Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • D3sert

    https://youtu.be/zEWJ-JgVS7Q

  • redicius

    no, naopak hraju městské akce primárně, v podstatě všechno co vyjde... jen mě nebaví nejnudnější GTA všech dob (IV) a u GTAV mě odradil jízdní model a střílení, který je hodně slabý.. a protože se bavíme o subjektivním dojmu, takže to nepotřebuju s tebou rozporovat..

  • TheGGG

    hrát si můžeš co chceš, ale když tě městské akce nebaví a furt je přesto hraješ, tak to pak vypadá jak s tím týpkem co neměl rád chleba ze sádlem....

  • redicius

    Tak to snad asi platí pro všechny ne? :) Nehledě na to, že to je argumentace stylem - nelíbí se ti tahle hra? měl bys hrát jiný hry..  To je důvod, proč nehraju simulace a sportovní hry.. Pokud se budem bavit o mainstreamu (GTA), tak tam bych to bral asi jinak ..

  • TheGGG

    asi by jsi měl hrát jiné žánry...

  • redicius

    Njn, ale pak si vzpomenu, jak sem v GTAIV umíral nudou, když mě hra posílala neustále jen někam jezdit, neexistovaly checkpointy blízko, takže furt cesty přes celý město, musel sem tahat babu na kuželky atd .. nudaaaa... a pak si řeknu, GTAV bylo přece pecka a vzpomenu si, jak sem to jednou dohrál na konzoli, tak sem sem to pak koupil na PC, že si to parádně užiju a nedostal sem se přes úvodní honičku s autama.. bylo to k uzoufání a věděl sem, že mě vlastně nečeká nic, jen furt to samé dokola .. v bezvadným nudným světě ..

    CP77 sem dohrál za 20 hodin. Posledních 18 hodin byla masakr nuda a doufal sem, že za každým rohem už bude konec hry. Všichni bossové se mi bugli, stáli na místě a nic nedělali, takže jsem je upižlal na první pokus.. Ale svět je tam rozhodně hezčí než v GTA4/5.. Nicméně vracet se nehodlám rozhodně ani do jedné hry :D

  • untentrauer

    30 hodin za mnou a přestal jsem hru hrát. Přes prvotní zklamání a následné nadšení mě začalo to množství chyb a nedodělků natolik odrazovat, že mě už ani nezajímá, jak příběh dopadne. Počkám si na opravy, pak se do toho pustím znova. za mě je hra za 6 z 10.

  • Femto

    asi není tajemství, že nejsem nějaký fanda CDP. Zaklínače 3 považuji za nejvíce přehypovanou hru historie. Cyberpunk jsem si ale užil náramně a hra mě bavila více než jakékoliv GTA. Jo, je dobré se vyprdnout na nějaké blbosti ve světě a je dobré přistupovat k tomu jako k normální hře a ne nějaké revoluci. Má to fakt moc pěknou atmosféru, grafiku a žánr je tam zpracovaný za mě velice dobře. Pokud to ale budeš hrát jako GTA a uvěřil jsi těm slibům o tom žijícím městě, tak můžeš být zákonitě zklamán. Můžeš být zklamán, i když očekáváš nějaké propracované RPG. Tohle vše jsem od hry ani nečekal, takže za mě spokojenost! 

    Opravdu škoda té zbytečně velké reklamy a masáže. CDP vždy nejlépe fungovalo jako menší studio, které umělo překvapit, tady ta EA nálepka jim prostě nejde. 

    Hra má navíce potenciál růst, věřím, že se tomu budou věnovat a bude to pecka! 

  • Maxianimal

    No, to taky hlavně záleží na tom, jestli se rozhodnete, že vám pomůže Panam, Hanako, Rogue a nebo.. vy sami. Ale taky se může stát, že s Panam nemáte takový vztah, takže to ani není možnost. O dalších nevím.

  • Souhlas.

  • Mě ty konce příjdou hodně divné a nevypovídají o tom, za koho začínáte. Průbšh hry na to mám pramály vliv, je to jen o rozhodnutí při závěrečné misi. Dohrál jsem to za nomáda a měl jsem konec, který by se hodil spíše zakorpo.

  • Fakt je, že voda je hodně mizerná. Kaluže při průjezdu autem nijak nereagujou (žádné šplíchání, žádný zvukový projev, nic). Navíc díry v cestě jsou jen plochá textura (hodně je to patrné v pustině).

  • Derp_1337

    Realistické fyzikální a zvukové efekty s vodou nebyly v úplně skoro každé hře. Akurát se s tím problémem většinou potýkaly spíš projekty od méně známých herních studií. I když by se našli i nějaká velká studia jako Ubisoft, co s tím měli pár let zpátky velké problémy (např. Watch Dogs, AC Unity a Origins).

    Je pravdou, že CDP se už řadí mezi ty větší studia a takových kiksů by se neměli dopouštět.

  • Můžeš být konkrétní co znamená že to nedávají a že je čeká rok po soudech? Prodali za deset dní přes 13 mega. (z toho těch prvních 8 zaplatilo celý vývoj, takže těch dalších pět už je čistej zisk) Jsou za vodou a snad každé studio by si přálo to takto "nedávat". A po soudech fakt celé studio lítat nebude :-D Pokud jim nějaká obsílka přijde, tak za ty vydělané prachy tam pošlou nějakého právníka a pak max z té kupy peněz zavyplatí nějaké odškodné (pokud vůbec). Mimo to se tam žádného managera ani programátora soud týkat nebude. Zase bych to nehrotil a nemaloval si obrázek, jak management vysedává roztřepaně po soudních síních kde je do očí hejtuje nějakej soudce :-D

  • Dal jsem si další konec, 62h za mnou a je to stále super. ;-) 

  • TheGGG

    ehm.... voda šplíchne skoro v každé hře, když do ní střelíš (a že jsem stříleček hrál dost)... spíš mě zajímá, ve které hře to nebylo? Rozhodně bych víc čekal od "nextgen" projektu od "králů" z CDPR. Ty taky každou kritiku bereš jako trolling. Jediný kdo to zatím nedává je CDPR no... asi je bude čekat perný rok u soudů.

  • Derp_1337

    Trololol

    Když to tak zmiňuješ, jak je to hrozně velký problém, tak nám prosím tě řekni, v kolika hrách voda reaguje na střelbu???

    Moc jich nebude. Tohle jsi jako fakt nedal.

  • TheGGG

    tak toto mě rozsekalo---- stejně jako fakt, že voda ani pneumatiky ve hře nereagují na střelbu...

    https://www.youtube.com/watch?v=g3Nvx8zhq2A&ab_channel=EGOELITEGAMING

    https://www.youtube.com/watch?v=wuw_RK-4Dg8&ab_channel=ENXGMA

  • Femto

    mně se to líbí, jsem připraven odpustit nedokonalosti, protože se CDP pustil do žánru, který nikdo v takové formě do áčkove herní produkce dlouho nedodal. Takže jim ještě tady pěkně poděkuji. Páčko. 

  • Londo_Mollari

    ..myslím, že tvůj příspěvek má číslo 666..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit