Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
Já tady asi nebudu hodnotit kvality recenze, to mi nepřísluší. Myslím si, že to akorát chtěl recenzent stihnout brzy. Chybí mi tam pár věci, které by mě zajímaly, ale stejně už mám předstáhnuto a ve čtvrtek to zjistím. Alespoň mi ta recenze řekla, že po tom velkém hypu to není úplný propadák.
-
Takže vlastně klasika, stejně jako Witcher 3 prostě jen lepší průměr. A já jim to ze zvyku zase koupím.😀
-
Ja bych mel na Sarku jen jeden dotaz a sice jestli si tu vikendovou naloz hodin u CP uzila az do konce, nebo jestli ten rush kvuli recenzi byl pak uz spis utrpeni :)
btw recenzi jsem necetl kvuli svymu emargu, tak se pripadne omlouvam, pokud to tu nekde zaznelo
-
Prvni DS byl pri vydání prospikovany bugy a to jak na konzoli,tak na pc,nepamatuji si,ze bys rval v recenzi, ze je vysoká známka.
-
A přesně tak víme jak fungují recenze se záměrně nízkým hodnocením. Ty jsou většinou cílené na to přitáhnout pozornost a zvýšit čtenost.
-
Dobre všichni vime, jak funguji recenze u těch megahypovanych her jako TLOU2 či C2077. Jestli si myslíš, ze si hra zaslouží 10/10, když je prospikovana bugami, tak te u toho nechám.
-
Neni to ten legracni pan,co odecita recenze s 10 a vyzdvihuje ty s nejhorším score vyzdvihuje?
-
CDP ještě neudělal promakane RPG. RPG prvky u jejich her jsou jen gimmicky. Takže gamepad bude v klidu.
-
ja to mám naopak. najmä príbehové hry si rád užívam v intenzívnych, viachodinových seansách, nie rozkúskované na veľa krátkych úsekov. bez problémov vydržím 10 hodín v kuse hrať (ak ma hra chytí) a mám z hry viac, ako keď si ju dávkujem po malých kúpskoch. takto som si pokazil prvú hru Dead cells, keď som hre venoval strašne málo času a na dlhú dobu ostala odložená ako nezaujímavá.
-
Na promakana rpg se hodí právě víc klávesnice bych řekl. Už jen kvůli spellum, perkum a nebo schopnostem, které máš prirazene napr. k číslům.
-
príde na to. ak je pravda (čo predpokladám je), že má dohraný hlavný príbeh a cca 50-60% sidequestov, tak je to na recenziu dostatočné. dá sa viac, ale ruku na srdce, koľko recenzentov dohráva hru "na platinu", pred vydaním recenzie?
hry sa recenzujú na hlavnú náplň a tú šárka podľa slov redakcie prešla.môžeme sa samozrejme baviť o tom, či "prešla", alebo preletela, ale to je už na svedomí recenzenta a jeho schopnostiach.
-
Nebude to tak relevantní, day one patch jistě ukáže ten měsíc práce navíc. Bude to tedy o 20% menší bugfest.
-
Co bys čekal od komunity, kdy je 30 procent děti, které dostávají peníze na hry od rodičů a dalších 30 jsou emocionálně nevyrovnaní mladí muži, kteří pláčou nad tím, že jsou ve friendzone ?
-
Obtížnost normal má být vybalancovaná obtížnost a měla by být hratelná tak, jak byla hra zamýšlená ke hrání pro většinu hráčů. Tedy i vhodná na recenzi. Vyšší obtížnosti by měly být pouze přídavek pro hráče co hledají opravdu výzvu a nižší naopak pro někoho, koho nezajímají herní mechaniky, ale pouze příběh apod.
Pokud je hra na normal lehká jak na very easy a není u ní potřeba využívat 50% herních mechanik, tak bych to bral jako mínus a nezvládnutou podstatnou část herního designu.
-
Oddychl jsi si ze na normalni obtiznost nema gear a skilly vliv? Me to teda spis vydesilo.
-
U takového Godfall vydržet 5 hodin, to by bylo hodně velké utrpení. Ta hra je repetitivní už po 2 minutách.
-
Na klávesnici a při některých přestřelkách z jedoucího auta na pohyblivé terče jsem byla ráda, že mířím (myší). Jde tam nicméně zapnout auto aim/assist.
-
z toho dôvodu nechápem prečo sa stále recenzuje na normal, keď to evidentne nemá žiaden zmysel
-
To určite nebude nejaká superťažká hra.
-
No o tom hovorím, recenzia je dosť slabá. Ale to tak, keď treba stihnúť embargo, lebo inak by čítatnosť nebola. :D Hodíme tomu neutrálnu 9tku (ani nie 10, pretože nie som si istý, že tá hra je taká dokonalá, ani 8 lebo nie som si istý, že tá hra má až toľko chýb)