Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
Motion blur vypínám všude jako první. Hrozná věc.
-
Sama rekla ze ma odehrano tak ctvrtinu;) Ja s tim nemam nejmensi problem, ja recenze beru jen jako doplnek a nijak se nima neridim, tak je mi fakt jedno kdy vyjde. Jen mi prijde vtipny poslouchat 14 dni starej fight club a pak videt jak je to v realu
-
diki za dobry tip vyzera to lepsie, rozmyslam ci DLSS zapnute na vykon nemoze mazat tiez tu hru.
-
Šárka hru dohrála od zaćátku do konce. To chceš aby se recenzovaly hry až po 100% průchodu? To by pak ale chtělo přestat brblat nad recenzema, co vyjdou dva týdny po vydání.
-
Ted sem se dival na fight club 505 a pobavil Ales kdy rikal ze nemuze mit recenzi kdyz je jen ve tretine ty hry. Prej to pak neni recenze a je to jen alibismus aby byl clovek prvni a objevil se na tom Metacritics a v SEU. Prej sou hranice ktere se neprekroci😂
-
Asi stejne objektivni jako recenze tady :)
-
Tip pokud se chystáte hrát na konzoli - v nastavení vypněte Depth of Field and Motion Blur. Hra potom vypadá znatelně lépe. Až mě překvapuje, že tohle je defaultně zapnuté, protože to značně sráží první dojem. (vypnutím se z mazanice stane normálně vypadající hra)
-
Jo stačí ale fps nebudou nic moc já už mám překlad ale teď mám takové práce že se k tomu dostanu nejdřív v sobotu večer. Imho reálně pokud budeš chtít plynulý framerate tak spíš nastav medium, ale zkus high a uvidíš. Na Digital foundry chválili jak hra vypadá úžasně, jenže na 3090...
-
Uživatelské recenze 50-100h hry napsané dopoledne v den vydání jsou ty nejvíc objektivní? Ale no tááák....
A takto negativní jsou všechny? Nebo jsi si jen vyzobal ty názory, co se shodují s tím, co jsi očekával, protože ty ti lichotí, jak jsi měl celou dobu pravdu? :-D
-
mam RTX 2080 Super a musel jsem si RTX vypnout aby to jelo ok. Hraju v 1440p a ve městě autem jsou propady ze 120 fps na 45, špatný.
-
No vidíš, já kašlu na veškerý recenze a prostě si užívám hru a je to paráda. Nechápu tadyto myšlení. A ještě jsem nenarazil na jedinej bug, ale na to mám asi štěstí, protože to jsem při hraní těsně po vydání nenarazil ani ve Skyrimu, Falloutu 4 a dokonce ani v Kingdom Come. A i to RDR2 a Gta5 mi běželo krásně hned. Jiný hry jsem za poslední dekádu těsně po vydání nehrál. Ale hlavně ty bethesdí hry a KCD měli všichni plno keců na technickej stav hry, já s tím neměl snad nikdy problém. Vydají hru na kterou se těším, zapnu, hraju a užívám si to. A nechápu tady ty sra*ky co tu pořád řešíte a jinde taky. Vždycky to tak bylo.
-
Tak na netu už se objevili první uživatelské (nejvíce objektivní) recenze dost negativní, že jde o přehypovaný suck :). Začíná se tedy naplňovat to co jsem očekával. Ostatně sám nejsem příznivcem her v jednom městě...a hra je označována jako open world...
-
dyť tam vidím u recommended: GFX setting: High. A to s gtx1060 ve fullhd. To podle mě mluví za vše.
Co znamená GFX? Sám jsem si to musel vygooglit.
Je to zkratka pro graphics... na mě to tedy působí tak, že ve fullhd na high stačí gtx1060. Klidně mě opravte.
-
gtx1060 6G mám, hra mi automaticky nastavila vyšší grafické nastavení a moc to teda nejelo. Nastavil jsem si teda střední, něco posunul výš a vypl šílený rozmazání pohybu (který nejvíc prozradí, že fakt nejedete plynule alespoň 50 FPS) a jede to... 30 - 40 FPS. Po instalaci nových ovladačů spíš 40. Takže asi tak. Snad se to ještě poladí. Ale je to zvláštní, vždycky jsem mě spíš opačnou zkušenost, že hry mojí sestavu dost podceňovaly.
-
S tím zvukem to nebyla chyba hry.
Mám nastaven výstup přes DolbyDigital a kupodivu hlavní hlasitost ve Windows ovládá jen hlasitost dialogů a ostatní zvuky ne, ty jsou naplno. Takže jsem jen zvedl hlasitost hry v mixéru a dialogy již byly slyšet.
Zatím jiné chyby krom té ženské bez textur nenastaly. (mám poslední grafické drivery)
-
Zalezi jak ho implementujes. Kdyz to udelas fakt blbe a moc to neresis, tak vykon hry muzes poslat do kopru a naopak kdyz to udelas dobre, dopad je zanedbatelny. A s ohledem na to, ze CDProjekt prave pro DRM nedoporucoval delat benchmarky, tak to asi ten druhy pripad implementace uplne nebude. ;)
-
Vypnout film grain, chromatic aberation, motion blur a ještě depth of field.
-
Nesliboval, 1060 je dle oficiálních zdrojů na doporučené na 1080p u high uvádí lepší karty ale taky vyšší rozlišení
-
Ahojte,
hrám na RTX3070, I7 10700 a hra je celá rozmazaná taká blurry ... vypol som aj film grain a nic. Je to dizajnom ? Alebo to je len nastavenim ?
Dik
-
nesliboval CDPR jako doporučenou kartu na high pro fullhd gtx1060? No pokud se hrou má problémy i gtx1080 na nějakých rozumných detailech, tak je to docela špatné. No a navíc, toto asi nebude jeden dva případy, ta hra má očividně problémů dost, minimálně čistě technických, jinak by nejvíc hypovaná hra desetiletí nebyla na 71 %.