Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
Proč Veskoslave pořad argumentuješ jinými hrami? 😭
-
Osobne predpokladam, ze do kampane uz len Rockstar nalial viac pri GTA V a CDPR je druhy.
Zohladnenie u vsetkych. Preto maju zmysel recenzie po niekolkych mesiacoch od vydania alebo pri GOTY edicii.
V tomto je STEAM vynikajuci, ktory automaticky zobrazuje recenzie od ludi v kategoriach "VŠECHNY RECENZE" a NEDÁVNÉ RECENZE aj s dobou hrania. Clovek si vytvori lepsiu predstavu o tom v akom stave je hra a na kolko je relevantna recenzia podla poctu odohranych hodin.
-
Recenzuje se na normal, protože průměrný hráč (tedy většina hráčů) to bude hrát taky právě na normal.
-
Veskoslave uklidni se, prosím te. Ještě poznám styl tvého vyjadřování.
-
Já hrál KC:D asi 14 dní po vydání (při vydání na GoGu) a krom občasného doskakování textur a problikávání oblečení jsem moc bugů nepotkal. Až mě to trochu mrzelo, protože z videí mi přišlo, že některé ty bugy byly docela vtipné. Naproti tomu třeba u takového Pillars of Eternity (které teď hraju) se mi běžně stává, že po zabití nějaké postavy se mrtvola rozletí náhodným směrem přes celou mapu. Jednou se mi to stalo u nějakého obřího draka. To bylo docela vtipné no.
-
Porad bude menší než Rockstar a jeho dojde GTA V:-D Jenom dufam, ze to zohlednění chces u všech her,nejenom zde.
-
Kamo, obrat vem si prášek je starší jak ty. A to ze každý proti Tobě je ten trouba Veskoslav je o tobě taky známé. Stejně jako tvoje slepá láska k DS. A hodnocení 10/10 jsem mel na mysli na Games. Dle tve argumentace ohledně CDP bys musel takové PC verzi DS dat tak 2/10, protože byla prakticky nehratelna bez módu.
-
Za recenziu v predstihu urcite dakujem.
Hra sa odkladala hlavne kvoli optimalizacii a doladeniu detajlov, takze ma dost prekvapil jej technicky stav. Day one patch urcite neopravi take mnozstvo buggov kedze ide len o mesiac prace.
Technicky stav by mal byt vzdy jednoznacne zohladneny v recenzii, nakolko to je cas kedy si clovek kupy hru za plnu sumu. To kolko toho bude alebo nebude upraveneho v dalsich mesiacoch alebo dokonca rokoch je vo hviezdach.
Plytkejsi RPG system sa dal cakat nakolko ani Witcher v tomto nevynikal. Co samozrejme, nemozno povazovat za minus/plus. DLC ho este vzdy mozu rozsirit.
Na druhej strane som uz rad a dufam, ze tento hype-train denneho spamovania informacii o Cyberpunku 2077 skoncil. Ciselnu cifru za marketingovu kampan by som si rad pozrel.
-
Jinak jsi Veskoslav.!registrace 7.12 a obraty s praskami?
-
Taky nedostávala 10/10 prumer MT PC verze 85% a konzolové 89%. Hra byla v podstatě bez hypu a legendou se hra stala až po vydání. Přestan tady lhát.
-
Kolem 40 hodin měl u mne i Death Stranding. Ale dějový konec jsem vysloveně letěl a rozhodně mne do kolen nedostal ,protože zas tak moc se v té hře nedalo ani dělat .( Ok chvilku jsem se v tom čase ještě bavil propojováním skluzů do použitelné sítě ) .
Loni jsem si říkal ,že tyhle dvě hry budou soupeřit o hru roku ...nakonec tu máme dva roky a zase jen ty dvě hry které jsem koupil s očekáváním zážitku ...
-
Pokud pro prachy vyzdvihuji pravidelne Epic a Fortnite, tak asi těžko budes věřit jejich nezaujatosti. A vsadím že vyjít to jako Epic exkluzivitu tak 85/100 by to mělo minimálně. Vždyť jejich redakce obhajovala i kroky ohledně posledního Metra například...
-
Bereš na to nějaké prášky? PC verze DS zabudovaná až na strop. Konzolova propady FPS, nedoskakujici textury atd. zejmena na PS3...nebo chceš říct, že to tak nebylo? Přesto je to jedna z nejlepších her vubec a hra si odnesla tady 10/10.
-
Futuroretro : Estetika let osmdesátých ....nasednu do porsche a proženu se neónovym městem ....
Jen ty vznášedla mi tam budou citelně chybět .....;/
Soundtrack ještě není ????
-
Lepší průměr? Co je pak ten průměr?
-
Nejtěžší souboj v Zaklínači 3 na pochod smrti byl hned ten první s partou ghúlů, tam jsem umřel snad víckrát než potom ve zbytku hry.
-
To jsou lži a fabulace. Jsi k smíchu.
-
Co má Cyberpunk společného s Epicem?
-
To netuším, ale pořád budu doufat.
-
Tak já nevím jak to bude, čekám, že to bude něco jiného, když se u této hry jedná o FPS.