Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
W3 ale nebyl z vlastnich oci, ne?
-
Moc se tesim, to vypada na super hru. Jediny problem bude, ze po hrani Doomu Eternalu se uz kazda FPS prestrelka v jine hre bude zdat nudna, pomala a nedomrla :(
Toto sice s prvnim odstavcem nesouvisi, ale vzpominam jak se mi libil Fallout 3 (ten prvni 3D od Bethesdy), prestoze tam byly prestrelky tristni uz na svou dobu, prakticky se nedalo strilet za pohybu, byl velice staticke a nezazivne.
-
A uz jste dohral Doom: ancient gods na nocni muru?
-
Ber to tak. 100 hodin ktere naprosto ignoruji jakekoliv volby, nebo 40 hodin ktere jdou odehrat mnohokrat a vzdy jinak?
-
U Witchera 3 ten výkon narostl o kolik, o 30%? Pokud to tak bude i tady tak vážně nemá smysl dělat nějaké závěry dva dny před vydáním.
-
Kratší dějová linka je schválně. Witchera 3 dohrála 1/3 lidí a stěžovali si na délku. U Cyberpunku se hlavní dějovou linku rozhodli zkrátit, nicméně pořád tam bude dost nepovinného obsahu.
-
vůbec. Všude mluví o tom, jak velká je tam svoboda a jak je to nelineární a tady týpek má nerva z toho, že je to předem nalinkovaný...
-
Chápe někdo ten příspěvek?
-
No já nevím jak někdo napíše "Svoboda i svázanost" vypadá to na to, že to bude velký město s předem nalinkovaným scénařem a to bude dost o ničom. A jestli to slečna profičela za 40h tak teda nic pro mě :))). Hra má velký hype...a má obrovský potenciál k failu :).
-
Tezko rici, take zadne velke zazraky necekam, ale nemyslim si ze to bude az tak spatne jako na prezentovanych grafech. Zisky vice jak 10 fps bych klidne i ocekaval (samozrejme i podle pouziteho nastaveni, rozliseni, hardware, atd.). Podle me za tim clankem hlavne stoji snaha prilakat ctenare na lakave tema nez poskytnout pravdive mereni vykonu hry v podobe, v jake bude pri vydani (coz momentalne proste nejde realizovat).
-
To je sice pravda, ale neverim, ze odstraneni Denuva spolu s novymi ovladaci zapricini narust fps jako mavnuti kouzelnou hulkou v radech nekolika desitek. A pokud ano tak budu prevelice prekvapen.
-
To že recenzent spal jen pár hodin není žádné hrdinství. Odepírání spánku je opravdu vážný hazard se zdravím. To, že se to dříve obdivovalo je samozřejmě naprosto špatně.
Ať si to dělá každý jak chce, ale vzhledem k tomu, že se tu pohybuje spoustu mladých lidí, bylo by dobré takové věci jako "spal jsem minimum a hrál maximum" nijak neoslavovat a v recenzích to nezdůrazňovat.
-
Pro typického průměrného hráče (tedy běžného čtenáře = největší skupina čtenářů) by to bylo stejně v podstatě nerelevantní, protože většina hráčů to bude hrát jednou a pravděpodobně ani ne na 100%. Tvůj přístup je sice prima, ale Games.cz by to jen zvedlo náklady (bylo by potřeba autora zaplatit za tu práci "navíc") a k tomu by to pravděpodobně vedlo k odložení vydání recenze a tím pádem by se skoro určitě snížila čtenost článku a web by tak přišel o zisk z reklamy. Zkrátka by to byly náklady navíc, a ta přidaná hodnota by byla při nejmenším diskutabilní.
-
Jsem rad, doufám, ze si Sarka hru užila. - věřím, ze dokážu svůj mozek naladit tak, abych hru nenáviděl i chtěl.. tedy Číslo neřeším a “pravdu ma” jak hodnocení 6, tak 9.
Jinak osobne recenze dobrá, verdikt mi přišel pocitově slabší, ale možná to ten hypetrain ve kterém jsem stejně nakonec i já sedel přes veškerý povrchní nezájem ať už na straně - “to nemají šanci realizovat“, nebo na straně “dej mi můj cukr bejby”
Nakonec slušně komentovaci skóre gratuluji. škoda jen te lidské malosti zdejších Slovanů.
-
Tak to je, podle mě, možná to nejhorší řešení. Ještě že se Aleš k něčemu takovému neuchyluje.
-
Ovsem udelali je na verzi hry s narychlo naflikovanym DRM (Denuvo), kvuli kteremu sami autori nedoporucuji delat jakekoliv benchmarky a ktere v prodejni verzi nebude, v lepsi pripade s mesic starym patchem (ktery dostali recenzenti v prubehu hrani) a ktery opet nereflektuje prodejni verzi hry a bez ovladacu grafik, ktere nezridka take vykon o neco vylepsi. Suma sumarum, ty benchmarky jsou uplne k prdu. :)
-
Tak ze prý day 1 patch uděla ze Cyberpunku úplně jinou hru. Takže děkujeme za recenzi verze hry, kterou si nejspíš nikdo nezahraje a 10. 12.prosim znova. Chudák Šárka 😀
-
Na RTX2080Ti s RT vpohode na 60fps...? Skutecne...? Co zbytek HW a rozliseni? Chci se jen ujistit, protoze jeden zahranicni web udelal celkem detailni rozbor hw narocnosti s ruznymi komponenty a podle jejich vysledku to vypada na optimalizacni utrpeni.
-
Vnímej to tak, že Šárce se ta hra tolik líbila, že jí dala 9/10 i přesto, že tam jsou ty bugy. To by pro hráče měla být v podstatě pozitivní věc, protože zrovna u CD Projektu je dost jistota, že ty bugy co nejdřív odstraní a pak už tu hru nebude nic srážet.
-
Vznášedla jsou, jen ne ovladatelná. Někde jsem od tvůrců četl, že by to snad měli přidat někdy v budoucnu.