Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je čas sundat růžové brýle a přiznat si, že slavný přehypovaný Cyberpunk je propadák. Na konzolích totální nehratelná katastrofa. A jak to zfanatizovaní zoufalci ještě omlouvají, že to je normální u her tohoto typu a rozsahu, že to má milion chyb a vyjde tisíc patchů. Toto kdyby vydal Ubisoft nebo EA, to by bylo řečí! Je to hanba a výsměch hráčům vydat hru v takovémto stavu.

    • 8mega jen v prerderech fakt není propadák :-D Tolik větina her neprodá celkově ani za deset let.

    • Derp_1337

      Trololol

      Proč by to hned měl být propadák?? Bugy se časem opraví. Důležitý je gameplay.

      Nepamatuji si, že by místní trollové (ty a spol.) prohlašovali, že třeba takový Skyrim je propadák, i když to byl totální bugfest při dni vydání. Co si pamatuji, tak Bugthesdě trvalo tak půl roku opravit většinu bugů, přičemž něco neopravili vůbec a hráči museli spolehát na komunitní patche. Když se dnes vzpomene na Skyrim, tak nikdo (s vyjímkou trollů) neřekne menší hodnocení než 9/10.

      • iSpirit

        gameplay? Jestli bude gameplay jako u Witchera 3, kde je mizerný do teď, tak potěš koště. Do teď se smějí combatu, A.I a casual obtížnosti.

        • Derp_1337

          Neustále opakuješ "bla bla bla jako u Witcher 3" přitom jsi tu hru ještě ani nehrál a všechno jsou jen tvé domněnky a negativní očekávání. Až si to zahraješ, tak nám můžeš povykládat své dojmy.

      • Tak už jen fakt, že veškerá obhajoba tohoto paskvilu je založená na poukazování na jiné hry, mluví za vše.

        • Derp_1337

          LOL

          A jak by jsi chtěl hodnotit hry jinak než srovnáním s jinými hrami??

          Ty bys je chtěl srovnávat s hudbou? A nebo je třeba srovnávat s motorkami? "Tahle hra mi dává nedostatečný adrenalinový zážitek v porovnání s jízdou velkou rychlostí na motorce Kawasaki Ninja." 😂

          Ty si klidně žij ve svém vlastním světě a klidně rozdávej "perfect score 5/7 ", ale ostatním hráčům nemluv do hodnocení her dle jistých konvencí.

    • Njn vsak tech zmrsenych portu z konzoli na PC bylo tolik, ze obcas se holt neco nepovede naopak.

  • homeles8

    Tak po 20 hodinách pořád paráda. Spíš mě to baví čim dál víc. Dokonce mě víc baví chodit pěšky než autem. Asi se ve hře málo rozhlížíte kolem sebe, nebo si nedokážete užít už nic. Možná je to tim, že nepotřebuju na nikoho interaktovat. Prostě jdu ve městě v davu lidí a nevšímám si těch lidí, stejně jako ve skutečnosti. Všímám si hezčích věcí, i když apolu s audiem většina scenérií působí depresivně, ale ti vlastně líp. A Johnny je geniální nápad, to jsem ještě nikde neviděl. Jestli to bylo v nějakým filmu, tak jsem ho neviděl, protože se kouknu max na 2 filmy za rok. Ale baví mě. I ty akční pasáže jsou pro mě tak trochu logická hra, protože se plížim a hackuju a když se prozradím, zemřu skoro hned, brokovnice mi dá instakill :-) A grafika je taky krásná, nevím co by jste furt chtěli proboha, asi máte slabý počítače, nebo konzole. A když to vezmu celkově ze všech webů, tak když nepočítám bugy, tak lidem na hře vadí strašný pí*oviny co vůec nevadí. Ale to tak je u každý hry. Možná by jste je neměli hrát tolik. Ale paradoxně mi ti recenzenti co hrajou furt něco přijdou víc v pohodě. Asi je to daný tou ''blbou většinou'' a projevuje se to i zde.

    • Za mě je právě třeba se nerozhlížet a jet mise :D Protože jak se začnu rozhlížet, tak vidím ty levitující předměty, bouchající lahve, NPCčka zasekávající se v tuctech o zdi a přeskakující mezi různýma animacema, načítající se textury a spawnující se všechno :D

    • Grafika se nepovedla, resp. nasvícení + minimum stínů. Člověk v tom světě ztrácí orientaci. Je to škoda, jinak dobrá hra. 

    • Carnage666

      Arkham Knight měl hodně podobný systém jako taky s Johnym. Batman byl infikovaný krvý už mrtvého Jokera a viděl ho všude možně po svetě.

    • Nj, tak grafika je asi subjektivni, me pripada super a nekterym se zase nelibi...

      Jinak tady je hodnoceni grafiky na max:

      https://www.digitalfoundry.net/2020-12-10-cyberpunk-2077-visual-tech-tour-the-maxed-out-next-gen-pc-experience

  • Realtoltek

    Konečně se na metacriticu spustili uživatelské recenze a jisté je pár věcí. Za prvé to není v žádném případě next gen hra. Za druhé to určitě nebude hra roku. Za třetí má skóre 5.8/10 a spíše to bude sklamáním roku...pominem-li skalní fanoušky, kterým nevadí i naprosto nalajnovaný příběh :).

    • Derp_1337

      Skl111 postnul odkaz na DigitalFoundry , kde hodnotí Cyberpunk na pořádně výkonné mašině a hrajou to na maximální detaily. Podívej se a sám uvidíš ten rozdíl.

      https://www.digitalfoundry.net/2020-12-10-cyberpunk-2077-visual-tech-tour-the-maxed-out-next-gen-pc-experience

    • Derp_1337

      Hmm, takže ty jsi z gameplay ze staré generace konzolí či slabého hardware na PC vydedukoval, že to není "next gen hra". LOL

      Úplně zbožňují ty uplakánky, co mají grafickou kartu starou několik let a když nedokážou spustit nejnovější hru na maximální detaily a nebo hra při maximálním nastavení trpí propady výkonu, tak to není chyba jejich starého a slabého hardware, ale je to chyba hry.

    • LiarForHire1

      Ta hra je gameplayově skvěla. Je to doopravdové rpg po letech a letech strádání. Ale ten technický stav je neodpustitelný. Až to bude za půl roku opatchované, historie zapomene a bude se na tu hru vzpomínat.

    • homeles8

      Ale to nevadí. Hlavně že nás to baví, ostatní ať si o tom píšou co chtějí ne? Moc nechápu smysl tohodle komentu. Vlastně ani smysl Metacriticu. Smutný je, že většina lidí podle tý stránky hodnotí hry.

    • no vzhledem k tomu, ze nalajnovane pribehy byly i v zaklinaci 2 a 3, tak to asi moc lidem vadit nebude

  • Vyšel  update 1.04. Opravili toho dost včetně chyby ukládání zvoleného jazyka. (vtipný, u mě to nepomohlo, stále je po spuštění jazyk ENG)

    • shodan

      zkusim... ale uprava to jazyka dle popisu je, ze se to nastavi v klietnu na steamu... tak uvidme.. jak to je pro verzi GOG

      • Carnage666

        Já to pochopil tak že překlad bude takový jaký má hra ve vlastnostech ve Steamu nastavený a tam zrovna CZ není 😀

  • shodan

    za me  tak 7/10... na 9 nebo 10 to fakt neni... jen  do me! ale je to vykradenej deus ex a watch dogs, tesil jsem se na to.. neni to spatny.. ale fakt to neni jako top, zvlaste po tak dlouhe dobe a o tech chybach ani nemluve... 

    • WD je treti osoba a deus ex ma zase naprd akci. Sice to asi neni kyberoblivion s puskama (zase podle toho jak strasne dopadla akce v falloutu je to asi dobre), ale i tak je to vzacny zjev.

    • shodan

      Cim vice to hraju, tim vice ma pocit, ze bych to jeste dal i na 6/10 AI taky zadna slava, mesto je velike ale vlastne prazdne... naskriprovane nahodne se generujici postavy, ktery jen blbe odpovidaj... neustale pod vlastnim "bytem" mlatej 2 policajti na dalsi byt 🤮.. fakt zklamani.. ale samozrejme muj nazor, ale takhle to vypada jak predem domluvene recenze.. fakt nechapu hodnoceni..

      • Carnage666

        Od těch policajtů si máš totiž vzít sidequest 😐

      • No, bohuzel to je vsechno pravda.

        Ale hlavne, sakra, kdyz uz si na zacatku muzu vybrat pindoura, proc se V sprchuje i spi v plnym obleceni? To vubec nedava smysl prece.

        • Sprcha bude asi bug. Fakt je, ze v FPS-RPG si vybirat takove veci je divne... To bych cekal v nejakem bizarnim japonskem simulatoru cehosi. Ale treba to nekoho potesi, tak proc ne.

      • Derp_1337

        Teď nedávno vyšel remaster Mafie. Nepamatuji si, že by si lidi stěžovali, že ta pseudo open world mapa byla prázdná a fungovala jenom pro přesun z bodu A do bodu B.

        Ale když najednou někdo zaplní ten open world naskriptovanými náhodně generujícími se postavy, tak je oheň na střeše.

        • shodan

          no mafie remaster... no taky 5/10 ale.. to jsme jinde, mapa tam byla hodne prazdna, AI zadna a chyb taky... 😂.. 

      • tuco

        Hele, muj pes se jmenuje Shodan. Lidi se me ptaji jak? Šo-dan, rikam. Ale oni stejne nevi. 

        • Tvuj pes v tom neni sam. 🙂

        • Derp_1337

          Jen tak mimochodem, GLaDOS ftw! Glados vždycky dokázala rozesmát:

          "Please note that we have added a consequence for failure. Any contact
          with the chamber floor will result in an "unsatisfactory" mark on your
          official testing record, followed by death. Good luck!"

          "Unbelievable. You, [subject name here], must be the pride of [subject hometown here]!"

          "Didn't we have some fun though? Remember when the platform was sliding into the fire pit and I said "Goodbye," and you were like "No way!" And then I was all, "We pretended we were going to murder you." That was great"

          "Oh, look. It's your old friend, deadly neurotoxin!"

          "When I said 'deadly neurotoxin' , the 'deadly' was in massive sarcasm quotes."

        • shodan

          no jestli je tvuj pes SHODAN, tak je to fena 😉... 

          • tuco

            Dyt rikam, ze (oni) nevi :)

        • Derp_1337

          Tak System Shock je 25 let staré retro, cos čekal? Málo lidí si to v té době zahrálo a ještě míň si na to dnes vzpomene.

          Taky by mě na první pohled nenapadla ta asociace tvého psa s jedním z nejlepším záporáků. Snad až po delší chvíli uvažování bych si vzpomněl.

          • tuco

            Jasne, dnes by to neobstalo uz jenom kvuli tomu jak to vypada a jak je to kratky. Nicmene, to byla doba kdy se definovaly zanry, kdy bylo mozny prijit s necim co tu jeste nebylo. 

            • shodan

              zas tak kratka 1 nebyla... vzhledem ke sve obtiznosti to bylo dlouhe.. na dnesek stejne neprekonane 😍 ale kdo nehral nepochopi ..

  • iSpirit

    Váš cenzurový systém je geniální. Nemůžu sem ani postnout geniální bug, který ukazuje nahé, mužské přirození.

    takže zkuste kdyžtak polygon, tam to najdete.

    • Tak to můžeš vidět už při tvorbě postavy bez bugu ne?

    • Derp_1337

      Třeba to není bug, ale tajný záměr? 😉

  • Měl bych tu dotaz na hardware: Když mi na vyšší detaily bez problémů šlape Red Dead Redemption 2, zvládne mi PC i Cyberpunk 2077? Díky za odpověď.

    • LiarForHire1

      Počkej na březen, bude to krásně opatchované a užiješ si to více a možná i ušetříš.

    • Já myslím, že ano. Ale nečekej stejnou grafiku. Cyberpunk je na tom hůř. 

      • Derp_1337

        To není moc fér porovnávat hru (C2077), kterou vývojáři zvládli vydat zároveň na 6 různých platformách, s hrou (RDR2), kterou vývojáři vydali nejdřív na 2 konzolích a teprve až po roce úprav a vychytávání bugů to vydali na PC. Když se podíváš na původní verzi RDR2 na konzolích, tak taky to nebylo zas až takový zázrak.

        Srovnávat kvalitu grafiku můžeme až po vydání několika patchů, které spraví optimalizační problémy.


        Pro ilustraci RDR2: PS4 vs PC: https://i.ytimg.com/vi/bHOqGKyJ7RI/maxresdefault.jpg

        • iSpirit

          ale prosím tě brepto. Teď očividně lžeš. RDR2 vypadá naprosto parádně i na PS4. 

          Cyberpunk byl vydán na staré generaci a PC. To jsou tři platformy. PS4, X1 a PC. RDR2 byl vydán na PS4 a X1 a pak na pc.Neomlouvej naprostou neschopnost CDP. Na PS5 a XSX to je pouze ve zpětné kompatibilitě a upgrade bude někdy příští rok. 

          Základní verze 2077 PS4 a XB1 jsou naprosto nehratelné. Je to naprosté fiasko, jako by to dělalo nějaké céčkové studio bez rozpočtu. Je to výsměch všem fanouškům na konzolích a hlavně obrovská ostuda pro CDP. Už na to reagovaly i akcie.

          https://www.forbes.com/sites/davidthier/2020/12/11/cd-projekt-red-stock-drops-after-buggy-messy-cyberpunk-2077-launch/?sh=1209f5e91bb0

          Chápu, že jsi fanboy a lži ti tady nepomůžou.

          • Derp_1337

            Nepřekrucuj informace. Cyberpunk byl vydán na 4 platformách PS4, X1, PC a Stadia. To je podstatně více než 2 platformy u RDR2. PC verze RDR2 měla celoroční spoždění, takže to není to samé.

            To s PS5 a Xbox X/S jsem se spletl, to má přijít až příští rok.


            PS: Cyberpunk měl prý velmi dobrý start na Stadia a hráči si to chválí. Na Redditu má Cyberpunk Stadia 93%. Prý je to překvapivé, že se ta hra potýká s takovými problémy na konzolích, ale streamované hraní je v pořádku.

            • iSpirit

              já překrucuji informace?

              Cituji tě:

              "To není moc fér porovnávat hru (C2077), kterou vývojáři zvládli vydat zároveň na 6 různých platformách"

              Beru, že se můžeš splést, to beru, ale napadnout mě z překrucování? To už je moc. Je pravda, že Stadii jsem nebral, protože streamovaní jde mimo mě, ale klidně si počítej i streamování. Takže 4.

              S RDR 2 to ve finále nemůžeš srovnávat, ta hra bylo poměrně luxusně vypolishovaná na to, jak vypadala na základní PS4. Cyberpunk je rozbítý tak, že na konzolích, se místy nedá hra. Zvuk nefunguje, textury se nedočítaji, objekty se rozpadají, npc se propadají, auta přestávají mít fyziku a je toho mnohem více. Je toho plný net. To si určitě dohledáš. Kdyžtak odkaz na recenzi, překlad si může zapnout kdokoliv.

              https://www.jeuxvideo.com/test/1338246/cyberpunk-2077-des-versions-ps4-et-xbox-one-fat-a-eviter-a-tout-prix.htm

              Cyberpunk měl největší hype v herní historii, hra byla oznámena ještě před uvedením základní PS4, v té době ještě nikdo nevěděl o nějaké PS4 Pro či Xbox One X. Takže v takovém případě to musí jet akceptovatelně. 

              Ty lži s tím, že patch z toho udělá jinou hru, ani snad nemá cenu komentovat. CDP věděl, že je to průseer, blokoval konzolovky do poslední chvíle, hypoval, že patch konzolovky spraví a nic. Tohle jsou fakta. 

              • Reakce na příspěvek:

                Takhle, RDR 2 vypadá líp, o tom žádná. Taky se člověk nepohybuje většinu času po městech s hromadou postav, vozidel a dalšího bordelu, což asi dost pomůže. Je taky pravda, že na konzolích bylo RDR 2 velice dobře zvládnutý. Na druhou stranu PC verze byla nehratelná ještě půl roku po vydání. A teď nemluvim o doskakujících texturách, propadech fps na 45 snímků a podobnejch prkotinách, ale vyloženě nefunkční hře. Proti tomu byl i Skyrim příklad vypilovanýho technickýho stavu.

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Můj omyl s PS5 a XboxX jsi označil za "lži" , takže označení tvého omylu se Stadia za "překrucování" je celkem mírný verdikt. Mohl jsem klidně použít tvá vlastní slova "lži".

                Fakt není důvod to přehánět s tou tvou útočností.

                • iSpirit

                  Reakce na příspěvek:

                  No, jelikož jsem to bral dle recenzí na MT a tam kolonka Stadia vůbec není, tak si myslím, že na tuhle "platformu" se zapomíná dosti. Navíc jestli se nepletu, Stadia streamuje z vysoce výkonných PC, takže se dá teoretický říci, že je to pořád PC. Ale klidně ti tu Stadiu započítám. Předpokládám, že k dalším věcem už asi nemáš, co řící. Naspal jsem tu dost faktů, jestli chceš odkazy na twitter, kde CDP tvrdil, že day one patch z toho udělá jinou hru, tak ti to sem můžu hodit. To samé i přísvěvek, že bude těžké ve hře najít bugy.

                  • Derp_1337

                    Reakce na příspěvek:

                    Taky předpokládám, že servery Stadia běží na nějakém výkoném PC. Když si to většina hráčů chválí, tak je vidět, že fakt byla provedena dobrá optimalizace pro tuhle platformu. Škoda, že nestihli udělat stejně dobrou práci u konzolí.


                    Ohledně hraní na Stadia: připojit se a hrát můžeš z počítače, mobilu nebo rovnou z TV. Takže Stadia je takové multiplatformní hraní.

                  • Reakce na příspěvek:

                    Tak se nehádejte. Nemá to smysl. 

                    Určitě se shodneme, že CP prostě není graficky tak dokonalý jako RDR2, a tím to hasne. Pokud někdy vydají update zlepšující grafiku, bude to prima. Ta hra si zaslouží lepší kabát.

  • Hra na PC s GTX 1080Ti jede v 1080p na Ultra nastaveni skvele a plynule. Grafika se mi moc nelibi, ale to je mozna vec vkusu, prisla mi lepsi u remake Mafie na PC nebo Last of Us 2 na PS4 Slim nebo Doom Eternal na Xbox One X.

    Stravil jsem asi 2 hodiny nastavovanim postavy, ale kdyz jsem ji pak videl poprve v zrcadle, vypadala strasne hnusne, takze jsem musel cely znova, ale vlastne nevim proc, kdyz to je FPS.

    A nema nekdo doporuceni na nastaveni pro gamepad od Xbox One? Nedari se mi to v nastaveni poladit, aby se to dobre ovladalo.

    • yeniczek

      Dotaz, fungujou ti vibrace?

      • fungujou

  • Pockam pul roku a bude jasno zda to koupit ci ne. Kdyz to bude fajn tak koupim, kdyz ne tak nekoupim a kdyz prumer, tak pockam dalsi pul rok az to bude za max. petikilo. Takhle to delam skoro vzdy, snad jen oblibene tahove strategie musim mit hned. Uz jsem toho, ale parkrat litoval. Naposledy s panzer corps 2. Lepsi je vzdy pockat, vzdyt her k hrani je tolik.

  • Mám odehráno 9h a dostal jsem se teprve za intro.  :-) 

    Hra není špatná, ale grafika není tak dobrá jak jsem čekal. Vypadá vše hrozně zastarale, hlavně nekvalitním nasvícením. Vše je takové ploché. Grafika mě zatím mrzí víc jak nějaké chybky. Čekal jsem víc. 

    Co mě taky zaráží je, že kovové roboty ničím holýma rukama, to jako vážně?! Porazit robota pěstmi? Ale příběh vypadá velmi dobře. 

    Zatím bych dal 7/10. Hlavně kvůli technickému zpracování. Měli použít licencovaný engine, ten od CD Project RED je již zastaralý, nestíhá. 

    • nevim, me grafika pripada super a to ji samozrejme nemam na max...jestli to nebude tim, ze mam vypnute vsechny ty nesmysly typu blur, depth of field a pod...

      • To jsem si také vypnul, ale prostě ten svět je hrozně plochý. Někdy naprosto mizerné jednoduché textury jak u prvního MassEffectu. Třeba u Victora je místnost slušná, ale spousta jiných lokací a i město samotné působí jako když na něj svítí jedno světlo. Jako když je vypnuté ambient occlusion (i když ho mám na max) Třeba RDR2 je, co se grafiky týká, naprosto jiný level. 

        Jinak nastaveno mám vše na Ultra (krom zrcadel). 

        • nj ale udelat to jako rdr2 tak si z toho muzeme delat max fotky, prece jenom ta scena je nekonecne narocnejsi

          • Asi jo, ale vážně tomu chybí světla a stíny. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší