Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
Jen ze zvědavosti - kolik času denně tý hře věnuješ? :-D (a teď nemyslím, jen hraí, ale sledování videí, čteční článků, psaní o ní....)
-
A ty jsi zase zanícený hater, který všude vidí konspirace akcionářů/fanboys jenom protože si někdo dovolil nesouhlasit s tvým názorem. Tvými slovy: Úplně ti z té hry přeskočilo. 😎
Doporučuji nasadit si aluminiovou čepičku, ta tě prý ochrání před konspiracemi zlých fanboys. 😉
-
sedmý :). Všichni hateři jsou jedna osoba. Hru jinak všichni milují kromě iSpirita a jeho alter eg...
Jinak ty musíš mít akcie v CDP, takový fanboy se jen tak nevidí.😂. Na všechnu kritiku hry tu máš přísvěvek. Ti z té hry úplně přeskočilo...
-
není tohle tvůj druhý účet, iSpirite?
-
😂 lidem se libí a skvěle se to prodává, musím se smát, co fanboyům zůstalo. Tohle můžeme říci i Call of Duty či jakékoliv AC, u posledního AC ještě můžeme přidat, že to má i lepší hodnocení :D. Jinak co koukám, tak se to lidem líbí i nelíbí.
-
uplne to posledni je tvoje marna snaha udelat neco s tim, ze se ta hra lidem libi a prodava se skvele
-
končetiny oddělit jdou, je to i na jiných videích i na tom kanále a mně se to taky podařilo, ale to je asi to poslední...
-
Včera jsem čirou náhodou zjistil, že oddělit končetiny v CP77 jde, tak jak je to s tím tvým videem, není to nějaká čínská (titulky) cenzurovaná verze? Není to zbytečnej hate? Mě se líbí ten svět a město, proč bych měl hrát western nebo nejhorší gta všech dob (IV, věc názoru), když můžu projíždět tak parádním městem? :D
Každej asi hledáme něco jinýho, ty zřejmě jen flame war ;)
-
https://www.youtube.com/watch?v=aWwqcqxWaDM
tady pro člověka dole, co píše, že je fyzika dobrá.😂
https://www.youtube.com/watch?v=wuw_RK-4Dg8
-
tam neovlivníš nic, protože to není RPG. Je to mainstremová akční adventura pro konzolisty. Paradox je, že to na konzoli nefunguje :D. Lol tohle je fail roku.
-
Jen škoda, že na průběh hry nemá výraznější vliv, za koho hrajete (mám hotového nomáda a teď jedu korpo), jen pár jiných narážek při rozhovorech.
-
Asi nejvíc mne zklamaly konce, které se v zásadě nijak výrazně neliší. A žádný zvrat v příběhu se také nekonal. :(
-
Dohráno a je čas na zhodnocení. Hra mě sedla a od toho se to odvíjí. Za největší klad považuji hlavní linku - děj, zpracování, dialogy, postavy. Všechno tohle se dá označit za vynikající. Velmi mě potěšilo, že to dává smysl, že nehaprují motivy a dialogy, že to vypadá přirozeně a normálně. Nejsou zde žádné stupidity. Děj hlavního příběhu je dostatečně naléhavý a udržuje si neustále vysoké tempo. Není složitý, ale je důsledný a srozumitelný. Prostě paráda a za mě je to nejlépe zpracovaný příběh ve videohrách. Jedinou slabinu vidím v závěru, není zde žádný zvrat a překvapení, nic šokujícího, všechny náboje jsou vystřílený. Dalším kladem je samotný svět, který je velmi pěkně udělaný. Nejsem žádným fanouškem žánru, mam rád jen Ubik a Blade Runner. Nicméně snad proto se mě nejvíc líbí noční Cyberpunk. Jsou tam některé náznaky a konotace, které lze spojit se starými legendami. Klub Afterlife je opravdu kouzelný. Hudební motiv občas potěší a navodí tu správnou zasněnou atmosféru. Ano, atmosféra je dalším kladem, ale chápu pokud ji tam někdo nevidí. Mohla být mnohem lepší, ale jsem rád i za to co se povedlo.
Zápory se taky najdou. Kromě hlavního příběhu není hra nijak zvlášť komplexní. Vedlejší questy nejsou snad až na dvě linky žádnej zázrak. Opět se potvrdilo, že otevřený svět je oříšek. Naplnit ho úkoly, které vám přinesou satisfakci v podobě emocionálního zážitku nebo splnění nějaké těžké výzvy, je pro vývojáře velký problém. No, tady se zlepšení nedá v nejbližší době čekat. Uměla inteligence je primitivní. Zde začíná jeden z hlavních problémů, pokud bych vnímal hru jako RPG. Hru je možné bez problémů dohrát aniž byste investovali byt jediny skill point. Víc asi netřeba říkat. Celá nastavba RPG je jen na oko, potemkinova vesnice. Je to škoda, protože je to velmi pěkně udělaný a propracovaný. Je to ovšem jenom jako. Kdyby ve hre neexistovala jedina statistika(armor, dps, damage, cokoliv co vás napadne), tak se nic nezmění. Takze pozor, neni to RPG a je to tak potřeba brát. Ostatně i Zaklínač je mizerný rpg.
Není to zdaleka všechno, dalo by se napsat hodně na jednu i na druhou stranu. Mě to však vychází jako hra roku. Bohužel to není RPG, ovšem kompenzace se povedla na výbornou. Je zde krásně vidět jak vývojáři přemýšlejí. Už nejde o hraní, o herní systém, o herní výzvy. Kdepak, to by bylo moc složitý a nemuselo by to sednout každému. Jde o emoce a v tomto směru se Cyberpunk povedl a naplnil očekávání.
-
Taky dohrano, vcetne vedlejsich misi (vyjma zapasu). Jen mi to prislo celkem jednoduche.
-
Záleží jak se to počítá. Nomádský konec má 2 ukončení. "Městský" taky 2. Arasaka konec taky 2. + tajný konec, který má taky dvě ukončení. + 1 sebevražda :) to znamená, že to musím ještě 8x dohrát :D
-
Vím, ale i tak.
Takže finální hodnocení hry 9/10. (začínal jsem na 7, pak dal 10 a u konce dávám 9) :-)
-
tak ma to 4 +1 konce, takze zalezi ktery jsi zvolil
-
57h a konec. No čekal jsem jiné finále, ale co se dá dělat. Prozrazovat nebudu nic.
Hra výborná. Za celou dobu ani jeden pád. 2 vedlejší mise nešly dohrát.
-
Bůh suď. Lidi si na to stěžovali zleva zprava, ale nekoukal jsem, jaké měli procesory. Něco psal CD Projekt v patchnotes, že opravili problém s raw inputem (nevím ale komu, mně rozhodne ne). V každým případě mně na AMD to lagovalo hrozně a teď mi to laguje, dejme tomu, lehce znatelně. Bohužel jsem na to citlivý a dokáže mi to zkazit zážitek.
-
Ten mouse lag je také AMD issue a nebo nějaký obecný problém?