Misto aby to bylo neco jako nadpis - nazev sekce a pod tim dane clanky tak je tam vsechno nasazene bezesmyslu prerusene reklamou, nekolik typu velikosti oken, ktere vsak zadnym zpusobem neodkazuji na dulezitost clanku.
-
jako proč ne, ale dá se to aspon nějak srovnat podle času. Takhle je to fakt naprosto nepřehledný. Na starem webu sem každej den přišel, mrkl co je nového. Tady fakt netuším co vlastně je nové.
-
-
Není nějaká možnost používat starší verzi? Tahle nová je příšerně nepřehledná pomalu se z toho stává druhý Bonusweb