Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

trololol

Opět si cucáš hloupé úvahy z prstu. Srovnáváš koridorovku Deus Ex Mankind Divided s (pseudo) open world hrou Cyberpunk. Kdyby v té koridorovce nebyly detailnější ulice, tak by to bylo něco divného.

• iSpirit

nebavím se o grafice. Bavím se o ztvárnění futu světa a světa cyberpunku. Celé to na mě působí plastově, přeplácaně. Umělecká složka je na bídné úrovni a to můžu posoudit klidně i z videí.

Posuzuji i staženou verzi právě od DF, kde jasně ukazuje, že ta hra je umělecky dost za očekáváním. Sry. 

• Reload

Nehnevaj sa, ale tvoje názory sú hlúpe. Z videí na Youtube to množstvo detailov nezistíš. Tá grafika je parádna. Pozri si to video od DF čo tu bolo postnuté skôr. A ešte lepšie, stiahni si ho z internetu v originále a uvidíš tú grafiku v celej svojej kráse. 

• iSpirit

projel jsem x videií a prostě dle mého CDP nejsou vůbec umělecky talentovaní. Tolik peněz, tolik prostředků a tolik příležitostí a Night City ve finále vypadá jako kýč. Myslím si, že Praha v poslední Deus Ex natrhává prdeel celému Night City. 

• prave, ze letos to byla bida a nic poradneho nevyslo

• Za cca 30 let co hraju videohry jsem nikdy nechapal, kdyz nekdo brbla nad bugama. V Cyberpunku jich je ale tolik a vsude, ze uz to chapu a taky musim brblat, protoze to je strasna ostuda a kazi to jinak docela dobrou atmosferu hry. 

Asi by mi to bylo u zadku, kdybych poslednich par tydnu nevidel na hernich webech aspon 1 opevujici clanek na Cyberpunk za den. Ta hra me moc nezajimala, ale tahle medialni masaz me, priznam se, donutila hru koupit, protoze si prece nenecham ujit nejlepsi hru stoleti. Jaj, a ona to je docela ptakovina plna chyb. 

Takze hrozny to urcite neni a je dobre, ze bude co hrat pres svatky, ale letos vyslo nekolik mnohem lepsich her.

• dworkin

Pokud někdo zápasíte s mouse lagem, pomůže:

V nastavení Controls zapnout Advanced Options a obě položky Turning bonus stáhnout na nulu a položku Curve nastavit na Raw.

Vypnout Vsync v ovladačích grafické karty i ve hře.

Zapnout in-game limiter FPS tak, že grafická karta nejede na 100 procent. To jsem udělal tak, že jsem se podíval, kolik mi to tak průměrně hází a odečetl jsem 15 procent. Samozřejmě pomůže, pokud i po této úpravě máte aspoň 60 FPS, takže zvažte, jestli to nezpůsobí víc problémů, než kolik jich to vyřeší.

Pořád to ještě není úplně ono, ale je to MNOHEM lepší než předtím. To bylo plně nehratelné.

Jo a nevím, jak na konzolích, ale na PC je rozbité HDR. Doporučuju zatím jet v SDR a počkat na patch.

Samotné dojmy ze hry jinak - rozpačité. Hra neumí moc dobře vysvětlovat svoje vlastní mechanismy. Ovládání některých věcí klávesnicí tam, kde by měla stačit myš, je vyloženě blbé (například hackování - chápu to dobře, že musím držet Tab a k tomu na klávesnici zvolit, co se bude hackovat? proč to proboha nejde potvrdit myší jako u každého jiného "wheel" systému v jiných hrách?). A NEJDE PŘEMAPOVAT KLÁVESA PRO POUŽÍVÁNÍ, takže pokud jste zvyklí na E, tak tady je to F a nazdar hodiny. Tohle nejsou bugy, ale naprosto zbytečné blbosti.

Grafika - místy to vypadá jako hra z roku 2010. Místy jako hra z roku 2015. Místy jako hra z roku 2020. Kočkopes.

• User recenze na metacritics nepodvídají realitě. 

User Score: 6.4 je vytrollený výsledek. Hra chyby má, ale score si zaslouží samozřejmě vyšší. 

RDR2 taky vytrollili, 5.6. Jedna z nejlepších her poslední doby a tak nízké hodnocení. :-( 

• Grafika se nepovedla, resp. nasvícení + minimum stínů. Člověk v tom světě ztrácí orientaci. Je to škoda, jinak dobrá hra. 

• Derp_1337

Neustále opakuješ "bla bla bla jako u Witcher 3" přitom jsi tu hru ještě ani nehrál a všechno jsou jen tvé domněnky a negativní očekávání. Až si to zahraješ, tak nám můžeš povykládat své dojmy.

• Derp_1337

Skl111 postnul odkaz na DigitalFoundry , kde hodnotí Cyberpunk na pořádně výkonné mašině a hrajou to na maximální detaily. Podívej se a sám uvidíš ten rozdíl.

https://www.digitalfoundry.net/2020-12-10-cyberpunk-2077-visual-tech-tour-the-maxed-out-next-gen-pc-experience

• iSpirit

gameplay? Jestli bude gameplay jako u Witchera 3, kde je mizerný do teď, tak potěš koště. Do teď se smějí combatu, A.I a casual obtížnosti.

• Derp_1337

LOL

A jak by jsi chtěl hodnotit hry jinak než srovnáním s jinými hrami??

Ty bys je chtěl srovnávat s hudbou? A nebo je třeba srovnávat s motorkami? "Tahle hra mi dává nedostatečný adrenalinový zážitek v porovnání s jízdou velkou rychlostí na motorce Kawasaki Ninja." 😂

Ty si klidně žij ve svém vlastním světě a klidně rozdávej "perfect score 5/7 ", ale ostatním hráčům nemluv do hodnocení her dle jistých konvencí.

• Tak už jen fakt, že veškerá obhajoba tohoto paskvilu je založená na poukazování na jiné hry, mluví za vše.

• Carnage666

Arkham Knight měl hodně podobný systém jako taky s Johnym. Batman byl infikovaný krvý už mrtvého Jokera a viděl ho všude možně po svetě.

• iSpirit

Mě než nářky nad špatnou optimalizací spíše děsí ty user recenze ve stylu, že je tam naprosto mizerný RPG systém(opět jako U Witcha3). Akce je opět clunky(Jako Witcha 3),  A.I neexistuje, je to bez přesahu, je to celé takové prázdné.

• Takhle, RDR 2 vypadá líp, o tom žádná. Taky se člověk nepohybuje většinu času po městech s hromadou postav, vozidel a dalšího bordelu, což asi dost pomůže. Je taky pravda, že na konzolích bylo RDR 2 velice dobře zvládnutý. Na druhou stranu PC verze byla nehratelná ještě půl roku po vydání. A teď nemluvim o doskakujících texturách, propadech fps na 45 snímků a podobnejch prkotinách, ale vyloženě nefunkční hře. Proti tomu byl i Skyrim příklad vypilovanýho technickýho stavu.

• Derp_1337

Hmm, takže ty jsi z gameplay ze staré generace konzolí či slabého hardware na PC vydedukoval, že to není "next gen hra". LOL

Úplně zbožňují ty uplakánky, co mají grafickou kartu starou několik let a když nedokážou spustit nejnovější hru na maximální detaily a nebo hra při maximálním nastavení trpí propady výkonu, tak to není chyba jejich starého a slabého hardware, ale je to chyba hry.

• Nj, tak grafika je asi subjektivni, me pripada super a nekterym se zase nelibi...

Jinak tady je hodnoceni grafiky na max:

https://www.digitalfoundry.net/2020-12-10-cyberpunk-2077-visual-tech-tour-the-maxed-out-next-gen-pc-experience

• Derp_1337

Trololol

Proč by to hned měl být propadák?? Bugy se časem opraví. Důležitý je gameplay.

Nepamatuji si, že by místní trollové (ty a spol.) prohlašovali, že třeba takový Skyrim je propadák, i když to byl totální bugfest při dni vydání. Co si pamatuji, tak Bugthesdě trvalo tak půl roku opravit většinu bugů, přičemž něco neopravili vůbec a hráči museli spolehát na komunitní patche. Když se dnes vzpomene na Skyrim, tak nikdo (s vyjímkou trollů) neřekne menší hodnocení než 9/10.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit