Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cvicme_v_rytme

Na mobilu celkem v poho. Velký, čitelný, na čtení asi fajn změna. Na desktopu utrpení, nepřehledný, písmo velký jak pro důchodce.

• Mobilní verzi chválím! Konečně použitelná verze. V desktopu nicméně bych ořezal tu žlutou barvu v pozadí, hrozně to tahá oči a večer to bude ještě horší. Toť vše, ať se daří.

• Kravicka

Ultra neprehledne s reklamama.

• KrPa

Sakra novy web, nejaky rozbity, vypnu Fair block a je to porad rozbite. Hlavne 1/3 celeho webu dela jen reklama.

• Veskoslav

Když sroluješ na konec stránky, tak si troufám tvrdit, že i 1/2 tvoří reklamy.

• Nemam s tim vetsi problem ale ta zluta barva je priserna. 

• 0011

Jediná věc co mě skutečně zajímá a z článku jsem se jí nedozvěděl, bude mobilní verze konečně umět tmavý režim i na hlavní stránce?

• SalemCZ

Ty jo dneska se bude krásně banovat 😀

• Za mne v pohodě. Jen si na to chvíli člověk bude zvykat no... Ale ta žlutá v pozadí je trochu moc kontrastní a agresivní. Do prezentace bych se neodvážil použít. 😉

• funza

Když skroluju doporučená videa doprava a dojedu až nakonec tak tlačítko na skrolování doleva nefunguje. Doufám že je to jasný. :D Jinak pěkný stránky 👍👌

• Izmæl

Jako lepší než předtím určitě (aspoň teda mobilní verze, desktop jsem ještě nezkoušel), ale třeba takový písmo mi přijde zbytečně velký a nevidím, jestli se velikost dá někde nastavit. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit