Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
Ale když si venku tak na autě žádné kapky nestékají, ani se neodráží.
-
Ďakujem za info.
-
Jo, pokud si dobře mířil, tak si mu ji mohl dokonce vyřadit i ve chvíly, kdy už ji držel v ruce a chystal se k hovoru. A pokud třeba stihnul jen část komunikace a ty si ho buď zabil, nebo mu třeba poškodil to rádio, tak si hned slyšel jak mu volají ostatní aby se ohlásil a když to neudělal, tak za ním hned poslaly další jednotku aby zjistila co se stalo.
-
Tak že bude mít MGS lepší stealth, než open world RPGčko se asi dalo celkem čekat. Každopádně se přiznam, že jsem, co se týče, Metal Gearu extrémně nevzdělanej ignorant, pamatuju si akorát, že i v pětce se v tomhle ohledu dala dělat spousta skopičin. Ale mechanika s rozbitím vysílačky se mi dost zamlouvá.
-
Tak efekty dopadu kapek můžeš sledovat na kalužích nebo mokré vozovce. Taky uvnitř auta můžeš sledovat, jak kapky stékají po oknech.
-
Vždyť je evidentně mokrá, země taky, co si to vymýšlíš? :D
-
Jo, to měl už Metal Gear Solid 2 před dvaceti lety. Dokonce jsi tam mohl vojákovi prostřelit vysílačku a tak když se ti vysmeknul, nemohl zavolat posily.
-
Trololol
Ty jsi fakt troll nejvyššího kalibru.
V tvých hate komentech používáš slova ve špatném kontextu a nevíš, co vlastně znamenají. Když pak někdo na tu nepřesnost slušně poukáže, tak hned napadáš ostatní účastníky diskuze, že "jsou mimo". Jediný, kdo je tady mimo, jsi ty!!
Hype není synynomum placeného marketingu. Hype je přehnaně velká publicita v médiích a jiných prostředcích pro komunikaci mezi lidmi. Jednou z části hype většinou je i ten placený marketing, ale to z nich nedělá synonyma. Hype může existovat i bez placeného marketingu, který financuje nějaká firma.
-
Já na to narazil víceméně náhodou, když jsem chtěl vytáhnout týpka před barák a šoupnout do kontejneru. Nešel jsem s nim ani tak daleko. Možná 20 metrů. Nejspíš to bude nějak závislý na levelu stealthu a rozdílu úrovně mezi nepřítelem a hráčovou postavou. Ale to bych musel ověřit experimentálně.
-
Tak aspoň něco! Asi jsem ho nezkoušel táhnout dostatečně daleko :D
-
tak nemyslíš si, že skoro každý měl velké očekávání? Ty prachy v tom lítaly obrovské. Přísliby byly obrovské. Navíc název Cyberpunk přímo v názvu hry je taky značná zodpovědnost.
-
hype myslím v tomhle případě=marketing, tlačení produktu do zákazníka.. Half Life 3 těžko může mít nějaký marketing, když hra nikdy nebyla oznámena. SC je financován komunitou, takže tady zase špatně.
Halo ani snad nemíním komentovat, proti CP2077 je to odvar.
Ty jsi dobrý kultista, ale už nedáváš, už píšeš úplně mimo.
CB2077 měl největší hype v historii za mě a CDP to vyšlo, ty předobjednávky byly masakroidní. Na druhou stranu navždy už budou za lháře, podvodníky :).
-
Ohledně toho stealthu, zrovna v Cyberpunku se částečně bráněj. Respektive když někoho chytíš pod krkem, můžeš ho odtáhnout před tim, než mu trhneš vaz. A když ti to trvá moc dlouho, tak se ti vysmekne. Neni to moc, ale je fajn, že nemůžu táhnout týpka přes půl mapy.
-
ok. díky za info. Ale za je super, ne?
-
No v podstatě jsi vystihl moje pocity. Hra je to hodně dobrá, ale rozhodně ne nextgen. Asi nejhorší mně přijde ta interakce s městem, ale i stealth je takový... no moment kdy jsem se začal hodně řehtat byl když Jackie mne upozorňoval na to, že mne nepřítel uvidí ve chvíli kdy to složitě obcházel do úkrytu přímo mezi dvěma strážci. Taky není moc k uvěření, že by super vytunění spec-ops neměli nějakou termo vizi (Bylo by fajn to udělat trochu složitější). A teda už mne moc nebaví ve stealth hrách obecně jak když někoho vezmeš pod krkem tak se vůbec nebrání. K tomu by mohla existovat aspoň u tužších nepřátel minihra, kdy ho musíš zpacifikovat aby se ti to povedlo. Jak naznačujes, AI blboučká což by nevadilo (kde je v dnešní době dobrá AI?), ale ona má solidní výpadky. U řízení auta mi chybí zpětný pohled... No dalo by se pokračovat.
No CD PROJEKT je známý svým vstřícným přístupem, tak snad to časem trochu víc vylepší, ale asi se nedočkáme toho, že by se člověk podíval do mrakodrapu nebo dělal nějaké civilnější činnosti, které by trochu posunuli dojem na jiný level... Snad si připravili základ a pokračování bude zajímavější...
-
Moje nastavení na EVGA GTX1060 SC 6GB
Ale ve složitých scénách je fps jen 25-30.
-
Takhle vypadá déšť. :-( Kapky nikde nenaráží: dešť
Auto není mokrý, lidé také ne. Jen se míhají kapky před kamerou.
-
Největší hype v historii?? Já myslel, že ten má StarCitizen nebo Half-Life 3 ? Sice obojí nikdy neuvidíme hotové, ale ten hype zdaleka překoná vše ostatní. 😂
A z her, které skutečně vyšly, bych spíše tipnul Halo 2 (možná i Halo 3). I když už tomu je skoro 15 let a většina lidí zapomněla na tehdejší hype.
-
"Od CP2077 jsem čekal velký Deus Ex kombinovaný s Akirou a GitS"
Opět jsme zpět u tvých neskutečně přehnaných očekávání a tvých osobních preferencí. To ale nic nevypovídá o kvalitách hry.
-
Za mě je právě třeba se nerozhlížet a jet mise :D Protože jak se začnu rozhlížet, tak vidím ty levitující předměty, bouchající lahve, NPCčka zasekávající se v tuctech o zdi a přeskakující mezi různýma animacema, načítající se textury a spawnující se všechno :D