Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
ne, nedostal jsi parádní RPG, dostal jsi nefunkční zmetek mezi FPS/Stealth/RPG, kde nefunguje pořádně ani jeden aspekt. Sry, buď jsi to nehrál(mrk), nebo máš nízké nároky, nebo to úmyslně ignoruješ. Pokud tomuhle říkáš parádní RPG, tak je párádní RPG i AC:Valhalla.
-
to píší kde, vidím, že se už uchyluješ k pěkným levárnám. Já jsem Blade Runnera 2049 zmínil jako komerční fiasko ne jako etalon cyberpunku, což je série Sprawl. Proboha, co kdybyste alespoň začali chápat psaný text, než budete reagovat. Chci moc?
-
To určitě ne, u Assassinů jedeš dokola furt ty samé věci. Doslova na každém kroku vidíš mise ve stylu Copy&Paste. Jinak proti nim nic nemám, ale Cyberpunk je jinde.
Zkus si hru vážně zahrát a až jí dokončíš, tak se vrať. :-)
-
Teď ti povím tajemství, Cyberpunk se to nejmenuje výhradně kvůli žánru ale kvůli tomu že hra je volným pokračováním tabletop hry jménem a teď se podrž: Cyberpunk 2020. Takže logicky to pokračuje v tom co nastavila už ta původní deskovka.
-
To je zase diskuse o ničem. Nikde není definováno co to je nebo není 10/10 hra. Je to subjektivní hodnocení na subjektivní stupnici. Prostě každému se hra líbí jinak a ještě k tomu mají lidi různé názory na to, za co má padnout jaká známka. Jak chceš definovat jestli to je 10/10 nebo není, fakt nechápu. Pro mě to je ukázková 10/10 hra. Pro tebe není. Oba budeme mít pravdu. A to že se neshodneme je ve výsledku stejně naprosto jedno :-D
A v budoucnu přijdou hry, které nabídnou víc. To jestli Cyberpunk označíš za 10/10 nebo neoznačíš na to vliv mít fakt nebude.
-
no jestli si myslis, ze cyberpunk = blade runner, tak o tom vis kulove ty
-
Tak jelikož CDP sliboval živý, funkční svět, který žije, tak si to člověk může srovnat klidně s GTA, protože tam to žije. Jinak jsi ten článek přečti znova, o GTA je tam toho minimum a více se tam řeší, že CDP vykradl Borderlands.
Popravdě ta hra nedělá dobře vůbec nic. Nedělá dobře RPG, nedělá dobře FPS, nedělá dobře melee, nedělá dobře stealth, nedělá dobře otevřený svět, nedělá dobře vylepšovaní postavy. Je úplně jedno, co očekáváš, vždy je tam nějaké ale.
-
Hrál a hodnotím 5/10. Naprosto průměrná ptákovina pro děti. A jestli si myslíš, že punk děla cyberpunk, tak o daném žánru víš kulové a dost možná chápu, proč se to takovým lidem může libít. Nizké nároky bych taky někdy chtěl mít.
-
Já čekal RPG s parádním příběhem a dostal jsem - světě div se - RPG s parádním příběhem.
-
Kdepak, ta hra má spousty chyb a uvědomuju si je, hlavně v AI. Ale všude je to porovnávané s GTA, a to je prostě naprosto mimo. Nicméně mám nahráno 43 hodin a až na jeden bug v questu je to jízda jako blázen. To ale hateři nezjistí, protože ztrácí čas brekotem na diskuzích, jak je všechno špatně a GTA to mělo lepší. Jak říkám, k smíchu :)
-
jednak ji nehrajes skoro kazdy, druhak jsi mi neodpovedel jestli jsi ji hral nebo ne, protoze tvuj prvni komentar odpovida spis tomu, ze jsi ji opravdu nehral
jinak balderuneri jsou sice fajn filmy, ale punku v nich je hodne malo...o hodne mene nez v cp2077
-
😂. Tu hraje skoro každý a ty mě osočíš, že to nehraji. Jsi při smyslech? Zeptám se tě, víš něco o tomto žánru? Nebo jenom trollíš?
-
tys CP2077 nehral co ?
-
pojďme už přestat předstírat, že je to 10/10 hra. Nikdo ti nebere názor, že tě hra baví, ale pokud je tohle 10/10, tak 10/10 klidně může být každý Assassín, každý CoD. Myslím, že si zasloužíme více. S přístupem 10/10 u takové hry více nikdy nedostaneme.
-
Kdo čekal GTA je zklamaný, kdo čekal RPG je zklamaný. Takže je logicky zklamaných hodně lidí. Příliš velká očekávání, vytváří hodně rozčarování. K tomu uspěchané vydání a kauza je na světě.
-
koukám, že všechny názory, které nejsou pochvalné, jsou pro tebe k smíchu, na argumenty se ovšem nezmůžeš. V tomhle případě jsi k smíchu pouze ty.
-
Podezírám CDP, že nepochopili žánr, nebo nic nečetli/neviděli. Cyberpunk jako žánr není mainstream, naopak jde proti mainstreamu, kritizuje kapitalismus. Proč asi finančně neuspěl fenomenální Blade Runner 2049? Protože nejde mainstreamu na ruku, je to film pro užší skupinu. CP2077 naprosto nepochopitelně selhává, ta obrovská reklama měla vykoupit, že hra nebude pro stádo. Opak je pravdou, ta hra je mainstream, jak je může být, o celou myšlenku cyberpunku se jen otírá. Za mě naprosté selhání a poplivaní žánru.
Zajímal by mě názor Lukáše Grygara, co říká na tuhle schránku bez ducha.
-
No jo, to je tak, když někdo čekal GTA v kyberpunkovém prostředí, a dostal open-world RPG. Názor naprosto k smíchu.
-
prej na ps4pro je to cajk... :D jj klidně kup, jestli chceš bugů víc jak na PC desetinu lidí na ulici, o autách nemluvě.... :D
-
Tady taky jeden z pohledů na hru
https://datastorblog.blogspot.com/2020/12/kyberdojmy-z-kyberpunku.html