Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Glitche a bugy tak byly mým denním i nočním chlebem." Smutný obrázek ztráty soudnosti soudobých recenzentů, kteří naprosto rezignovali na všechny standarty a zabugovaným hrám se nestydí dát 9/10. Se to opraví, že? Nafackujte si.

    • iSpirit

      9/10 si myslím, že se dá ještě obhájit. Co se nedá obhájit je 10/10. Samozřejmě je bez překvapení, že ty 10/10 chytl CP2077 hned po spuštění embarga, pozdější dny už to tak slavné nebylo a většinou to byly střízlivé osmičky a sedmičky.

      Konzolové verze jsou pak čistý podvod na lidi, za to by mohla vzniknout klidně nějaká žaloba, jelikož zamlčovaní informací, blokace kopií recenzentům. Na to nemám slov. První recenze na konzolovou verzi vyšla dnes a je to za 3,5/10. 

  • Inquisitor

    Dneska hrát hry v den vydání je jen pro odvážné. Počkat si půl roku se stává tradicí:)Asi chtěli stihnout vánoční prodeje.

    • CBRPNK

      Tak vydat hru zalozenou na tabletop RPG Cyberpunk 2020 v jinem roce je trosku trapne, nemyslis?? :D

  • Měl bych menší dotaz. Jak je to ve hře s volnočasovejma aktivitama? Má Cyberpunk něco jako Gwent? Můžu se prostě potloukat po městě a třeba 5 hodin nedělat nic užitečnýho, ale prostě žít normální život, jako to bylo třeba v Red Dead Redemption 2?

    • No muzes se prochazet po meste a vyhybat se vsem udalostem, ktere tam jsou rozesete...:) Jinak v casti pribehu, kde se zrovna nachazim ja, tak by nedavalo moc smysl ,,zit si svuj zivot,, protoze musis resit dulezite veci, ktere tak uplne nepockaji...

      • Jasný. Ono mi to zas tak extra nevadí, ale s mym backgroundem by bylo docela super, kdybych moh jenom tak zachlastat s lidma, se kterejma jsem vyrůstal, zahrát s nima kulec a tak. Jestli to tam neni, nevadí. Ale kdyby jo, velkej plusovej bodík.

  • Taky musite na steam verzi po kazdem spusteni znovu nastavovat cestinu? 

    • Ano, i na GOG verzi. Je to otrava. A ani přepis nastavení ze zálohy před spuštěním hry nepomůže. 

      • ja mam GOG verzi a nastavovat opakovane cestinu nemusim

        • Já taky a musim. Tak jsem se na to vybodnul a hraju v angličtině

    • Maxianimal

      Ja.

  • RodneYCZ

    Zatim jsem hral chvili na PS4 Pro a nic moc. Tech bugu jsem zazil pozehnane: vypadl zvuk v dialozich, chybejici titulky, nejake vyvojarske tagy v titulcich '<text color="gold">', doskakujici textury a objekty, zasekly quest.

    Graficky to taky vypada dost hrozne, po vypnuti vsech moznych filtru to uz vypada lepe, ale nemuzu se zbavit pocitu, ze pet let stary Zaklinac 3 vypada mnohem lepe.

    • 1984

      Je to vzhledove malicko nekonzistentni... neco krasne, neco ne az tak... ale to je prokleti vsech open world her. Doufam, ze s opustenim minule generace konzoli zacnou vyvojari delat trosku detailnejsi modely objektu/prostredi, protoze kulata vec je porad mnohouhelnik, coz dost bije do oci. Miliony filtru, shadery, raytracing, casticove efekty... krasa, ale mam pocit, ze polycount uz dlouho moc neroste. Nebo spise obcas odflaknou model neceho, co je videt casto a zaslouzilo by to vice snahy. Zde kuprikladu pohled na boty hlavni postavy... spicka boty je snad polovina dvanactiuhelniku. To s krasnymi ksichtiky postav dost neprijemne kontrastuje.

      Jinak ale jak uz jsem tu psal nekolikrat, ve vysledku je mi to jedno, protoze ta hra je paradni a pres vsechny nedokonalosti nic, co by se tomu byt jen priblizilo na trhu neexistuje. (Hraju na 1080Ti a ve 2k to jede to dost mizerne... no DeusEx ci System Shock mi kdysi taky jel mizerne) v dnesni dobe to zamrzi, hry zpravidla jedou i na minimu celkem OK, ale i kdyby to co hodinu spadlo (coz mimochodem nespadlo ani jednou za 20h), nemuzu tu hru hodnotit spatne. Nebo ok.. dejme tomu 5/10 za technicky stav. Dulezite je ale ve vysledku jen to, jak hra bavi, jak se do ni clovek vzije... a to je za 10. 

  • Asi budu muset tak rok na Cyberpunk počkat. Mám PC s RX470 + PS4.. A chci víc než jen 30FPS. A "dobré" grafiky jsou buď nedostupné nebo předražené..

    • no ja to hraju na gtx1660super a ve full hd na cca 85% grafickeho nastaveni to jede naprosto bez zaskobrtnuti...takze nevidim problem v RX470...ono graficky mi to docela pripomina The Division2 z vlastniho pohledu, coz by i tak odpovidalo narocnosti na grafiku

  • iSpirit

    https://twitter.com/i/status/1336867902234955782


    goty.

    • Maxianimal

      PS4 gameplay bez patche, gg.

    • Carnage666

      To je ale PS4 gameplay. PS4 je stará konzole, všimněte si že používám stejný argument jako že 1080ti je 4 roky stará grafika a proto to na ní nemůže logicky běžet dobře.

      A teď vážně, bohužel se naplnilo to čemu nikdo nevěřil před posledním odložením. Hra běží na stařičkém PS4 na nic.

    • Goty rozhodně. Nebo jsi hrál letos lepší hru?

      • 1984

        Jednoznacne to GOTY je, alespon pro lidi, kteri maji radi RPG a radeji nez fantasy nejake to scifi/cyberpunk. Jo je to ovladanim a celkovym pristupem hodne do mainstreamu, je to pomerne zabugovane (urcite mene nez typicke Bethesdi RPG), je to hardwarove silene narocne a i kdyz graficky krasne, optimalizace by asi mohla byt lepsi, ale cert to vem... na 1080Ti to ve 2k lita klidne pod 30fps, ale ja to stejne hraju s nadsenim a citim se u toho skoro jak pred 20+ lety u prvnich dvou Falloutu. Nutno dodat, ze me maloktera hra bavi. Navic jsem nic,  co by bezelo pod 60fps nehral spoustu let a nechtel jsem to uz ani nikdy zazit... fakt nevim, co chtit vic. Ta hra je velka, komplexni...  jasne, ze jsou tam bugy, ale bude to jen lepsi. Za me 9/10, ovsem s tim, ze bych za poslednich ~10 let zadnou hru lepe nehodnotil. Na zaver bych dodal, ze je to muj subjektivni nazor, takze pokud je to pro nekoho sracka ci overhyped prumer, proc ne... sto lidi, sto chuti. Lidi jako GGG se mi samozrejme vysmejou, protoze maji pocit, ze jejich pravda je ta jedina spravna, ale kdo prekousne bugy, ma dostatecne vykonny hardware a sedi mu zanr bude asi tezko zklaman.

        • tak si uber detaily a bude ti to litat 60 ;]

      • TheGGG

        jako vtip dobré no...

      • iSpirit

        já bych řekl, že je to hra dekády minulé i nadcházející. Rozhodně bych se neomezoval jen na tento rok😛.

  • karlman.hajsky

    Zatím mě hra dokázala ze židle zvednout jen dvakrát. Když mi hra spadla a když mi hra dokonce vypla i PS5. Což vlastně může být spíš chyba konzole, takže ani tohle hra nedokázala sama. Za mě zatím zklamání. 

  • iSpirit

    Steam hlasí 72% z 28000 tisíc recenzí.

    • Derp_1337

      Netušil jsem, že se někdy budeš opakovat se stejným spamem jaký napsal TheGGG. A navíc jsi o několik hodin pomalejší. LOL


      Jinak ta hra, která má herního materiálu aspoň na 80+ hodin. Tyhle velmi časné "recenze" budou určitě "velmi objektivní". Hateři z principu budou z principu dávat 0%, fanboys zase 100% a do toho se ještě přidají hráči, co mají nějaké technické problémy. Prostě klasika.

      První skutečného hráčského hodnocení se dočkáme až po pár dnech, kdy to konečně někdo dohraje.

      • iSpirit

        nejde o kvalitu samotné hry, první recenze ukazují technický stav hry.  O tom snad nemůže být sporu. 

        Navíc CDP jsou miláčci PC scény, takže si haters rovnou ve velkém odmysli. 

        • Derp_1337

          Většina hráčů je miluje, ale vždy se najdou nějací hateři.

          A k technickému stavu? Nebylo by to poprvé a ani naposledy, co nějací hráči měli HW problémy během day 1. Není na škodu počkat pár dnů než se patche spraví ty největší problémy.

          • TheGGG

            no jo, ale hra vyšla, je venku, lidi ji mohou hrát a pokud někdo po pár hodinách hraní narazí na xx bugů a ještě mu to blbě běží, tak to se pak nelze divit, že je naštvaný.

            pochybuji, že ti největší hateři si hru koupí na steamu za 60 éček jen aby dropnuli špatnou recenzi, ti možná tak budou spamovat na metacritic. 

            já hru nehatuji, ani na ni nejsem nahypovaný, CDPR je mě docela sympatické a líbí se mě, jak vytáčí korektní lidičky z twitteru, ale zase nelze přehlížet problémy a dělat že se nic neděje. 

            • Jako je fakt, že když člověku hra za půl hodiny třikrát spadne (jako mně), nadšení dost opadne...

          • iSpirit

            většina nepřečte díky nevyvinutému kritickému myšlení, že jsou to mistři PR a lžou úplně stejné jako UBI/EA. Takže nějaký hate tady nebude. Hra má samozřejmě v sobě už x patchů, takže nějaké čekaní na patch je samozřejmě irelevantní, protože patch může x věcí zhoršit, jak se to dělo u W3, kde to díky patchům probugovali až do nefunkčního lvl expení  a nefukčních perků v mutagenech. 


            • Derp_1337

              To tě vážně tolik ranil nějaký bug, že kvůli tomu pláčeš i 5 let po tom, co ta hra vyšla? LOL

        • Jakože když tomu někdo dá nulu tak to není hate a je to objektivní zasloužené hodnocení?

          • Na steamu ze zadny nuly nedavaji...

  • Ted sem se dival na fight club 505 a pobavil Ales kdy rikal ze nemuze mit recenzi kdyz je jen ve tretine ty hry. Prej to pak neni recenze a je to jen alibismus aby byl clovek prvni a objevil se na tom Metacritics a v SEU. Prej sou hranice ktere se neprekroci😂

    • yeniczek

      Šárka hru dohrála od zaćátku do konce. To chceš aby se recenzovaly hry až po 100% průchodu? To by pak ale chtělo přestat brblat nad recenzema, co vyjdou dva týdny po vydání.

      • Sama rekla ze ma odehrano tak ctvrtinu;) Ja s tim nemam nejmensi problem, ja recenze beru jen jako doplnek a nijak se nima neridim, tak je mi fakt jedno kdy vyjde. Jen mi prijde vtipny poslouchat 14 dni starej fight club a pak videt jak je to v realu

        • ales.smutny

          100 % z hlavní kampaně, 60 % sidequestů. Nice try.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší