Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DeathFish

Líbila by se čtenářům taková desktopová verze více? Viz odkaz.

https://i.postimg.cc/7DTX50cW/games-web.png

• SalemCZ

ideál, možná bych ještě zvětšil bleskovky, když je chtějí asi teď mít trochu důležitější když už jsou rozklikávací. 

• Tak ty obří žluté bloky na celou šířku stránky jsou katastrofa. Ale možná jsem to jen nepochopil...

• ravux

Za me asi takto. Na predchozim webu me sraly dve veci. 1. Zejmena na mobilni verzi (ale nejen!) neustale a odevsad vyskakujici reklamy, prekryvajici text, takze namisto na clanek nebo pager v diskuzi jsem klikl na reklamni banner. 2. Cerny motiv (v kombinaci s agresivni zlutou). To mi pripada jako pozustatek z 90. let, kdy vsechno, co melo dark theme, bylo cool, asi jako tisic zbytecnych widgetu na plose Windows (CPU stats apod). Ve skutecnosti jsou inverzni barvy mene prijemne ke cteni, ostatne pro oko je prirozenejsi cerny text na bilem pozadi (tak cteme i knihy, ze ano). Treba Visual Studio take nabizi dark theme, ale programuji na tom jen hipstri nebo lide, kteri chteji vypadat cool. Pro praci je nejlepsi svetle pozadi a tmavy text. Dokud se toto nezmeni, nelze games.cz povazovat za moderni web, prijemny ke konzumaci (technicky). Pritom prepnuti stylu light/dark je zcela trivialni a bezna vec. 

• Spades

To by me zajimalo, kdes prisel na to, ze light theme je objektivne lepsi? Me se lepe pracuje v dark theme, protoze mi to nevypaluje oci a bila na cerne ma lepsi kontrast.

Ale mozna jsem jen cool hipster, co ja vim...

• ravux

Pro lidske oko je prirozene pozorovat svet za denniho svetla, to jest vnimat predmety na svetlem pozadi, tedy s pozitivni polaritou. O textu v  knihach na bilem/zlutem papiru ani nemluve. Negativni polarita je vhodna pro specificke poruchy zraku nebo tmava prostredi (kdyz si ctes vecer v posteli). Muzes si o tom neco precist sam, googlit jiste umis.

Kratky vycuc: To summarize, a dark-on-light (positive polarity) display provides better performance in focusing of the eye, identifying letters, transcribing letters, text comprehension, reading speed, and proofreading performance, and at least some older studies suggest that using a positive polarity display results in less visual fatigue and increased visual comfort.

• Spades

To je sice super, ale muj subjektivni vjem je, ze se mi lepe pracuje s darkmode, tak potom nevim.
          Navic casto pracuji po vecerech, takze tak.

• Souhlas...

• KrPa

No mobil to asi ude, ale ten desing na PC je hrozny. Proc musi byt nahore lezaty obdelnik, pak mezera s reklamou a pak dlouhy sloupec? To vubec nedava smysl?! Reklamy ani nejak nevadi, pokud nebudou zase vyskakovat a zabirat pulku okna.

• SalemCZ

ještě ten obdeník je jinak velkej než ten druhej sloupec. Asi umělecký záměr 

• Tak děkuji, už takto jsem sem zavítal sporadicky, ale touto hrůzou jste mne odradili definitivně. Nevím, jestli jsou všichni vaši designéři slabozrací, ale tato hrůza s ohromnými čtverci přes celou obrazovku je opravdu něco příšerného. Navíc tak totálně nepřehledné, až běda.

• Nejenže hroznej redesign, ale to strašný, co bylo na starým webu (video player) nám pro velký úspěch reklam zůstalo.

I am out.

• Inquisitor

Diskuze u bleskovek je pryč? Nebo blbě vidim?

• SalemCZ

Já nevím jak to vypadá u lidí s vyšším rozlišením, ale asi to nebude moc pro nízký rozlišení. Na notebooku mi to všechno příjde takový všechno moc velký.

• Dag0

27" monitor, rozlišení 2560*1440, firefox na půl obrazovky a stránky zvětšený na 120% (diskuze default) a příjde mi to prostě akorát, tak mě docela zaráží výtky na velikost fontu a dlaždic. Nemám zatím možnost zkusit na menším monitoru :/

• SalemCZ

tak dobrý dal jsem 80% zoom a je to hned lepší.

• jindra.veliky

Vypadá to dobře a líp než předtím. I moderněji. Na změnu vzhledu games se nadávalo vždycky.

• CRYPT

Ja hlavne porad nechapu proc nejde dohledat seznam vsech prispevku co jsem kdy pridal. Je jich tam poslednich 20 nebo kolik, kdyz kliknu na svuj profil....... Pritom bych si rad pripomnel, co jsme kdy napsal za kdejakou kravinu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit