Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako je fakt, že když člověku hra za půl hodiny třikrát spadne (jako mně), nadšení dost opadne...

• Maxianimal

PS4 gameplay bez patche, gg.

• Maxianimal

Ja.

• Taky musite na steam verzi po kazdem spusteni znovu nastavovat cestinu? 

• Na steamu ze zadny nuly nedavaji...

• Jack1947

https://games.tiscali.cz/recenze/kingdom-come-deliverance-recenze-309248

Myslím že tady to oproti Cyberpunku dost odneslo... nebo šlo o Vávrovo že překoná Skyrim ? hmm...

• Jack1947

2020 nebyl ně+jak extra silný takže bych to "hrál" na tuhle notu. Ne skutečně jsem čekal desítku všechno ta hra splnuje a přesto nedostala.

• no ja to hraju na gtx1660super a ve full hd na cca 85% grafickeho nastaveni to jede naprosto bez zaskobrtnuti...takze nevidim problem v RX470...ono graficky mi to docela pripomina The Division2 z vlastniho pohledu, coz by i tak odpovidalo narocnosti na grafiku

• tak si uber detaily a bude ti to litat 60 ;]

• 1984

Je to vzhledove malicko nekonzistentni... neco krasne, neco ne az tak... ale to je prokleti vsech open world her. Doufam, ze s opustenim minule generace konzoli zacnou vyvojari delat trosku detailnejsi modely objektu/prostredi, protoze kulata vec je porad mnohouhelnik, coz dost bije do oci. Miliony filtru, shadery, raytracing, casticove efekty... krasa, ale mam pocit, ze polycount uz dlouho moc neroste. Nebo spise obcas odflaknou model neceho, co je videt casto a zaslouzilo by to vice snahy. Zde kuprikladu pohled na boty hlavni postavy... spicka boty je snad polovina dvanactiuhelniku. To s krasnymi ksichtiky postav dost neprijemne kontrastuje.

Jinak ale jak uz jsem tu psal nekolikrat, ve vysledku je mi to jedno, protoze ta hra je paradni a pres vsechny nedokonalosti nic, co by se tomu byt jen priblizilo na trhu neexistuje. (Hraju na 1080Ti a ve 2k to jede to dost mizerne... no DeusEx ci System Shock mi kdysi taky jel mizerne) v dnesni dobe to zamrzi, hry zpravidla jedou i na minimu celkem OK, ale i kdyby to co hodinu spadlo (coz mimochodem nespadlo ani jednou za 20h), nemuzu tu hru hodnotit spatne. Nebo ok.. dejme tomu 5/10 za technicky stav. Dulezite je ale ve vysledku jen to, jak hra bavi, jak se do ni clovek vzije... a to je za 10. 

• 1984

Tak to mas celkem zazracne stesti, protoze u tebou zminenych her to z meho pohledu uplne idealni nebylo:) Troufam si tvrdit, ze cyberpunk je po vydani v lepsim stavu:) Jinak souhlas.. je to parada.

• 1984

Tak jest, per object motion blur rozhodne neni na skodu. 

• 1984

Jednoznacne to GOTY je, alespon pro lidi, kteri maji radi RPG a radeji nez fantasy nejake to scifi/cyberpunk. Jo je to ovladanim a celkovym pristupem hodne do mainstreamu, je to pomerne zabugovane (urcite mene nez typicke Bethesdi RPG), je to hardwarove silene narocne a i kdyz graficky krasne, optimalizace by asi mohla byt lepsi, ale cert to vem... na 1080Ti to ve 2k lita klidne pod 30fps, ale ja to stejne hraju s nadsenim a citim se u toho skoro jak pred 20+ lety u prvnich dvou Falloutu. Nutno dodat, ze me maloktera hra bavi. Navic jsem nic,  co by bezelo pod 60fps nehral spoustu let a nechtel jsem to uz ani nikdy zazit... fakt nevim, co chtit vic. Ta hra je velka, komplexni...  jasne, ze jsou tam bugy, ale bude to jen lepsi. Za me 9/10, ovsem s tim, ze bych za poslednich ~10 let zadnou hru lepe nehodnotil. Na zaver bych dodal, ze je to muj subjektivni nazor, takze pokud je to pro nekoho sracka ci overhyped prumer, proc ne... sto lidi, sto chuti. Lidi jako GGG se mi samozrejme vysmejou, protoze maji pocit, ze jejich pravda je ta jedina spravna, ale kdo prekousne bugy, ma dostatecne vykonny hardware a sedi mu zanr bude asi tezko zklaman.

• RodneYCZ

Zatim jsem hral chvili na PS4 Pro a nic moc. Tech bugu jsem zazil pozehnane: vypadl zvuk v dialozich, chybejici titulky, nejake vyvojarske tagy v titulcich '<text color="gold">', doskakujici textury a objekty, zasekly quest.

Graficky to taky vypada dost hrozne, po vypnuti vsech moznych filtru to uz vypada lepe, ale nemuzu se zbavit pocitu, ze pet let stary Zaklinac 3 vypada mnohem lepe.

• Carnage666

To je ale PS4 gameplay. PS4 je stará konzole, všimněte si že používám stejný argument jako že 1080ti je 4 roky stará grafika a proto to na ní nemůže logicky běžet dobře.

A teď vážně, bohužel se naplnilo to čemu nikdo nevěřil před posledním odložením. Hra běží na stařičkém PS4 na nic.

• Asi budu muset tak rok na Cyberpunk počkat. Mám PC s RX470 + PS4.. A chci víc než jen 30FPS. A "dobré" grafiky jsou buď nedostupné nebo předražené..

• TheGGG

jako vtip dobré no...

• iSpirit

já bych řekl, že je to hra dekády minulé i nadcházející. Rozhodně bych se neomezoval jen na tento rok😛.

• Goty rozhodně. Nebo jsi hrál letos lepší hru?

• iSpirit

https://twitter.com/i/status/1336867902234955782

goty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit