Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli od toho ocekavas GTA tak to nekupuj, je to mnohem podobnejsi hernimu stylu Zaklinace riznuteho Deus exem treba. Neni to ,,sand box,, je to pouze openworld se zamerenim na pribeh a questy. 

• Hraju na PS4pro a imho je to úplně v pohodě. Od verze 1.04 mi hra zatím nespadla (takže i pokud ještě padá, tak už fakt ojediněle). Gameplay bugy jsem nepotkal (takové ty jako v Kingdom Come, Skyrimu, Greedfallu apod co ti rozbíjejí hru, protože nemůžeš dohrát questy apod). Jediné bugy jsou kosmetického charakteru (sem tam třeba uvidíš že doskočí textura, animace není úplně plynulá, fyzika aut je trošku ošizená, NPC projde zavřenými dveřmi apod). Ale naprostou většinu času to vypadá naprosto ok. Ne revolučně, ne špičkově jako RDR2 a TLoU2, ale úplně v pohodě. Jen si to v nastavení chce vypnout depth of field a motion blur, které z toho dělají hroznou mazanici, ale po vypnutí už je to ostré.

• Jak to muzete hodnotit, kdyz jste to nehral? To mi hlava nebere. Ja bych si nedovolil hodnotit ani hru u ktere bych mel nahrano mene nez polovinu, predpokladane herni doby. Akorat tim pletete ostatni, kteri zde hledaji pravdiva hodnoceni.:-(

• Tak jak to s tou hrou tedy je? Mam si ji koupit? Uziji si ji na ps4 pro? A nebo mam pockat az na ps5ku, kterou budu mit za rok. Diky za radu.

• untentrauer

9 z 10ti bych tomu rozhodně zatím nedal! Nedělej zase reklamu. Při prvním spuštění sem byl v rozpacích a dá se říct, že velice zklamaný z grafiky (ultra s RT). Potom co jsem ochutnal město jsem byl v šoku z opakujících se textur postav, vozidel, prolínání textur, problikávání....Hra není dotažená a na to, jaký frajeři to vyvíjeli a kolik na to měli peněz to je od nich vyloženě lajdáctví.

Ovšem město se mi líbí. Připomíná mi HK, Bangkok a Tokio dohromady. Zvuky a hudba jsou úžasné a co se příběhu týká - začíná mě vtahovat a velmi zajímat. Vedlejší mise jsou opět skvělé, propracované a zajímavé. Celá hra má skvělý styl a svou jedinečnost. Líbí se mi, jak je sprostá. A nakonec i ta grafika je stylová a celkem se k tomu všemu hodí. Je to prostě něco jiného, jedinečného.

Až si opraví chybky pak uvidíme co jim dát. Teď je to za mě na 7 z 10. Není mi příjemné sloužit, jako testovací zvířátko, které za to ještě platí. Je to trošku neúcta k hráčům, ale za Zaklínače jsem schopný to snadno přehlédnout a vím, že si to napraví a nenechají to ležet.

• Derp_1337

Nepleteš se? Na gameplay videích na YT je vidět, že když prší, tak postupně cesty začínají být mokré a tvoří se na nich kaluže. Na těch kalužích je dokonce vidět efekt dopadu kapek vody.

No je možné, že nemáš dostatečně výkonný hardware, a tak se ti tyhle efekty na PC neobjeví.

• Co je to často? VIděl jsem nějaká videa kde PS4 i PS4pro běžela skoro pořát 30fps a sem tam to kleslo na nějakých 29 nebo 28. Takže to "často" k 15fps to myslíš třeba v okamžiku kdy se hra ukládá autosavem apod?

• Carnage666

Na PC mi to jede a vypadá to pěkně ale i přes to sem si musel hodně vyhrát s grafickým nastavením aby se mi povedlo držet 60-80 fps, dokonce i některý věci jako upravu na AMD procesory atd. Což je celkem fail. Na PS4 to nemělo vůbec vyjít tam je to těžce rozbitý a nedivím se že jsou lidi naštvaný 😀 ale CD Projekt byl zkrátka greedy a museli to vydat i na PS4, zase z jejich strany by byl asi větší fail kdyby řekli pár měsíců před vydáním "sorry nejede to, takže rušíme PS4 verzi."  Jenže bohužel pro ně oni snad někde i tvrdili že se jim díky tomu poslednímu odkladu povedlo tu hru vymazlit a výsledek všichni známe.  A to že schválně dávali na recenze jen PC verze je taky gól.

Co se týče hry jako takový baví mě, ale je to opravdu hlavně příběhovka a ne sandbox jakej hodně lidí čekalo a jakej byl víceméně slibovanej, NPC a město jsou prostě jen kulisy ve kterých se toho realně nedá moc dělat, policie je úplně k ničemu a když člověk vyjedete z centra tak jsou dálnice kolem prázdný a trochu to kazí dojem živoucího města. Nepřátelé vás taky nejsou schopný pronásledovat v autech jen když se to týká questu a příběhu. Zkrátka došlo hlavně k tomu že byl opravdu velký hype.

• Maxianimal

Je.

• Objednano 8K TV Samsung QE65Q950T, jeste to chce PC za 250 tisic proste Cyberpunk zaslouzi 8K a nic jinak Jinak na PC to pustite i ve 4K a TV udela upscaling do 8K :D

a GTA V dostalo vic hec :)  https://games.tiscali.cz/recenze/grand-theft-auto-v-recenze-pc-verze-250112

• Vsak jo a co je na tom spatne? PS4 Pro i kdyby je starej kram, co ma snad jeste starej hdd uvnitr, takze co tam lidi cekaj? :D

• Reload

Už som to písal aj nižšie, tak ale dám to do hlavného vlákna.

Prečo je neškodné slovo ako hov*o blokované, keď vo Figjt Clube a iných videách a lets play sa nadáva jedna radosť ?! Dáva to nejaký zmysel ? Nie je to pokrytecké ? 

• :)) Vsichni rekli 9/10...tak potom je to jasne

• dworkin

Ano. Ony i ne-random NPC mají zvláštní faciálky, které neodpovídají tomu, co zrovna říkají.

• dworkin

No teď už je hádám všem jasné, že devítková hra to není ani omylem.  Tohle vůbec nemělo jít ven. Je to nedodělané a rozbité.

Akorát recenzenti měli říct 5/10 a ruky preč, pokud vám nevadí early access za plnou cenu.

Místo toho všichni řekli 9/10.

Jako.... k čemu nám jste, když to děláte takhle povrchně? Taky jsem zaplatil 72 dolarů a půl dne jsem spravoval mouse lag, aby se vůbec dalo normálně rozhlížet. Za 72 dolarů nechci trávit půl dne, abych mohl tu hru vůbec hrát. Je to spousta peněz, Šárko. A nesebral jsem je na chodníku. Nakonec jsem to spravil, ale ne díky vám, ale díky lidem, co taky naletěli, taky zaplatili, a naštěstí jsou technicky zdatnější, než jsem já.

• Jedna z prvych veci co ma zarazila bolo, ze niektore random NPC po osloveni nieco povedia ale neotvoria usta. Proste chyba facial animacia. Resp. sa nezapne. Pisem to sem, pretoze nevidel som este nejaky taky komentar o tejto chybe. Mate tiez taku skusenost?

• LessPh

Vždyť žádnou nemá:D:D

• nj, meli to udelat jak se zaklinacem a vydat to na konzole az za rok a jenom na ps5

• jack

The lady I spoke with, Carly, also said that Sony is issuing a business complaint to CDPR about the issues, and I wasn't the first one to call in today about refunds.

• iSpirit

tohle je hodně nevídaný krok od Sony. Ta hra je opravdu obří fail.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit