Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
Zatím mě hra dokázala ze židle zvednout jen dvakrát. Když mi hra spadla a když mi hra dokonce vypla i PS5. Což vlastně může být spíš chyba konzole, takže ani tohle hra nedokázala sama. Za mě zatím zklamání.
-
no jo, ale hra vyšla, je venku, lidi ji mohou hrát a pokud někdo po pár hodinách hraní narazí na xx bugů a ještě mu to blbě běží, tak to se pak nelze divit, že je naštvaný.
pochybuji, že ti největší hateři si hru koupí na steamu za 60 éček jen aby dropnuli špatnou recenzi, ti možná tak budou spamovat na metacritic.
já hru nehatuji, ani na ni nejsem nahypovaný, CDPR je mě docela sympatické a líbí se mě, jak vytáčí korektní lidičky z twitteru, ale zase nelze přehlížet problémy a dělat že se nic neděje.
-
A je ti jasny, ze hned po vydani budou ty negativni recenze mnohem viditelnejsi? Protoze ti, co jsou nespokojeni, se nastvou a hned to jdou napsat na Steam a vsude kolem, zatimco ti spokojeni hrajou dal? Takhle to funguje ve vsech pruzkumech spokojenosti. Tim nerikam, ze hra nema technicke problemy, ale takova casna hodnoceni zaroven nelze brat jako nejake objektivni hodnoceni kvality hry.
-
To plati, pokud se motion blur aplikuje na celou scenu, tzn. cela obrazovka se rozmaze pri rychlem pohybu. Motion blur aplikovany na specificke objekty, treba pohyb mece pri animaci nejakeho utoku, ale muze mit prinos a vyvolat dojem vetsi dynamiky, bez toho aby to snizovalo celkovou kvalitu a ostrost obrazu.
-
To chce zapnout sharpening filtr pres nvidia overlay. Ja mam takhle DLSS na balanced a s tim sharpening filtrem nevidim oproti nastaveni na quality DLSS rozdil.
-
většina nepřečte díky nevyvinutému kritickému myšlení, že jsou to mistři PR a lžou úplně stejné jako UBI/EA. Takže nějaký hate tady nebude. Hra má samozřejmě v sobě už x patchů, takže nějaké čekaní na patch je samozřejmě irelevantní, protože patch může x věcí zhoršit, jak se to dělo u W3, kde to díky patchům probugovali až do nefunkčního lvl expení a nefukčních perků v mutagenech.
-
Jo to rozhodně taky, mam to zapnuté na kvalitu a je to ostrý a naopak na výkon to maže.
-
Většina hráčů je miluje, ale vždy se najdou nějací hateři.
A k technickému stavu? Nebylo by to poprvé a ani naposledy, co nějací hráči měli HW problémy během day 1. Není na škodu počkat pár dnů než se patche spraví ty největší problémy.
-
Nebylo by to poprvé a ani naposledy, co lidi měli problémy s HW během dne vydání hry. Proto taky mnoho hráčů nehraje day 1 hry a počkají si pár dnů (v případě Bethesdy půl roku) na nějaké ty patche.
-
Jakože když tomu někdo dá nulu tak to není hate a je to objektivní zasloužené hodnocení?
-
no jo, mě docela zajímají názory lidí co mají normální herní PC a ne mega dělo v redakci s gtx 9000
-
nejde o kvalitu samotné hry, první recenze ukazují technický stav hry. O tom snad nemůže být sporu.
Navíc CDP jsou miláčci PC scény, takže si haters rovnou ve velkém odmysli.
-
Netušil jsem, že se někdy budeš opakovat se stejným spamem jaký napsal TheGGG. A navíc jsi o několik hodin pomalejší. LOL
Jinak ta hra, která má herního materiálu aspoň na 80+ hodin. Tyhle velmi časné "recenze" budou určitě "velmi objektivní". Hateři z principu budou z principu dávat 0%, fanboys zase 100% a do toho se ještě přidají hráči, co mají nějaké technické problémy. Prostě klasika.
První skutečného hráčského hodnocení se dočkáme až po pár dnech, kdy to konečně někdo dohraje.
-
Recenze od hráčů, kteří mohli nahrát maximálně tak desítku hodin, budou "velmi objektivní".
Tyhle brzké recenze budou spíš výkřiky do tmy od různých "attention wh**e". Hateři budou z principu dávat 0% a fanboys zase 100%. Do toho ještě sem tam nějaký hráč, který má problém s HW. To fakt ne.
Myslím, že na první skutečné recenze si budeme muset počkat pár dní, až to někdo skutečně dohraje.
-
Trololol
Uživatelské recenze od lidí, co můžou mít nahrané maximálně tak pár hodin?!! To fakt musí být "velmi objektivní" a vůbec do toho "nebude" zasahovat předpojatost těch lidí!
Hateři budou z principu dávat 0% a fanboys zase 100%. Člověk nemůže věřit nikomu z nich.
-
Steam hlasí 72% z 28000 tisíc recenzí.
-
True story.
Ta technologie je sama o sobě vadná. Rozmazáním ostrosti snímku se snaží imitovat iluzi pohybu na scéně. Technologie, která z principu snižuje kvalitu obrazu, je prostě špatná.
-
já mám gtx1080, tak uvidím, hru koupím buď na PC nebo PS5 za pár měsíců. Asi jim dám čas, aby to odladili prvně. Nikdy jsem na C77 nebyl super na hypovaný, takže pár měsíců si klidně ještě počkám.
-
Pěkně vysvětleno. 👍
Jen dodám, že se to svého času krásně vysvětlovalo ve hře Portal. Stačilo udělat dva portály nad sebou a hodit tam bednu. Která postupně nasbírala rychlost. Pokud byl zapnutý v-sync. Byla na každém snímku vidět úplně ostře v jiném místě a spíš si tam tak blikala, než aby se pohybovala. Pak v reálném světě natočit rychlé driblování míčem tak, aby konce jeho trajektorie byly mimo záběr. A porovnat video s hrou.
-
100 % z hlavní kampaně, 60 % sidequestů. Nice try.