Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
nj ale udelat to jako rdr2 tak si z toho muzeme delat max fotky, prece jenom ta scena je nekonecne narocnejsi
-
Váš cenzurový systém je geniální. Nemůžu sem ani postnout geniální bug, který ukazuje nahé, mužské přirození.
takže zkuste kdyžtak polygon, tam to najdete.
-
9/10 si myslím, že se dá ještě obhájit. Co se nedá obhájit je 10/10. Samozřejmě je bez překvapení, že ty 10/10 chytl CP2077 hned po spuštění embarga, pozdější dny už to tak slavné nebylo a většinou to byly střízlivé osmičky a sedmičky.
Konzolové verze jsou pak čistý podvod na lidi, za to by mohla vzniknout klidně nějaká žaloba, jelikož zamlčovaní informací, blokace kopií recenzentům. Na to nemám slov. První recenze na konzolovou verzi vyšla dnes a je to za 3,5/10.
-
Já myslím, že ano. Ale nečekej stejnou grafiku. Cyberpunk je na tom hůř.
-
To jsem si také vypnul, ale prostě ten svět je hrozně plochý. Někdy naprosto mizerné jednoduché textury jak u prvního MassEffectu. Třeba u Victora je místnost slušná, ale spousta jiných lokací a i město samotné působí jako když na něj svítí jedno světlo. Jako když je vypnuté ambient occlusion (i když ho mám na max) Třeba RDR2 je, co se grafiky týká, naprosto jiný level.
Jinak nastaveno mám vše na Ultra (krom zrcadel).
-
To tě vážně tolik ranil nějaký bug, že kvůli tomu pláčeš i 5 let po tom, co ta hra vyšla? LOL
-
Dotaz, fungujou ti vibrace?
-
Měl bych tu dotaz na hardware: Když mi na vyšší detaily bez problémů šlape Red Dead Redemption 2, zvládne mi PC i Cyberpunk 2077? Díky za odpověď.
-
nevim, me grafika pripada super a to ji samozrejme nemam na max...jestli to nebude tim, ze mam vypnute vsechny ty nesmysly typu blur, depth of field a pod...
-
Tak vydat hru zalozenou na tabletop RPG Cyberpunk 2020 v jinem roce je trosku trapne, nemyslis?? :D
-
ja mam GOG verzi a nastavovat opakovane cestinu nemusim
-
Hra na PC s GTX 1080Ti jede v 1080p na Ultra nastaveni skvele a plynule. Grafika se mi moc nelibi, ale to je mozna vec vkusu, prisla mi lepsi u remake Mafie na PC nebo Last of Us 2 na PS4 Slim nebo Doom Eternal na Xbox One X.
Stravil jsem asi 2 hodiny nastavovanim postavy, ale kdyz jsem ji pak videl poprve v zrcadle, vypadala strasne hnusne, takze jsem musel cely znova, ale vlastne nevim proc, kdyz to je FPS.
A nema nekdo doporuceni na nastaveni pro gamepad od Xbox One? Nedari se mi to v nastaveni poladit, aby se to dobre ovladalo.
-
Pockam pul roku a bude jasno zda to koupit ci ne. Kdyz to bude fajn tak koupim, kdyz ne tak nekoupim a kdyz prumer, tak pockam dalsi pul rok az to bude za max. petikilo. Takhle to delam skoro vzdy, snad jen oblibene tahove strategie musim mit hned. Uz jsem toho, ale parkrat litoval. Naposledy s panzer corps 2. Lepsi je vzdy pockat, vzdyt her k hrani je tolik.
-
Ano, i na GOG verzi. Je to otrava. A ani přepis nastavení ze zálohy před spuštěním hry nepomůže.
-
Mám odehráno 9h a dostal jsem se teprve za intro. :-)
Hra není špatná, ale grafika není tak dobrá jak jsem čekal. Vypadá vše hrozně zastarale, hlavně nekvalitním nasvícením. Vše je takové ploché. Grafika mě zatím mrzí víc jak nějaké chybky. Čekal jsem víc.
Co mě taky zaráží je, že kovové roboty ničím holýma rukama, to jako vážně?! Porazit robota pěstmi? Ale příběh vypadá velmi dobře.
Zatím bych dal 7/10. Hlavně kvůli technickému zpracování. Měli použít licencovaný engine, ten od CD Project RED je již zastaralý, nestíhá.
-
Hele na k+m se to ovládá divně, hlavně auta, přece jenom jsem se k tomu dostal, ale gamepad jsem ještě nezkoušel. PS5 je o trochu výkonnější než tvoje grafika, ale jestli hodláš čekat počkal bych na next gen patch.
-
"Glitche a bugy tak byly mým denním i nočním chlebem." Smutný obrázek ztráty soudnosti soudobých recenzentů, kteří naprosto rezignovali na všechny standarty a zabugovaným hrám se nestydí dát 9/10. Se to opraví, že? Nafackujte si.
-
No muzes se prochazet po meste a vyhybat se vsem udalostem, ktere tam jsou rozesete...:) Jinak v casti pribehu, kde se zrovna nachazim ja, tak by nedavalo moc smysl ,,zit si svuj zivot,, protoze musis resit dulezite veci, ktere tak uplne nepockaji...
-
Dneska hrát hry v den vydání je jen pro odvážné. Počkat si půl roku se stává tradicí:)Asi chtěli stihnout vánoční prodeje.
-
Měl bych menší dotaz. Jak je to ve hře s volnočasovejma aktivitama? Má Cyberpunk něco jako Gwent? Můžu se prostě potloukat po městě a třeba 5 hodin nedělat nic užitečnýho, ale prostě žít normální život, jako to bylo třeba v Red Dead Redemption 2?