Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
Tvuj pes v tom neni sam. 🙂
-
ano, samozřejmě že je to subjektivní! Nikde nehlásám, že byste se měli mým názorem řídit. Za mě je to strašně plastické, umělé a za očekáváním. Je mi jedno, že Deus Ex je semi-open-world s úzkými ulicemi. Ta hra má styl, atmosféru a skvělou stylizaci Cyberpunku. Od CP2077 jsem čekal velký Deus Ex kombinovaný s Akirou a GitS. Za mě zase obrovské zklamání. Z Witchera low fantasy udělali Witchera High fantasy a teď tohle :(.
-
žadný DLC zadarmo nebylo. To vytrhli ze hry, aby si slabodušší mysleli, že jim CDP dává něco zadarmo. Sami i přiznali, že to už ve hře bylo. Takhle se dělá PR pro ovce.
-
tak je to bez RT - ten ubira nejvic vykonu
-
Ti nekdo z CDP obtah pritelkyni? Nebo co to jako je, tenhle spam?...
-
Graficky je to slabší. Když prší, kapky nenaráží, voda nikde neteče. Nezůstávají nikde žádné stopy.
-
Tohle psát mě fakt bolí, ale jak jsem napůl ze srandy horoval za Early Access CP2077 z nedočkavosti, tak sem přesně to dostal. Nechápejte mě špatně, já v tý hře opravdu vidím spoustu pozitiv, vizuál je přenádherný, postavy skvělé, scénář jedna báseň. Ale herní mechaniky jsou slušně řečeno nedotažené, herní svět je mělký a obecná AI NPCček skoro nulová, interakce s městem mimo mise prakticky neexistuje, policie je absurdní. To co by měly obstarávat systémy otevřeného světa je kašírované skripty. Loot systém je nedotažený, pocit ze zbraní nic moc. Samotný systém vývoje postavy mě ... no.. nenadchnul. Těšil sem se až bláhově na systém instalování cyberwaru, který by mě ještě víc vtáhnul do trans-humanistické fantazie ve stylu první návštěvy Viktora ripperdoca, ale všechny pozdější nákupy waru jsou prostě jen kliknutí na ikonu, přičtení %bonusu a šmitec. Craftování equipu je směšně zjednodušené a stejně tak upgrady. Představa že si na ulici z 6 popelníků poskládám pistoli ... ehm. Přitom by bylo tak super mít v bytě molekulární vyráběč, krmit ho šuntem, shánět blueprinty na síti nebo v misích a pak si je doma tisknout. Jinak bugy a HW nenažranost přehlížím. Je mi z toho celkově dost smutno, nejsem žádný fanatický fanoušek, ale fakt sem se těšil. Držím chlapcům a děvčatům co na tom budou ještě rok+ dřít palce a až si příští rok smontuju nový kompl (když už třeba budou ke koupi komponenty) rád si to nainstaluju znova a snad už si i zahraju hotovou hru.
-
Tak ak to ide skoro na max na 1060ke a je to hrateľné, tak to je práve celkom v pohode ten druhý obrázok.
A čo sa týka toho prvého - v meste je oveľa viac vecí (odlesky, AI, ...) čo musí grafika počítať, tak preto to rozhodí sharpness, atď. Ale tam isto ešte bude posun optimalizácou a možno aj ďalšie drivery pomôžu. A niekto tu aj písal, že bloom a ešte niečo treba vypnúť a je to krajšie tak skús pozrieť.
BTW - mám takú subjektívnu otázku - strašne mi vadí to červené pozadie mapy mesta - som jediný ? nejaká light zelená, siva alebo modrá by sa tam hodila 100 krát viac.
-
Ve FullHD, krom zrcadel vše na max, EVGA GTX1060 6GB SC, 4770K@4.3, 16GB RAM.
-
Tak aj keď do diskusií veľmi neprispievam, tak ich zbežne sledujem už roky a ako troll mi zas tak neprišiel. Preto som na neho aj reagoval.
Games.cz vyslovene trolla asi ani nemá. Aj Vesko, Justin GGG, alebo Jack sú v pohode a názormi konzistentní.
-
Na akej zostave to je hrané a na akom nastavení ?
-
Hmmm, takže veľké množstvo DLC (kozmetických a iných) zadarmo a 2 alebo 3 veľké datadisky za super cenu a dlhodobá podpora a starostlivosť o hru je podvod ? Veď robia všetko tak ako si hardcore PC komunita praje. Vydávajú všetko hneď aj na PC (niekto by povedal - ja napríklad tiež že PC je ich priorita). Spôsob vydávania hier bez mikrotrans. + DLC zdarma + veľké datáče, CZ titulky - veď to je všetko čo chceme nie ??
Áno sú na burze a preto už museli ísť s hrou von. Áno hra nie je 100%ná ale to sa všetko doladí. Tá hra je rozsahom a množstvom detailov niečo nevídané. A kto to nevidí, tak je podľa mňa nie len slepý, ale aj hlúpy.
Ale aby si nepovedal - jednu vec ti uznám - to zdržiavanie konzolových recenzií bolo fakt veľmi veľmi za hranou.
-
23h za mnou a po zvyknutí si na místy špatnou grafiku je hra solidní. Více film, než hra, ale má to spád a mise jsou každá jiná. Možností jak je splnit přehršel. U mě ale zatím stále 7/10. Je možný, že u konce přidám.
Ale třeba tohle prostě není grafika hry 2020: screen 01
Naopak zde je grafika solidní, když je správně nasvícená scéna: screen 02
-
Spirita ignorujte. Místní troll nesnáší CDP a bude psát negativní kritiku i kdyby žádné vady nedokázal najít a musel by si je vycucat z prstu.
-
trololol
Takže tvůj celý názor nám říká, že tobě ten umělecký styl nesedí a osobně preferuješ něco jiného. Ale to nevypovídá nic o kvalitách hry, ale jenom o tvém subjektivním vkusu.
-
spíše než srdíčko z toho jde cítít podvod, lži, prachy, PR. Prostě to co děla herní průmysl bahnem.
Už jak angažovali celebritu bylo jasné, že je zle.
-
Tak ja budem CP77 hrať až po novom roku niekedy v marci - apríli, lebo plánujem zaobstarať nové PC. Ale už teraz viem, že sa budem kráľovsky baviť. Z tej hry je cítiť srdiečko presne tak, ako bolo cítiť z KCD. To som hral rok po uvedení a ani jeden bug. Všetko bude do vtedy opravené a bude už aj prvý datadisk.
Napr. taký AC Odyssey som po 10 hodinách jednoducho vzdal - už nemám chuť a ani čas hrať tie ich copy - past hry. A to môj posledný AC bol Black Flag.
Ale späť k veci - aj keď som hru nehral, s hodnoteným súhlasím - 9ka s ohľadom na množstvo nedoladených vecí OK. Len keby sa dával aj pol bod tak 9,5 by mi tam pasovalo viac - predsa len ten rozsah hry, to množstvo odvedenej roboty - to je niečo fakt nevídané.
-
Tak sorry pán "Umelec", že podľa tvojho fundovaného a široko - ďaleko rešpektovaného názoru je grafika preplácaná. Ale OK. Niekomu sadne to - niekomu niečo trochu iné.
Fakt však je, že po technickej stránke (technológie - nie bugy - tých je tam mnoho) je CP77 špička. Ak neskôr pridajú ešte lepšie textúry a poladia trochu RPG systémy, bude to fakt naj hra posledných 20 rokov. A ešte to chce asi aj ďalšiu generáciu grafických kariet 🙂.
-
8mega jen v prerderech fakt není propadák :-D Tolik větina her neprodá celkově ani za deset let.
-
trololo.
Cyberpunk hra s největší hypem v historii a vypadá jako plastové Borderlands inspirované cyberpunkem.
Nic si necucám, to že hra má nádech plastična, jsou prostě fakta a ani největší kultista CDP s tím nic neudělá.
Nesrovnám detailnější ulice ty trololo, srovnám umělecký styl/sloh, kde cyberpunk v Deus Ex totálně převálcoval styl Cyberpunku 2077.
CDP jsou extrémně netalentovaní v umělecké stránce.