Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dojdu k prvnímu kontaktu a neslyším jeho hlas. Titulky jedou, ale hlas slyšet není. U jiných lidí v místnosti jsou titulky a opět není slyšet jejich hlas. :-( 

Tak to vážně není moc dobrý. Asi počkám až to odladí. 

• Nevim, WD jsem nehrál a hrát ani nebudu. Každopádně framerate na 2080ti žádnej zázrak.

• První pohled ve hře a hned chyba, paní nemá nohy. :-) 

Asi to s těma chybama bude vážný :-)  ... uvidíme co dál. 

https://i.imgur.com/NUE7q1D.jpg

• Tomor36

:DDD Denuvo udělá max 1-2% výkonu, tak se zase probereme, díky. Benche stály za hov.no, protože to opravdu na hov.no je.

• unicz

No snad to nebude tak tragické jako u obdobu- Watch Dogs 3:)

• unicz

Co chceš na hře s obsahem 100h+ hodnotit první den po vydání? Krom fatalního problému (nemožnost spuštění nebo obecná nestabilita) v podstatě nemáš co. BEr to s rezervou, tohle není hodnocení filmu po shlédnutí v kině, tak to u her nefunguje:)

• sylens

btw očekávat u nový hry, že bude naprosto bez bugů, navíc když je to takhle obrovská a rozsáhlá hra = nevidět si na špičku nosu :))

• sylens

Dneska přijde, už se těším :) 

• Maxianimal

To jo, ale pokud někdo čeká, že mu na 4+ roků starý kartě pojede nová hra na plnej knedlík, tak je prostě hloupej, to ať se na mě někdo nezlobí. To je takový to "před čtyřma rokama byla ta karta top, tak to musí jet jak po másle né". Nemusí, nepojede, sorry jako. Ten HW prostě zastarává jako prase. A to bůh ví, jestli tam ten bl.b nemá zapnutý RT (protože to jde na týhle kartě). 

Jinak neříkám, určitě tam jsou problémy, ale tipnul bych, že minimálně 30% negativních recenzí bude v tomhle duchu.

• TheGGG

naopak, to mě zajímá docela dost, pokud si to mám koupit.... víc než špatné recenze někde z gamespotu, kde brečí novinář, že mu hra nesedne do jeho politicky korektního světonázoru.

A na steamu mohou hodnotit jen lidi co hru vlastní, takže trolly to filtruje dobře.

• Maxianimal

Sorry, ale recenze typu "37 FPS on GTX 1080 max settings 1080p ? :D trash game" fakt nemůžeš brát vážně...

• to bude kvůli technickýmu stavu, ten je celkem tristní....

• TheGGG

ajajajáááj 71 % user review na steamu....

• homeles8

Je to krásná hra a běží mi na mým počítači krásně. GTX 1080 / i7 7700 na ultra 1440p nevim kolik fps, ale 30 poznám, takže min 40. Baví mě to! A nedokážu si představit to hrát za muže 😀

• Derp_1337

Když si to ta hra zaslouží, tak proč by neměla dostat devítku??

A k těm minulým rokům: Jacku, neexistuje žádná komise, která řídí vydávání her, aby každý rok vyšel stejný počet her, které si zaslouží 9/10, stejný počet průměrných her 6/10 a stejný počet odpadu 3/10. Jelikož nic takového neexistuje, tak se dá logicky předpokládat, že ne každý rok vyjde stejné množství kvalitních her. Některé roky jsou prostě lepší, některé horší.

Příklad? Třeba v roce 2014 vyhrál na Game Awards titul hra roku Dragon Age Inquisition i když kvalitativně to zas až takový zázrak nebyl. Spíš byl problém v tom, že ročník 2014 byl dost slabý. Vyšlo snad jenom 5 her, které stály za zmínku.

• Derp_1337

24fps samo o sobě není "filmový zážitek". Rozdíl je především v jiné technologii, kterou se natáčí film a generuje scéna ve hře.

U filmu se při natáčení používá čočka, která je otevřena po určitou dobu, aby se obraz "vypálil" do pásky (a nebo jiné médium pro uložení obrazu). Trik je v tom, že, jak je ta čočka otevřena "delší" dobu (pohybuje se to v řádu milisekund), tak se do pásky vypálí i drobná část pohybu na scéně. Když se pak těch 24 snímků za vteřinu sečte, tak to není jenom 24 statických snímků, ale obsahuje to i část toho pohybu mezi snímky. Proto vzniká celkem slušný obraz.

Zatímco grafická karta vyrenderuje jenom jeden konkrétní statický moment ve hře. Aby se vytvořila iluze pohybu, tak je potřeba, co největší počet těch statických snímků. Čím více fps, tím lépe.

Sice ve hrách existujou technologie jako MotionBlur, ale jedná se jenom o primitvní rozmazání ostrosti obrazu, aby to jako simulovalo ten pohyb. Jenže výsledky jsou většinou nedostačující. Některým lidem to dokonce vadí.

• Jde to tedy dohrat, ze uz nepujde nic smysluplneho delat? Nepratele vybiti, questy dokonceny, vsude zavladl mir a porozumeni.

• LiarForHire1

Děkuji, tak na to jsem velmi zvědav.

• Hidden

Ovsem take je to lehci strela a rychleji ztraci energii, plus s tim spojene dusledky. Ted to nebudu hledat, navic je to mimo tuto diskusi, ale pred casem jsem videl nejaka srovnani na toto tema a 5.56 proste neni tak "neskodna" jak by se mohlo zdat. Tak ci onak, clovek by nechtel dostat ani jednim. ;)

• PCMR

Klasická 5.56 (FMJ) ti nemůže udělat větší paseku. Je to menší projektil s větší rychlostí, tzn. projde tebou jak papírem. Samozřejmě u hollow pointu je to jiná, ale tu můžeš použít i u 7.62. Jinak co se týče výkonu 7.62 (pro yuraxe), tak kvalitní vesta (třída IV) zastaví 7.62 a to dokonce i v armor piercing variantě. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit