Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

popravdě jsi nic nenašel a ten odkaz, co jsi sem dal je nic oproti rozbitému CP2077. :)

• iSpirit

jo, to je ta konzole, která zvládá 99% her lépe než nejvíce hypovanou hru historie CP2077.

• ne, Gluton to nejspis myslel ironicky, ale me trvalo asi 5s najit na youtube to video, kde jsou 10x vetsi glitche a bugy u GTA5 nez jsou u Cyberpunku tak jsem ti ho poslal. Navic jeho nemas zac je o 20min driv nez muj prispevek s odkazem, to neni moc logicke ;]

• iSpirit

tohle je nic proti tomu, co jsem postoval. Poprosím tě ještě jednou, podívej se na to video, co jsem postoval a pošli mi tak zničenou hru, kde je absolutně nefukční fyzika, A.I a policie. Děkuji.

• iSpirit

ty jsi SK111? že píšeš nemáš zač. Ses zapomněl přelogovat, co?

• to jsou nejake konzole ne ? to se nediv

• https://www.youtube.com/watch?v=zTK2skwG4pw

enjoy

takove bugy a kupodivu existuji lidi, kteri tu hru hraji a libi se jim :)

• Jinak doplněk k textu toho inteligenta níže: Sony Processing Cyberpunk 2077 Refunds for PS5, PS4 Players - Push Square

Připomínám, že hra na PS4 běží vetšinu času v rozlišení 720p a fps často klesá až k hodnotě 15.

• Nemáš zač.

• sylens

Hru mám na PS4, bugy tam sice jsou, ale nic příšernýho, jak se někteří snaží naznačovat...jednou jsem musel save&load kvůli glitchi...

So far nic ani zdánlivě dramatickýho, co se týče technickýho zpracování hry. 

Čekal jsem hru z prostředí kyberpunku. Takovou hru jsem dostal. 

Nejsem děťátko, abych plakal, že hra, která vyjde na x platformách bude v den vydání 100% bezchybná. Dřív to možná platilo, ale dnes už je jiná doba, sorry dědo. 

Příběh zatím TOP, vizuál za mě splňuje účel, beztak nejlepší grafiku má život sám, zvuk naprosto bezkonkurenční, interakce s okolím zatím taky na jedničku. Jediný, co mě štve jsou lidi, který se snaží druhým kazit úspěch tím, že hledají kdejakou malou krávovinu...

• Tak kompilaci bugů najdeš na youtube u každé hry. Včetně toho gtav a rdr2.

Ale ono je i otázkou jak moc který bug ovlivňuje hru. Cyberpunk není gta. Mám nahráno přes 30h a s policií jsem se tam nenaháněl ani jednou, protože tady ty mise a herní náplň o tom vůbec není. Takže to jak se chovají ti fakt hru nezkazí.

• iSpirit

spíše to ukaž v GTA IV/V, protože to je blíže Cyberpunku. Těším se :)

• Hra se mi líbí, ale grafika moc ne. :-(

Tohle přeci není hra z roku 2020 nocni mesto

• Takovejch věcí ti vytáhnu u Red Dead Redemption 2 tuny. Na zasmání dobrý, ale jestli to živý tvojí nenávist tak je to spíš k pláči....

• iSpirit

od hry s největším hypem v historii, by se asi dalo očekávat, že tam bude fungoval A.I alespoň na úrovni GTA IV, což je 12 let stará hra. 

• iSpirit

https://www.youtube.com/watch?v=1coBF2_0--k

Tohle je taky vtipné. Jedna rána pěstí a zastaví se celý život CP2077.

Drsné😂.

• nj, nekteri asi chteli nove GTA, aby mohli pobihat po ulici a kockovat se s policii

• iSpirit

https://www.youtube.com/watch?v=XF-HeAeEynY

Tady video zkoumající fyziku/AI/policii.

Fandové CDP ať se raději nedívají.

Lépe to zvládá jakákoliv Ubi hra. Neskutečná ostuda. Ty recenze 10/10 :D.

Co na to řekne Derp? 

Samozřejmě hráno na PC. 

• iSpirit

už toho nech. 

"Hype [hajp] je anglické slovo, zkrácená forma řeckého hyperbolé, přehánění, které může znamenat:

• povyk, ohlas

• to, o čem se aktuálně mluví
    • přehnaný zájem, až šílenství po někom nebo něčem
    • bombastická reklama

Half Life 3 a SC nesplňují skoro nic z těch bodu významu.

Ty jsi troll největšího kalibru, že vytahuješ hru, která ani nebyla nikdy oznámena, takže ve finále nemůže mít něco hype, když to neexistuje. 

Ztapnil ses tady už dost. Tak zalez kultisto.

• Není, ta zem před deštěm vypadala stejně, jen změnila barvu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit