Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Njn vsak tech zmrsenych portu z konzoli na PC bylo tolik, ze obcas se holt neco nepovede naopak.

• LiarForHire1

Počkej na březen, bude to krásně opatchované a užiješ si to více a možná i ušetříš.

• LiarForHire1

Ta hra je gameplayově skvěla. Je to doopravdové rpg po letech a letech strádání. Ale ten technický stav je neodpustitelný. Až to bude za půl roku opatchované, historie zapomene a bude se na tu hru vzpomínat.

• Je čas sundat růžové brýle a přiznat si, že slavný přehypovaný Cyberpunk je propadák. Na konzolích totální nehratelná katastrofa. A jak to zfanatizovaní zoufalci ještě omlouvají, že to je normální u her tohoto typu a rozsahu, že to má milion chyb a vyjde tisíc patchů. Toto kdyby vydal Ubisoft nebo EA, to by bylo řečí! Je to hanba a výsměch hráčům vydat hru v takovémto stavu.

• homeles8

Ale to nevadí. Hlavně že nás to baví, ostatní ať si o tom píšou co chtějí ne? Moc nechápu smysl tohodle komentu. Vlastně ani smysl Metacriticu. Smutný je, že většina lidí podle tý stránky hodnotí hry.

• homeles8

Tak po 20 hodinách pořád paráda. Spíš mě to baví čim dál víc. Dokonce mě víc baví chodit pěšky než autem. Asi se ve hře málo rozhlížíte kolem sebe, nebo si nedokážete užít už nic. Možná je to tim, že nepotřebuju na nikoho interaktovat. Prostě jdu ve městě v davu lidí a nevšímám si těch lidí, stejně jako ve skutečnosti. Všímám si hezčích věcí, i když apolu s audiem většina scenérií působí depresivně, ale ti vlastně líp. A Johnny je geniální nápad, to jsem ještě nikde neviděl. Jestli to bylo v nějakým filmu, tak jsem ho neviděl, protože se kouknu max na 2 filmy za rok. Ale baví mě. I ty akční pasáže jsou pro mě tak trochu logická hra, protože se plížim a hackuju a když se prozradím, zemřu skoro hned, brokovnice mi dá instakill :-) A grafika je taky krásná, nevím co by jste furt chtěli proboha, asi máte slabý počítače, nebo konzole. A když to vezmu celkově ze všech webů, tak když nepočítám bugy, tak lidem na hře vadí strašný pí*oviny co vůec nevadí. Ale to tak je u každý hry. Možná by jste je neměli hrát tolik. Ale paradoxně mi ti recenzenti co hrajou furt něco přijdou víc v pohodě. Asi je to daný tou ''blbou většinou'' a projevuje se to i zde.

• no vzhledem k tomu, ze nalajnovane pribehy byly i v zaklinaci 2 a 3, tak to asi moc lidem vadit nebude

• Sprcha bude asi bug. Fakt je, ze v FPS-RPG si vybirat takove veci je divne... To bych cekal v nejakem bizarnim japonskem simulatoru cehosi. Ale treba to nekoho potesi, tak proc ne.

• WD je treti osoba a deus ex ma zase naprd akci. Sice to asi neni kyberoblivion s puskama (zase podle toho jak strasne dopadla akce v falloutu je to asi dobre), ale i tak je to vzacny zjev.

• Carnage666

Od těch policajtů si máš totiž vzít sidequest 😐

• Carnage666

Já to pochopil tak že překlad bude takový jaký má hra ve vlastnostech ve Steamu nastavený a tam zrovna CZ není 😀

• Realtoltek

Konečně se na metacriticu spustili uživatelské recenze a jisté je pár věcí. Za prvé to není v žádném případě next gen hra. Za druhé to určitě nebude hra roku. Za třetí má skóre 5.8/10 a spíše to bude sklamáním roku...pominem-li skalní fanoušky, kterým nevadí i naprosto nalajnovaný příběh :).

• shodan

zas tak kratka 1 nebyla... vzhledem ke sve obtiznosti to bylo dlouhe.. na dnesek stejne neprekonane 😍 ale kdo nehral nepochopi ..

• shodan

zkusim... ale uprava to jazyka dle popisu je, ze se to nastavi v klietnu na steamu... tak uvidme.. jak to je pro verzi GOG

• Jasný. Ono mi to zas tak extra nevadí, ale s mym backgroundem by bylo docela super, kdybych moh jenom tak zachlastat s lidma, se kterejma jsem vyrůstal, zahrát s nima kulec a tak. Jestli to tam neni, nevadí. Ale kdyby jo, velkej plusovej bodík.

• Já taky a musim. Tak jsem se na to vybodnul a hraju v angličtině

• Vyšel  update 1.04. Opravili toho dost včetně chyby ukládání zvoleného jazyka. (vtipný, u mě to nepomohlo, stále je po spuštění jazyk ENG)

• Derp_1337

Jen tak mimochodem, GLaDOS ftw! Glados vždycky dokázala rozesmát:

"Please note that we have added a consequence for failure. Any contact
    with the chamber floor will result in an "unsatisfactory" mark on your
    official testing record, followed by death. Good luck!"

"Unbelievable. You, [subject name here], must be the pride of [subject hometown here]!"

"Didn't we have some fun though? Remember when the platform was sliding into the fire pit and I said "Goodbye," and you were like "No way!" And then I was all, "We pretended we were going to murder you." That was great"

"Oh, look. It's your old friend, deadly neurotoxin!"

"When I said 'deadly neurotoxin' , the 'deadly' was in massive sarcasm quotes."

• tuco

Jasne, dnes by to neobstalo uz jenom kvuli tomu jak to vypada a jak je to kratky. Nicmene, to byla doba kdy se definovaly zanry, kdy bylo mozny prijit s necim co tu jeste nebylo. 

• tuco

Dyt rikam, ze (oni) nevi :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit