Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

Teď jsem vyzkoušel SMT mód jako součást tohoto modu:

https://github.com/yamashi/PerformanceOverhaulCyberpunk

Je tam odkaz na wiki, kde je návod na instalaci.

V zásadě to na vícejádrových procesorech AMD umožňuje správné využití všech jader.

Hotfix 1.05 to měl spravit, ale spravil velký kulový.

Ofiko to má pomoct jen na čtyř a šestijádrech, ale na 3700x (osmijádro) pozoruju velké zlepšení, a to zejména co do plynulosti vykreslování. Zmizel takovej ten efekt, že FPS nikdy neklesnou pod 70 FPS, ale stejně se hra občas nepatrně škube (nebo spíš jako by se měnila rychlost rozhlížení). Teď je to hezky plynulé. Bohužel se mi stále nedaří odstranit mouse lag na 100 %, ale když to srovnám s tím hnusem, co jsem hrál těsně po vydání - nebe a dudy.

Existuje i SMT mod, kde se edituje exáč v hex editoru - pro cyberpunkery samozřejmě jasná volba, mně stačí tohle.

• dworkin

Hmm, a já myslel, že se mi jenom zdá, že mám o něco nižší FPS.

• Ted mi to stahlo dalsich 7,5 giga a jede. Sice klesli FPS, ale jede. 

• Mě jede normálně. 

• Derp_1337

Tipnul bych to na poškozené soubory, takové věci se můžou stát při downloadu větších updatů. Zkus na Steamu kliknout na "verify game files."

• Zdarec, po nočním updatu hra nejde spustit :)

• Asi tak. Ale lidem co to nehráli, protože už před vydáním se rozhodli, že je to celé špatně to stejně nevysvětlíš. I když by mě zajímalo co třeba aktuálně hrají lepšího :-D

• Ne. Neděláš. 

• sylens

konečně rozumnej člověk...

• Derp_1337

Jo, ty knihy se zabívají na dnešní dobu bohužel zastarlými tématy. Současným čtenářům to moc neřekne a berou to spíš jako archaismus. Některá témata jsou nadčasová, některá bohužel ne. Nic se s tím nedá dělat. Žánr se prostě vyvinul a posunul dál.

• CBRPNK

Za me je to dobry. Sice to jede na ty pseudooutrunovy divnoestetice, co se ted na cyberpunk nalepila a je citit hodne z novyho Blade Runnera nebo Altered Carbon ale nechme to konovi. Treba se s Psychovizi/Braindance hezky inspirovali u Gibsona/Cadiganovy a doufam, ze se jeste v prubehu hrani parkrat pousmeju nad podobnyma easter eggama.

Jinak ten odvekej boj mezi chudou lůzou ze štrýtu a bohatejma korporačníma hajzlama tam je cejtit na kazdym rohu.

Cyberpunku se to nezproneveruje vic nez 5th a 6th edice Shadowrunu. Ten zanr se vyviji stejne jako vsechno ostatni. Taky vych radsi videl cyberpunk stejne spinave jako Gibson v jeho ranych povidkach pred Neuromancerem mebo ve Sprawl trilogii, ale takova spina se uz nenosi a je soucasti estetiky 80. let, kde fungovala spousta veci uplne jinak. Z dnesniho pohledu se to jevi dokonce spis jako archaismus nez jako zlaty fond zanru. A to je skoda.

• CBRPNK

Jsem fakt happy, ze jsem se nenechal odradit kecickama o tom, jak moc je to na kkt. Za plnou cenu jsem dostal presne co jsem chtel. A nelituju ani koruny. Muzu se prochazet po svete, co se mi libi, ridit auta a vylepsovat se do absurdnich rozmeru cyberwarem. Stealth mechanika a hackovani vseho mozneho, aby te behem mise nezmercili je taky zabavnejsi nez Rambo style. Nemam odehrano zatim moc, ale to, ze vetsinu meho herniho casu tvori free roaming a ne mise znamena, ze to uplne koridorovka neni. Bugy se zatim impotentni policii se snad brzo fixnou a Night City bude jednou fungovat stoprocentne. Letajici pistole nad zastrelenyma protivnikama jim taky ze zacatku odpoustim, protoze napsat takovy kus softwaru proste neni sranda.

Btw, opravdovej cyberpunk je parit CP2077 pres cloudovou platformu na mobilu s gamepadem a do toho poslouchat vaporwave/synthwave ze streamu na televizi. Funguje to dost lip, nez jsem cekal. Konecne nemusis mit na hrani nejakou stupidni krabici plnou predrazenejch nesmyslu, kamo. Chapes?

Podle toho, jak tu ctu od zacatku tuhle diskuzi cas muzu ztriggerovat vsechny hatery dohromady. A je mi to uplne ukradeny, protoze si uzivam skvelou hru na kterou cekam uz od GTA: San Andreas a par honimiru v diskuzich na games.cz mi to fakt nezkazi...

• yeniczek

První střet se zapáleným fanouškem s tunelovým viděním? ... Někdo se mu nahoře snažil naznačit, že cyberpunk je strašně širokej pojem a stejně nic. A to měl narozdíl od nás asi opravdu načteno.

• schali

Tady to žije, to už jsem léta neviděl. Konečně skvělá hra, výborný hodnocení si zaslouží. 

• schali

Svým způsobem máš pravdu. Opravdu je to asi blíž HZD než třeba ... čemu? Ano, to je ten problém. Tvoje kritika platí vlastně na skoro všechny moderní RPG. Matně si pamatuji, že když jsem nenaskiloval postavu v Gothic 2, tak sem prostě neměl šanci pokročit na mape. Ted trosku preháním. Správný RPG by mělo klást překážky, nejlépe nepřekonatelný, který překonáš právě vhodným volením atributu, skilu, zbraní, atd... . Má to dva háčky, Jednak lidi nechcou komlikace a ti dnešní mladí mnoderní hráči už vůbec. Za druhé je to težký udělat a dvojnásob v otevřeným světě, aby to bylo vybalancovaný, ani moc těžký ani moc lehký. 

• https://twitter.com/DanielVavra/status/1339048970061049857

• za mě osobně hlavní story průměr, ale co je jasný nadprůměr jsou vedlejší questy, tam je to lépe napsané než u main story. 

• mousekrup

Nebyl bych tak konspirační s podplácením. Já to spíš chápu tak, že desítky zpočátku jsou dané tím, že CDP záměrně dal přístupy ke hře recenzentům jen na PC verzi a co nejpozději. Tak, aby ve hře stihli tak akorát prolítnout příběh (který je zjevně super) a nebyl čas na to se šťourat v detailech a mechanikách. Většina na to asi skočila, chtěli mít recenzi v den vydání a moc spěchali. Teď holt vychází najevo ty nedodělky.

• https://www.metacritic.com/game/pc/cyberpunk-2077/critic-reviews?sort-by=date

když to takhle sortujeme "by date", tak zjistíme, že aktuálně nejvíce padají sedmičky. Ti recenzenti, co tomu dali 10/10, evidentně dostali sponzorské dary spolu s kódy na předčasné recenze.

• A v Cyberpunku neděláš to samé dokola, že? 😂. Víš, co je nejhorší na CP2077? Ta průměrnost, to je že je to úplně obyčejný open-world, kterých tu byly desítky a výjimečný je jedině v tom, že je úplně nefunkční, což se nepodařilo ani Ubi. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit