Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Přesně tak. Něco podobného nastalo i u TLOU2. Ti, co hráli, byli spokojení. Ti, co nehráli, se zapojili do flame war a bombardovali diskuze tím, jak je hra špatná a jak je to tajná propaganda LGBT komunity.

• Asi tak. Ono Sterling není bohužel o moc lepší. Na tyhle lidi nemá smysl koukat, protože když pročteš fóra, tak víš přesně co budou říkat.

• Johnny

víš že RPG je role playing game? což Cyberpunk rozhodně je!

• Ti co to hrají ví. Ti co to nehráli, ty nepřesvědčíš. Ti se budou dál navzájem přesvědčovat, že ta hra je nehratelná.

• cyberpunk to ma v nazvu, protoze to je podle stolni hry Cyberpunk o cemz asi ti pisalkove vubec netusi a Johnny by jim rychle vysvetlil co si o jejich ****** a ****** nazoru co je podle nich CP mysli a poslal by je do ****** a do ******* a taky do ******* i s jejich radoby moudrymi ,,recenzemi,,.

• Carnage666

Nejhorší je že Joe prostě jede klasicky na populární názory, když se to nelíbí redditu a naštvaným fanouškům tak se a tom hned sveze taky, viz. jeho recenze na TLoU2

• Jsem cca v půlce hry, občas hraji i vedlejší mise, 42h za mnou a musím říct, že ta hra je boží. CD Projectu odpouštím drobné chybky, i místy ne moc hezkou grafiku, protože příběh, rozmanitost misí, postavy, ale i hratelnost je prostě FAMÓZNÍ. Je to rachot! Nenechte se odradit a hrajte dál, je to zážitek. Na začátku jsem byl otrávený, ale nyní dávám 10/10. 

• Maxianimal

Díky, horší mimoňský text jsem dlouho nečetl, pobavilo.

• aspa

hra bohužel není cyberpunk,  i když to má v názvu.

https://www.quartertothree.com/fp/2020/12/15/looking-for-the-cyberpunk-in-cyberpunk-2077/

http://www.digitallydownloaded.net/2020/12/im-done-with-cyberpunk-2077-and-it-has.html

• Maxianimal

Hele já bohužel mám už takhle málo času na hraní, natož abych hrál hry dvakrát :/ 

• Derp_1337

Hahaha

To by jsi nebyl ty, kdyby jsi nepostnul odkaz na tvého favorita AngryJoe

• TheGGG

no v HZD ti vylepšení postavy dost usnadní pozdější boss fighty, takže zase nepřeháněj...

• TheGGG

toto je docela brutál: https://www.youtube.com/watch?v=aGgkF7fh4MA&t

• LessPh

Tak mě tak napadlo, budu brzy přehrávat W3, nešel bys do toho na Coop? Budu to na gamesech dávat někde jako off-topic, dávám ti přednostní právo;-)

• Maxianimal

Chlape chlape, kdybys tu hru skutečně hrál, tak bys věděl, jakou hloupost jsi napsal.  Ano, není to RPG třeba jako Divinity: Original Sin 2, ale tak to snad od toho nikdo nečekal, ne? 

Jsou tam jak aktivní, tak pasivní skilly, a v závislosti na tvém zaměření se ti i mění dialogová okna. Pravda, není to tak často a většinou je to spíš informativní, než že by to změnilo průběh hry, ale od toho jsou tam jiné, hlavní dialogové možnosti. Na základě toho, kam si nacpeš pasivky a aktivky se ti otvírají možnosti přístupu, zjišťování informací a souboje. 

Já vážně nechápu, co od toho lidi jako ty čekali. Asi nic, když jsi to ani nehrál a jen tupě papouškuješ to, co napíší jiní hejtři. 

• 0011

😀 tak tos vyhrál bludišťáka za nejvtipnější bug

• nejvitpnejsi bug jsme mel, kdyz jsem vystrilel nejakou skupinku a porad tam na me nekdo porvaval a ja ho nemohl najit, nakonec jsem nasel lezici telo bez hlavy co na me kazdou chvili volalo jak me dostane...tak jsem mu odsekal ruce a nohy ale nepomohlo to a volal dal...takove Monty Python tema

• 0011

Prej nevídaná věc 😂 a mě by zajímalo proč nás recenzenti neinformovali, že to není vlakový simulátor... a z těch řečí o HZD je mi jasné žes to "hrál" maximálně na youtube. U některých perků přibyde schopnost které jinak nemůžeš používat, ano je tam i hodně věcí jako +10% života za bod z celkových tří atd., není to čistě jako Deus Ex, ale rozhodně je to víc rpg než Witcher 3 ať co se týče klasických rpg mechanik i větvení questů.

• Právě jsi popsal víceméně každé rpg od Witchera po Diablo.

Podle toho co píšeš je nejvíc rpgčko Detroid Become Human?

• Derp_1337

K té absenci (negativních) reakcí na podobné praktiky: myslíš si, že nějaké naštvané komentáře ovlivní smyšlení vydavatelů?? Ne, ty zajímají jenom peníze. Tak dlouho dokud lidi sypou prachy, tak jsou spokojení a nic nebudou měnit.

Ano, je to smutné, že přibylo lidí ochotných tolerovat praktiku vydávání nedokončených her a kupují si to, ale nikdo tě nenutí následovat jejich příkladu. Já jsem zásadně proti podobným praktikám, a proto si hru nekoupím, dokud vše neopraví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší