Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • shodan

no jestli je tvuj pes SHODAN, tak je to fena 😉... 

• shodan

no mafie remaster... no taky 5/10 ale.. to jsme jinde, mapa tam byla hodne prazdna, AI zadna a chyb taky... 😂.. 

• No, bohuzel to je vsechno pravda.

Ale hlavne, sakra, kdyz uz si na zacatku muzu vybrat pindoura, proc se V sprchuje i spi v plnym obleceni? To vubec nedava smysl prece.

• Derp_1337

Tak System Shock je 25 let staré retro, cos čekal? Málo lidí si to v té době zahrálo a ještě míň si na to dnes vzpomene.

Taky by mě na první pohled nenapadla ta asociace tvého psa s jedním z nejlepším záporáků. Snad až po delší chvíli uvažování bych si vzpomněl.

• Derp_1337

Teď nedávno vyšel remaster Mafie. Nepamatuji si, že by si lidi stěžovali, že ta pseudo open world mapa byla prázdná a fungovala jenom pro přesun z bodu A do bodu B.

Ale když najednou někdo zaplní ten open world naskriptovanými náhodně generujícími se postavy, tak je oheň na střeše.

• tuco

Hele, muj pes se jmenuje Shodan. Lidi se me ptaji jak? Šo-dan, rikam. Ale oni stejne nevi. 

• shodan

Cim vice to hraju, tim vice ma pocit, ze bych to jeste dal i na 6/10 AI taky zadna slava, mesto je velike ale vlastne prazdne... naskriprovane nahodne se generujici postavy, ktery jen blbe odpovidaj... neustale pod vlastnim "bytem" mlatej 2 policajti na dalsi byt 🤮.. fakt zklamani.. ale samozrejme muj nazor, ale takhle to vypada jak predem domluvene recenze.. fakt nechapu hodnoceni..

• fungujou

• shodan

za me  tak 7/10... na 9 nebo 10 to fakt neni... jen  do me! ale je to vykradenej deus ex a watch dogs, tesil jsem se na to.. neni to spatny.. ale fakt to neni jako top, zvlaste po tak dlouhe dobe a o tech chybach ani nemluve... 

• Derp_1337

Taky předpokládám, že servery Stadia běží na nějakém výkoném PC. Když si to většina hráčů chválí, tak je vidět, že fakt byla provedena dobrá optimalizace pro tuhle platformu. Škoda, že nestihli udělat stejně dobrou práci u konzolí.

Ohledně hraní na Stadia: připojit se a hrát můžeš z počítače, mobilu nebo rovnou z TV. Takže Stadia je takové multiplatformní hraní.

• Tak to můžeš vidět už při tvorbě postavy bez bugu ne?

• Tak se nehádejte. Nemá to smysl. 

Určitě se shodneme, že CP prostě není graficky tak dokonalý jako RDR2, a tím to hasne. Pokud někdy vydají update zlepšující grafiku, bude to prima. Ta hra si zaslouží lepší kabát.

• iSpirit

No, jelikož jsem to bral dle recenzí na MT a tam kolonka Stadia vůbec není, tak si myslím, že na tuhle "platformu" se zapomíná dosti. Navíc jestli se nepletu, Stadia streamuje z vysoce výkonných PC, takže se dá teoretický říci, že je to pořád PC. Ale klidně ti tu Stadiu započítám. Předpokládám, že k dalším věcem už asi nemáš, co řící. Naspal jsem tu dost faktů, jestli chceš odkazy na twitter, kde CDP tvrdil, že day one patch z toho udělá jinou hru, tak ti to sem můžu hodit. To samé i přísvěvek, že bude těžké ve hře najít bugy.

• Derp_1337

Můj omyl s PS5 a XboxX jsi označil za "lži" , takže označení tvého omylu se Stadia za "překrucování" je celkem mírný verdikt. Mohl jsem klidně použít tvá vlastní slova "lži".

Fakt není důvod to přehánět s tou tvou útočností.

• iSpirit

já překrucuji informace?

Cituji tě:

"To není moc fér porovnávat hru (C2077), kterou vývojáři zvládli vydat zároveň na 6 různých platformách"

Beru, že se můžeš splést, to beru, ale napadnout mě z překrucování? To už je moc. Je pravda, že Stadii jsem nebral, protože streamovaní jde mimo mě, ale klidně si počítej i streamování. Takže 4.

S RDR 2 to ve finále nemůžeš srovnávat, ta hra bylo poměrně luxusně vypolishovaná na to, jak vypadala na základní PS4. Cyberpunk je rozbítý tak, že na konzolích, se místy nedá hra. Zvuk nefunguje, textury se nedočítaji, objekty se rozpadají, npc se propadají, auta přestávají mít fyziku a je toho mnohem více. Je toho plný net. To si určitě dohledáš. Kdyžtak odkaz na recenzi, překlad si může zapnout kdokoliv.

https://www.jeuxvideo.com/test/1338246/cyberpunk-2077-des-versions-ps4-et-xbox-one-fat-a-eviter-a-tout-prix.htm

Cyberpunk měl největší hype v herní historii, hra byla oznámena ještě před uvedením základní PS4, v té době ještě nikdo nevěděl o nějaké PS4 Pro či Xbox One X. Takže v takovém případě to musí jet akceptovatelně. 

Ty lži s tím, že patch z toho udělá jinou hru, ani snad nemá cenu komentovat. CDP věděl, že je to průseer, blokoval konzolovky do poslední chvíle, hypoval, že patch konzolovky spraví a nic. Tohle jsou fakta. 

• Derp_1337

Nepřekrucuj informace. Cyberpunk byl vydán na 4 platformách PS4, X1, PC a Stadia. To je podstatně více než 2 platformy u RDR2. PC verze RDR2 měla celoroční spoždění, takže to není to samé.

To s PS5 a Xbox X/S jsem se spletl, to má přijít až příští rok.

PS: Cyberpunk měl prý velmi dobrý start na Stadia a hráči si to chválí. Na Redditu má Cyberpunk Stadia 93%. Prý je to překvapivé, že se ta hra potýká s takovými problémy na konzolích, ale streamované hraní je v pořádku.

• iSpirit

ale prosím tě brepto. Teď očividně lžeš. RDR2 vypadá naprosto parádně i na PS4. 

Cyberpunk byl vydán na staré generaci a PC. To jsou tři platformy. PS4, X1 a PC. RDR2 byl vydán na PS4 a X1 a pak na pc.Neomlouvej naprostou neschopnost CDP. Na PS5 a XSX to je pouze ve zpětné kompatibilitě a upgrade bude někdy příští rok. 

Základní verze 2077 PS4 a XB1 jsou naprosto nehratelné. Je to naprosté fiasko, jako by to dělalo nějaké céčkové studio bez rozpočtu. Je to výsměch všem fanouškům na konzolích a hlavně obrovská ostuda pro CDP. Už na to reagovaly i akcie.

https://www.forbes.com/sites/davidthier/2020/12/11/cd-projekt-red-stock-drops-after-buggy-messy-cyberpunk-2077-launch/?sh=1209f5e91bb0

Chápu, že jsi fanboy a lži ti tady nepomůžou.

• Derp_1337

To není moc fér porovnávat hru (C2077), kterou vývojáři zvládli vydat zároveň na 6 různých platformách, s hrou (RDR2), kterou vývojáři vydali nejdřív na 2 konzolích a teprve až po roce úprav a vychytávání bugů to vydali na PC. Když se podíváš na původní verzi RDR2 na konzolích, tak taky to nebylo zas až takový zázrak.

Srovnávat kvalitu grafiku můžeme až po vydání několika patchů, které spraví optimalizační problémy.

Pro ilustraci RDR2: PS4 vs PC: https://i.ytimg.com/vi/bHOqGKyJ7RI/maxresdefault.jpg

• Derp_1337

Třeba to není bug, ale tajný záměr? 😉

• Asi jo, ale vážně tomu chybí světla a stíny. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit