Games.cz dostávají novou grafickou podobu
-
Zdravím, redesign se mi líbí, web se dá mnohem rychleji projet a kliknout na to co mně zajímá. Jedinou výtku co bych měl - resp spíš zlepšovák, ale to nechám posoudit i vás - já bych v mobilní verzi posunul bleskovky výš. Já se přiznám, že chodím na více herních webů a na games.cz chodím hlavně kvůli bleskovkám.
Jinak se mi to líbí ;)
-
Hurá, konečně už nemusím přepínat tu otravnou mobilní verzi. Ještě jste mohli zrušit ta zbytečná pluska u komentářů.
-
jde někde změnit barva? ta žlutá je už protivna :)
-
Ještě horši než ta před tím díky reklamám.
-
-
Ja si myslim ze ten novy dizajn je urobeny hlavne kvoli cieleniu na vyssi prijem z reklamy. Pretoze naozaj na mobilnej verzii musi clovek davat pozor co je clanok a co reklama. Tym padom omylom urcite aspon parkrat klikne na reklamu. Holt, v dnesnej dobe rychlych penazi a este rychlejsej spotreby je vsade vsetko podriadene marketingovemu oddeleniu. Smutne.
-
-
Mobilnú verziu som ešte nevidel, takže k nej sa neviem vyjadriť, ale na desktopovej mi dosť vadí niekoľko vecí:
Žlté, krikľavé pruhy. Úplne vážne ma vždy zabolia oči, keď na ne preskrolujem.
Veľký font. Vyzerá, ako by bol prebraný z mobilnej verzie. Na desktope je ale výrazne ťažšie čitateľný.
Nedomyslený formát bleskoviek. Je síce pekné, že ich chcete poňať o čosi obšírnejšie, lenže pri kliknutí na ne sa zbytočne dlho načítava nová stránka s veľkým nedôležitým obrázkom a tá troška dôležitého textu je stratená až pod ním. Pod pojmom bleskovka si nepredstavujem len že sa to bleskovo napíše, ale aj bleskovo prečíta a v tomto ohľade vaše bleskovky dosť krívajú. Oveľa lepšie riešenie by som videl, keby sa nenačítala celá nová stránka, ale sa po kliknutí na bleskovku rovno na mieste rozbalil jej celý text.
Dlaždice na začiatku mi veľmi nevadia, ale zasa -- príliš veľký font a zbytočne veľké obrázky.
Zoznam najnovších článkov v dvoch radoch -- to chválim. Rýchlejšie sa v tom listuje. Akurát by nemuseli byť "preseknuté" tými hnusnými žltými boxmi, ktoré vypaľujú oči.
-
Tak jsem si to ještě zkusil na mobilu, pořád moc velké. Velké obrázky, extra pomalé první načtení. Cvičně jsem to nechal projet strejdou Googlem a ouha, hodnocení mobilního zobrazení je červené peklo 18-21%. Zobrazení úvodní stránky na desktopu cca 5-6mb, na mobilu 7-10?!
-
Na hlavni strance mam misto notifikaci na diskuze notifikaci na mail, ktery sem v zivote nepouzil.
Je to bug, nbeo nejaka featura? Na webu games.cz ocekavam notifikace na diskuzi games.cz, jako to bylo vzdy, nechcu lezt do nahodne diskuze, abych mohl zjistit, jestli mi nekdo odpovedel na komentar.
-
-
Ahoj, už jsem ti odpovídal v té bugreportovací diskusi, notifikace na odpovědi na příspěvek normálně fungují, zkoušeli jsme to.
-
-
Na hlavní stránce jsou notifikace e-mailu, v diskusi je na stejném místě odkaz na notifikace na příspěvky. Akorát se na odkazy vedoucí k odpovědím na moje příspěvky nedá v Chrome na mobilu kliknout. Dřív byly notifikace na příspěvky jak na games.cz, tak na diskuse.tiscali.cz. Teď to proto lidi mate. Navíc musíme jít do nějaké diskuse, protože jen na diskuse.tiscali.cz se dozvíme, jestli máme nové odpovědi.
-
-
-
Přijde mi divný že ty dlaždice nahoře jsou větší než ty dlaždice dole. To je vlastně kvůli reklamě, ale mě to prostě vadí kvůli symetrii asi, nebo prostě mám z toho takovej divnej pocit že tam není něco v pořádku.
-
-
chybí mi čas u článku kdy byl publikován, je tam jenom datum
-
-
> Přiznejme si, že původní mobilní podoba Gamesů už nevypadala nejlépe a nejmoderněji.
Coz o to, ze nevypadala moderne, ona byla hlavne absolutne nepouzitelna, resp. nebylo tezky ji zamenit se spamem vzhledem k tomu, kolik vyskakovacich reklam byla schopna ukazovat. Doufam, ze tohle bude v novy verzi vylepseny. Drzim palce, tesim se.
-
zdarec
proc je ted tento web kopie 1:1 Vortex.cz ? mi neco uniklo? to delali stejni lide?
... mozna bylo dobre take rovnou prevzit jejich mene drasticke barevne prechody a totoznou sirku panelu pro celou stranku