Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
Muze mi nekdo rict KDO ma dobrovone zapnutej jakejkoliv blur a ůodobne ficury co rozmazavaj obraz? Jako vazne zere to vykona a jen to rozmazava obraz kdo z hracu by to hledal v nastaveni aby si to dobrovolne zapnul kdyby to bylo default vypnuty???
-
Za co máš odehráno a jakou obtížnost?
-
V základu to má zapnutý motion blur a depth of field, který z toho dělají hroznou mazanici (taky jsem po zapnutí nechápal na co koukám). Když se to vypne, je to naprosto ok.
-
Já mám taky dohráno a čekání na nějaké dlc nebo silnější hw nedám a dnes rozjíždím druhou postavu :-D
-
Uff tak dohráno po 45 hodinách, i přes špatný technický stav bych tomu taky dal 9, ale kdyby všechno fungovalo tak jak má tak si to imho tu desítku zaslouží. Jedno vím jistě - dohraju i dlc až budou, ale příště to dám na silnější mašině a
doufám, že do té doby vychytají většinu bugů, nejlépe všechny. Co jste měli za nejvtipnější bugy? U mě to bylo asi když jsem se pokoušel prolézt nedostatečně rostříleným oknem a ohodilo mě to o 150m dál do pustiny. -
Dakujem lebo ked som na to pozeral normalne to bolo az neprijemne... a sa mi nechcelo verit ze by to hental malo vyzerat...
-
Záleží jak to měl dotyčný nastavený, chromatická aberace, motion blur, film grain: tohle všechno přispívá k tomu "rozmazanýmu" looku. Potom i dokonce DLSS i přes nastavení kvality na místo výkonu je obraz víc máznutej než když je úplně vypnutý. Pak je tma nastevní screen space reflections který mi i po vypnutí film garin filtru dělali takový divný zrnitý efekty při jízdě po městě po vypnutí všeho co sem vypsal je všechno ostrý.
-
Pozeral som rozne gameplaye aj 4k na pc max settings ale ta grafika mi pride taka zadymena neostra nic moc ... Cakal som daco ine az to bolo neprijemne na pozeranie. Ma s tym niekto skusenosti ? Da sa to dako nastavit aby to tak nebolo ? Menu a celkovo ui pismo je krasne ostre ale ostatne je strasne
-
Tak je možný, že mě taky mizeli věci z inventáře, ale nevšimnul jsem si toho... nejsem zrovna bystrej:D
Hra byla skvělá, těším se na Definitivní Edici nebo i DLC... chci víc kontentu..
-
Hele já pořád něco, mizející věci z inventáře, nebo nepoužitelný, seky v v rozhovorech, hlavně těch předrenderovanejch. Ale překousnul jsme to, hra byla skvělá.
-
Nevíš o čem mluvíš. Ztrapňuješ akurát sám sebe. HL3 sice oficiálně nikdy nebyl oznámen, ale dělalo se na něm, ale Valve pak vývoj zastavilo.
Takové věci se prostě nedají ututlat a vždy to nějaký (nespokojený) vývojář vynese na veřejnost.
-
Tady jsou lidi co maj čas hrát hry jako cyberpunk 2077... tady nikdo žádnou nemá 😉
-
Když si vzpomenu v jakým stavu vyšel Zaklínač 3......a je to jedna z nej her dekády...
-
Ale GTA neni blize Cyberpunku, protoze Cyberpunk vubec neni o tom co tady rikas ze tam je spatne.
To neni spatne, je to nedotazene, protoze to neni jadro hry.
Stejne jako ja muzu namitat, ze GTA 5 ma spatne udelane volby v dialozich, FPS kameru, RPG elementy a customizaci postavy.
Jsou to prvky, ktere v GTA nejsou dulezite.
-
Já teda na žádný bug ve W3 nenarazil, viz. můj komentář výše.
-
Já jsem do Wasteland 3 (W3) naskočil cca měsíc po vydání, pořád tam byly dlouhý loadingy, ale nenarazil jsem na jediný bug.
Ty dlouhé loadingy zpravili ještě během mého hraní a pak už to bylo bez chyb. Celkově W3 byl super a nemůžu si na nic stěžovat, probudil ve mě znova vášeň pro RPG.
Co se týká CP2077, tak nevím, 1st person tituly nehraju, takže to jde kolem úplně mimo mě. Ale baví mě tady číst diskuze:D
Pokud bych si měl taky plivnout na CDPR, tak jen proto že udělali 1st person namísto 3rd person.. Zaklínač sice měl děsně nudnej souboják a svět, ale jinak to šlo;-)
-
Kyberpank: Hradec Králové 😀
-
Jo, Wasteland toho byl plnej, ale stejně jsem si to užil a dohrál. A stejně tak to budu mít i s CP :)
-
Jen ze zvědavosti - jaký máte názor na Wasteland 3? Ten vyšel zabugovanější a s horším technickým zpracováním než C2077 a takovej s**tstorm kolem toho nebyl, ne?
-
Tak videl som prvú hodinu hrania v 4k. Videl som nekomprimovaný gameplay, ktorý nie je skazený Youtube kompresiou. Videl som implementáciu RPG prvkov, mám dlhoročné skúsenosti s RPG všetkého druhu a viem odhadnúť, že ma to bude baviť. Príbeh je tiež chválený (ja o ňom skoro nič neviem, ale drvivá väčšina si ho pochvaľuje). Ak dám difficulty na maximum, bude dôležitejší aj crafting. Tak snáď môžem prehlásiť, že sa asi budem kráľovsky baviť v marci, keď budú všetky bugy opravené.
A čo sa týka hodnotenia 9,5, ktoré by som tomu pripísal ja na základe hore uvedeného, tak sa líšim o 0,5 bodu od prevažnej skupiny všetkých recenzentov, ktorý ju hrali (+0,5 od tých čo dali 9 a - 0,5 od tých, čo dali 10).
To akože:
Musím sa previesť na Ferrari, aby som vedel, že to je super ?
Musím bývať v luxusnom dome pri mori, aby som vedel, že to je super ?