Games.cz dostávají novou grafickou podobu
-
Proč proboha nepřehledné dlaždice... ☹
-
-
Protože best practises.
-
-
snad si zvyknu, jsem staromilec a jeden z důvodů, proč chodím na games je layout celého webu, který by mi stačil i nadále, předně doufám, že písmo na webu nebude šeredně mega jako to mají na vortexu.
-
https://www.youtube.com/watch?v=vzBgFgCJSoM .
Co byste chtěli, holoto? Přehledný seznam po řádcích a kategoriích? To víte, že jo, dlaždice na Vás a nejlépe každá jinak velká a roztahané horizontálně i vertikálně. Takže nebudete vědět, jestli scrollovat dolů nebo do strany, jestli je to reklama nebo článek.
-
To je strašné, strašně nepřehledné, nešlo by někde ponechat možnost „staré zobrazení“?
-
Zdravím.
Chvíli jsem si říkal, co se děje s tímhle serverem, že mi včera nějakou dobu nešel a pak jsem zjistil proč.
Také se mi nelíbí dlaždicový vzhled na PC - je to nepřehledné a pro samé obrázky člověk nevidí pořádně text. :-(
Bylo by možné ale aspon si odfiltrovat, že chci vidět jen PC sekci nebo odted se mi bude stůj co stůj zobrazovat i články o hrách na konzole, které mě ale vůbec nezajímají? :-(
Chápu, že evoluce je prostě součástí našeho života a vše se vyvíjí a na mobilech to asi už bylo potřeba, ale je nutné to měnit i na PCs?
Nečekám, že to vaši designeři vrátí zpět pro PC anebo že nabídnou možnost filtrování dle druhu zařízení anebo si prostě vybrat jen sekce, které mě zajímají a kterou jsou pro mě relevantní, ale aspon odpověd na moje otázky bych uvítal.
Děkuji a přeji hezký den. :-)
-
Mohli bychom dostat moznost zobrazit seznam clanku jako seznam misto dlazdic? Klidne at to doslova zobrazi jen 1 column v gridu, ale mam radeji, kdyz jsou clanky pod sebou, nez vedle sebe.
-
-
Taky nechápu ten styl dlaždic evidentně z tabletů a mobilů. Seznam je vždy lepší a přehladnější. I u Steamu naštěstí stále zůstal seznam, i když přidali dlaždice, které ale vůbec nepoužívám a i v OS mám vždy radši seznam nebo podrobnosti, ještě ale čím vtěší ikony až po dlaždice jsou fajn pokud máte 5 položek a potřebujete zaplnit obrazovku aby to nevypadalo prázdné, ale jinak nepřehledné a zbytečně zabírají moc místa.
-
Jako kdyby to byla možnost tak bych to taky uvítal, vyšlo by to i vstříc uživateli a ještě by viděly statisticky co se používá častěji.
p.s. mě ty dlaždice spíš evokují že je to něco jako odkaz bokem, něco jako nápověda na další videa a ne další články.
-
-
Je evoluce a "evoluce". Tohle je bota jak lhota. Z relativně zastaralého a nepřehledného jste udělali něco podstatně méně přehledného. Většina původních prvků je úplně stejná jen IMHO ošklivější.
Jediné plus je mobilní verze, kde se to naskládá pod sebe. Zlepšení funkcí je asi taky OK, ale zbytek ... Buď jste se měli držet původního designu, nebo zvolit úplně nový. Tohle je takový kočkopes.
-
Obávám se, že na jakékoli výtky a připomínky nebude brán zřetel a bude to klasicky ve stylu jedeme dál. protože ruku na srdce, jaké % návštěv dělají lidi, co tady pravidelně chodí do diskusí? Tohle tady bylo už Xkrát a pokaždé zdejší komunita o něco prořídne.
Ale k věci ☝ Opravdu by nešlo alespoň zauvažovat o změně layoutu pro desktop verzi? Na mobilu to vypadá víceméně ok, ale na PC mi přijde, že mám ve WIN nastavený vysoký kontrast a zoom na 200%
Řadit dlaždice pod sebe s krátkou ukázkou článku po pravé straně popř. možnost změny na textový výpis.
Každopádně, hodně zdaru ✌
-
-
je fakt že tady v diskuzi vidím nějak moc nových jmen :D asi to není jedno těm lidem co chodí jenom na web
-
-
To je strašné...Navíc mě neskutečně irituje to, že textové pole a příspěvky ostatních není uprostřed, ale zarovnané nějak hodně, ale hodně debilně (kvůli reklamě, která to fakt nevylepší). Navíc je vidět, že je to "primárně" dělaná šablona na mobilní zařízení...A agresivní žlutá v pozadí tomu taky moc nepomáhá.
-
OK tak zvykanie si na nový dizajn bude asi bolestivejšie, ako som si myslel (píšem o desktopovej verzii - mobilná je celkom OK).
1, horizontálne je na obsah vyhradených celých 35 % obrazovky - to je rekord medzi webmi, ktoré sledujem,
2, písmo je fakt veľké,
3, po 30 minútach na Games ma fakt, ale fakt veľmi bolia oči, (jas mám na 50 % nastavený), tie farby nie sú veľmi príjemné na pohľad a čítanie, aj tá čierna je až veľmi čierna - prosím o svetlý režim,
4, nekonzistentnosť - rôzne šírky kategórií, farby - svetlo čierna pod hlavným obsahom a úplne tmavá čierna (úplne hore).
Našlo by sa toho viac, ale tak tieto veci mi vadia najviac. Už podľa reakcií a komentárov to nie je z vašej strany veľmi vydarený dizajn GUI. Neprebehlo žiadne pripomienkovanie ? Mali ste kladné reakcie od Betatestu ak nejaký bol? Alebo aspoň od redakcie - veď to muselo vidieť viac ako 5 ľudí. Ako oči ma z toho kontrastu farieb fakt bolia - som sám ??
PS: Je tu zatiaľ len jedna reakcia od šéfredaktora, alebo redakcie na komentáre. Bolo by dobré o trochu viac reakcií na super pripomienky a názory od dobrovoľných (beta)testerov (neviem či niečo také prebehlo na GUI) - čitateľov GAMES. Na Z..g.cz šéfredaktor reaguje na veľké množstvo komentárov a ten feeling komunity tu na GAMES fakt chýba. Plus to pôsobí aj profesionálnejšie. Veľa zdaru.