Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jj, přes GOG. 

• GOG

• Ja jsem planoval to koupit na páře, je nejaka cesta jak koupit primo od autoru, aby dostali vic penez primo oni? Vim, ze by to asi slo najit, ale jsem liny a radsi si necham poradit.

• Duchino

Mažu záložku, mějte se tu pěkně.

• cms.sarka-tmejova

Za mě se to rozprostře. Teď mám nahráno něco přes 60 hodin a většinu vedlejších linek opravdu hotovou, když nepočítám drobnější questy na úrovni kontraktů z witchera 3 - "kšefty" jsou samostatná kategorie úkolů a těch mi zbývá dost, stejně jako možnosti koupit si vozidla, které jsou taktéž vedené jako úkoly. 

Hodně bude záležet i na herním stylu, plížení samozřejmě zabere víc času než akce, z toho vyplývá i to často citované vyjádření testera, který po 175 hodinách nemá dohráno. Protože to hraje stealthově a QA navíc nehraje úplně standardním způsobem.

• Duchino

Ale dozvěděl jsi se, že tam není neslušný sex, jen ten chytrý ;-)

• LiarForHire1

Ano, upřesním to. Zajimalo mě jestli se těch avizovaných 120+ hodin rozprostře mezi ty alternativní cesty questem a příběhem. Nebo to je obsah, který se dá zkonzumovat nezávisle na rozhodnutích.

• Ono je to asi těžký no. Pokud máš mezi dodání kódu a embargem dva dny, tak takovouhle hru pořádně zrecenzovat nemůžeš. Pokud ji zrecenzuješ pořádně, tak recenzi vydáš týden po ostatních a několik dní po vydání hry. A krom toho, že už ji nikdo nebude číst, tak akorát sklidíš posměch a hate za to, že s ní přicházíš s křížkem po funuse.

Takže tady v tom je imho Tiscali nevinně. A člověk může nadávat jednak na CPR, že nedodal review verzi včas (jsou hry co chodí třeba i dva týdny předem a to je potom o něčem jiném) a druhak na čtenáře, že opožděnou recenzi stejně nepochoválí.

• Hidden

Ono je to i proto, ze 5.56 strelivo vazi mene a tak ho vojaci mohou tahat vice, kdyz si to situace zada. Navic na zive tkani casto nadela vetsi paseku nez 7.62 (ktera proste projde skrz, zalezi na miste, situaci a strelivu). Takze bych tuhle razi zase tolik nepodcenoval. ;)

• Myslím, že po RDR2 to bude zase solidní dávka zábavy, takže zakoupeno/předstaženo přímo od autora a zítra se uvidí :-). 

• AdrianDixxx

Rád bych řekl, že se mi recenze moc nelíbí a působí na mě rychle spíchnutou prací "Jen abychom už to měli na webu". Určitě  by se dalo více napsat o diverzitě vedlejších úkolů....chybí mi tam nějaké bližší info o celkové rozloze světa, jak funguje dějová linka? Budou se tři rozdílné začátky někdy sbíhat do jednotného příběhu? A asi bych mohl pokračovat dále.

Pokud máte u headlinu recenze napsáno něco ve smyslu nejočekávanější hra roku, tak bych čekal, že recenze bude obsáhlejší a více detailní. Dá se namítnout, že se to nedá stihnout za 40 hodin. Proč si tedy nedáte na čas a třeba nepočkáte i na Day 1 patch? Proč musíte šít recenzi horkou jehlou jen proto, abyste se mohli honosit titutlem "jedna z prvních recenzí na CZ/SK? 

Spousta lidí na recenze klade obrovský důraz při rozhodování, zda si hru zakoupí či ne. Přijde mi zvláštní recenzovat hru bez důležité opravy, kterou 99% zákazníků bude mít a s těžovat si valnou většinu recenze na bugy nějaké nehotové novinářské verze. Nemusí být opraveno vše, ale taky může a paskvil, který mají recenzenti...to není problém koncového zákazníka. Proto se tedy vracím k bodu, zda by Vás nezabilo počkat a zrecenzovat finální verzi hry a ke všemu pořádně. Tohle není Call of duty s tří hodinovou kampaní abyste to mohli napsat na koleně.

Nechci se tímto názorem nikoho dotknout. Vážím si Vaší práce a zajisté se asi taky musíte ohlížet na to co chce vedení. Zda řeknou musíš vydat tehdy a tehdy a nezajímá je kvalita práce, tak chápu těžkost situace.

• To jsem nevedel a dava to smysl, na druhou stranu pri znaku vetsiho odporu je vsude kryci palba z lafetovanych 12mm kulometu a kdyz ani to nepomaha, tak si zavolaji Spectre, ktere vystrili nejen vedlejsi mistnost, ale i vedlejsi bloky :D

• To se muze stat jen velmi zridka, nejspis pri uplnem vybiti areny od velkych demonu a snaze na poslednich potacejicich se chudacich si doplnit munici pro dalsi stret. Za beznych okolnosti by velky demon s hracem bez munice udelal kratky proces.

Ale jinak mi taky technicistni design 2016 sedl vic nez Eternal, ten skocil do zanru techfantasy rovnyma nohama, dluzno dodat, ze nakonec je to pro znacku asi nejlepsi prostredi. Z hlediska akce se mi velmi zalibily dashe, ty v 2016 citelne chybely.

• 5.56 mm se pouziva primarne z ''humanitarnich'' duvodu.  NATO vede a predpoklada vetsinu boji v zastavenych oblastech a tam proste 7,62 pouzit nemuzes. Ta uz ma takovou pruraznost ze kdyz vlitnes do mistnosti tak vystrilis rovnou i mistnost vedle a novinari by meli zne.

• To jsou ty NATO 5mm flusbroky. Kdyby dostal zasobnik z 7.52, je na kusy na miste. A nejsem nejaky fanousek ruskych zbrani, naopak, jen volba projektilu do hlavni pusky mi prijde nestastna.

• Ja a asi ani ty ne. Doom Slayer, pripadne implantaty precpany kyborg uz by ovsem mohl :)

• twicer

Kdyby si zmínil předchozí Doom tak se ti pod to i podepíšu, u Eternalu mi to herní kolečko teda nepřišlo extra opojný. Když jsem poskakoval kolem základního démona dokud se mi znovu nenačte schopnost kterou bych z něj vymlátil náboje, ptal sem se sám sebe jestli stále hraju Doom.

• TheGGG

lol doom má naprosto otřesný gunplay... jako všechny tyto run and gun hry

• Jack1947

Nechápu za co, banán zde má člověk za jiné věci ale nemá smysl o nich moc psát 😉

• Mel sem tu prilezitost povidat si s Marinakem co byl ve Falludzi. Rikal ze jednou nasypali do frajera celkem neco pres zasobnik, on zabehl za roh... a proste ho nenasli. Nejspis to teda nerozchodil, ale telo proste nikde. Regulerne po tom co ho takhle zasypali palbou si jeste odbehl za roh a nikde po nem ani vidu, ani slechu. Ono to neni zas tak jednoduche.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit