Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jenda84

    "to je náš Venca, ten spraví ledničku, pračku no na co si vzpomeneš, dokonce byl 2x v televizi..... pro cizí jenom Václav" 😀 ... no chtělo to velký koule sepsat takovej článek.. defakto si sám vytvořit pranýř :-) o to víc s tímhle názorem souhlasim a taky přenechám last of us jiným.. 

  • Jack1947

    Tak to mi příjde dost hloupé rozhodnutí i když i možná pochopitelné... (pro někoho ? možná)

    Více bych možná pochopil protlačení SJW ( i když kdoví, Ellie tíhle už od prvního dílu více k ženám viz Left behind) Nevím mno, každého věc ale nehrát kvůli násílí nějakou hru... já to mám opačně málo her má doporučenou pro mě množství krve a jatek, když nepočítám Dům ale to je jiné tam se řežou démoni já mám radši lidi a o tom to je když je to tak hnusné že odvrátím zrak splnilo to účel na 100%

    Prostě mám rád věci které mě odpuzují, (zatlačování očí, řezání části těl) Sa,mozřejmě ve filmech a pokud možno ve hrách člověk je od pradávna zvídavý tvor a je fascinován strachem a strach mu dává vědět že je vlastně naživu😉😛

    Nicméně, si to zahraju někdy jindy... (nevlastním PS4) takže počkám zase tak důležitá hra to není a spojlery mi tedy tolik nevadí... Vlastně nevím, První TLou jsem hrál taky až někdy +- rok po vydání. No spěch.

    AAno, možná mám omezený pohled na svět někoho jiného ale chápu ale nedovedu si představit že to někdo kvůli brutalitě hrát nemůže(koukat může na Ytb ? :D aspon)

    • Tlačení SJW? Jen ze zvědavosti kde? Pro upřesnění SJW není sexuální orientace, ale styl chování. A ve hře nikdo takový nebyl ani náznakem.

      To je zase jen panika pro nic.

      • Jack1947

        Dělá se to všude dneska, a ve hrách jsou takovéhle náznaky mě osobně to je buřt když to nezačne hru nějak výrazně kazit.

        • Prosím o odpověď - kde je SJW chování? A možná si nejdříve zjisti, CO je SJW. Díky

  • Carnage666

    A to já zase vítám jak strašně dobře je to udělaný :) realistické post apo opravdu nemůže být všude černý humor jako Fallout série.

  • jakože máš pravdu v tomhle, násilí a grafika .. je to drsné. já jsem sledoval PewDiePie 2 části a také mi to přišlo dost drsné, čili dále jsem to nesledoval.. přesně tohlejsem si také řekl, že kokos, tohle není "fun", když zabil prvního zombíka v té druhé části ..: D také by jsem to nedokázal hrát .. a nepodívám ani dále letsplay. ale zase na druhé straně také souhlasím s tím, že je to masakr premakané-- v jednom videu jsem viděl jako někdo provléká lano přes okna a vše fungovaloj ako v real life, fyzika NOU všechno.. prostě wow

    tady pewdiepie 2. část.

  • riss

    Článok s názvom prečo nebudu hrát the last of us 2 ma paradoxne najviac navnadil na tú hru, veľmi rád masakrujem čo najviac ľudí čo najrealistickejšie, v reále som ale dobrák čo mu je ľúto muchu zabiť 

    • Thanquol

      Nesnáším mouchy, takový ty drzý kousavy, neúnavný v tom tě dohnat k infarktu. Bestie

  • Nejvíce tento náhled u mužů ovlivňuje hladina testosteronu v krvi. Nejenže s věkem celkem rychle klesá, ale za posledních 20 let se množství testosteronu snížilo napříč věkovými skupinami, a to i o více než 20 %

  • Coffin.Corner

    Ze stejného důvodu nutnosti zabíjet tak krásná zvířata jako je třeba Levhart obláčkový nemám rád sérii Far Cry. Nicméně virtuálně zabíjet lidi nemám problém... 😎

    • A co ti na to říká tvůj doktor?

  • TVL slušný! To chtělo asi docela dobrou dávku odvahy, napsat takový článek.

    Jestli to chápu správně, rovnou se vymezuješ proti emocionálním kriplům (zdravím zde komentující - skutečné padavky) a odhaluješ svou lidskost. Myslím, že každý, kdo nechápe, že si tenhle přístup zaslouží minimálně respekt, když už ne uznání, má sám před sebou ještě hodně dlouhou cestu k emocionální dospělosti.

    Já nevím, jestli to sám hrát budu...počkám si, jestli PS5 bude taková srajda, jak se o ní říká a když ne, tak si zahraju remaster na ní.

    Jo...kdo nepředpokládá, že tahle herní pecka vyjde ještě v remasteru s RTX, má asi dobře vydlabáno (zdravím všechny horlivě kupující, kteří se nechali semlít marketingovou masáží na chcípající generaci konzolí) a možná by mohl zvážit, jestli ty prachy neměl dát radši na dobročinné účely...aspoň by tak dal své prázdné (nebo přímo škodlivé) existenci nějaký smysl 😀 😂

    Ti, kdož nesouhlasíte, nenamáhejte se s reakcí, Vaše názory jsou stejně ubohé jako vy sami. Reakcí na můj komentář mi jen dáte za pravdu, že si v té své tupé kebuli myslíte, že Váš názor má nějakou váhu a že je snad důležité ho slyšet...jen prozradíte svou emocionální retardaci veřejně 😎

    • Existence jako takova nema zadny smysl, pouze ty sam muzes rozhodnout, co smysl ma a co ne - proto, prosim, nehodnot ci existence je prazdna a ci ne.

    • Thanquol

      Tohle je hezky retardovana pasáž z konzumní ho hlediska. Na jednou konzumovat roztodivne produkty a služby není to co chceme? Vypneme internet a zrušíme peníze, nebo znormujeme nabídku produktů? Zavedeme zákonnou hranici 2 stovky na hru, aby se hry začaly vyrábět  nákladově "pro Čechy" ? Vysvětlí,. Dík 

      "(zdravím všechny horlivě kupující, kteří se nechali semlít marketingovou masáží na chcípající generaci konzolí) a možná by mohl zvážit, jestli ty prachy neměl dát radši na dobročinné účely...aspoň by tak dal své prázdné (nebo přímo škodlivé) existenci nějaký smysl"

  • Femt0

    Taky názor. Já měl podobný problém u série The Saw (první díl byl ok).

  • Já Vaškovi naprosto rozumím. Nejsem žádnej cíťa a chápu rozdíly mezi hrou a realitou. Ale pamatuji si,že v jednom díle Wolfensteina jsem měl jako malý Bláža zastřelil svýho psa. Stál jsem za hlavní která mířila na psa a nešlo ji znatelně vychýlit mimo něj. Prostě jsem musel a neměl na výběr. Chvíli jsem jen seděl a nechápal, jestli to Bethesda myslí vážně. Nakonec jsem myší vychýlil zbraň co to šlo i když monitor to snad ani nezaznamenal a minul. Jasně, "tatík" ho stejně dodělal,ale už jsem neměl chuť v tom dál pokračovat. Přišlo mi to jako zbytečná eskalace emocí. Odinstal a už nikdy víc. Každý má tu svojí brzdu nastavenou jinde,ale myslím že je dobře že jednoho dne přijde. A to jsem v Carmagedonu strávil střední školu. 

    • Na tu scenu uz si nepamatuji, ac jsem ty nove Wolfensteiny hral, ale neni to tak, ze se strili psi uz v poslednim tazeni, kdy je to pro ne uleva? V americkych filmech je ten motiv pomerne casty. Maly kluk dostane stene a dle standardni zivostnosti psa jej "musi" kolem 16 let milosrdne zastrelit.

    • Ristoro

      Já rozumím, že někomu to může dělat špatně, zastřelit ve hře psa, ale jednak:

      1.  Je to pořád jen směsice pixelů

      2. Pomohlo to vyobrazit, jak obrovská zrůda Blazkův otec byl

      3. To, že zastřelím psa ve hře bez emocí neznamená, že jsem duševně nemocný člověk nebo že nemám žádnou empatii, jak tady někteří tvrdí, znamená to, že dokážu rozlišit realitu od virtuálního světa a chápu záměr tvůrců dokreslit postavu otce

      4. Ve skutečnosti mám zvířata velice rád, dokonce více, než většinu lidí :).

      • Vadila mi jasná možnost ho nezastřelit. Jde to,ale s brokovnicí na pár metrů hnout se o pár centimetrů? No nevim. Mě to jako namíření mimo nepřišlo.Pořád si myslím,že to šlo i bez nucení do popravy psa.                            

        1. Ale ty jsou😀

        2. Tak schválně,co tatík udělá když mineš? Zastřelí ho sám, protože ho jenom postřelíš. Tak to jsme si to divadlo mohli odpustit.

        3. S tím souhlasím. To nemá nic společnýho s dobrem a zlem. Spíš s momentálním rozpoložením. Před deseti lety by mě to třeba nerozhodilo,za deset let třeba už taky ne.

        4. Mám kočku a psa a jsem rád že toho není víc.

        Tím že to Vašek napřed viděl a ví co ho čeká, ví že by ho to nebavilo právě kvůli realistickýmu násilí. Kdybych viděl co čeká mě ve Wolfu,tak mám taky jasno. Třeba ho v důchodu rozstřílim na.. Ale to fakt neznamená že všichni co to hrajou jsou zlý,ee lidi.

        • A proč by tam měla být možnost psa nezastřelit? V jiných hrách, kde vraždíte lidi máte snad u každého jednotlivce možnost toho člověka nezastřelit? Chápeš, že zastřelení psa sloužilo k dokreslení příběhu a atmosféry dané chvíle? Všichni říkají, že jim vadí přehnaná politická korektnost, ale jak tu čtu nějaké příspěvky, tak jste se stali otroky toho samého.

    • Thanquol

      Taky nevidím nic zlého na tom, že Vašek je Vašek. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit