Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.youtube.com/watch?v=vjF9GgrY9c0&feature=youtu.be

    Kukněte na dva roky starý gameplay a ty lži o tom městě. 😱🤮

    • Maxianimal

      Tak nějak nevím, v čem je přesně problém? Co přesně je ve videu a není ve finální hře, kromě několika detailů/animací, které byly vyndaný pravděpodobně kvůli tempu? Ne opravdu, vyjmenuj přesně, co je ve videu a není ve finální hře kromě wallrunu a animací u ripperdoca?

      • odstranění cyberprostoru a hackovaní přímo v gameplayi, teď je to skriptované pouze ve scénáři, denní rutina NPC, NPC nemají vlastní život, ovládaní dronů, custumizace vozidel, atd. atd. Podívej se na video a poslouchej či čti, pokud tedy umíš anglicky, dostal jsi minimum, tak prosím přestaň být ovce. 

        • Customizace vozidel byla už asi rok zpátky oficiálně zrušená (ale třeba to ještě přidají později) stejně jako ovládání dronů. Kromě denních rutin, což ve hře skutečně teď chybí jsou jinak věci otázkou game designu který se (zcela logicky) po dvou letech od videa prostě změnil 

        • Maxianimal

          Cyberprostor je kde prosím tě ve videu? Hackování přímo v gameplayi tam je, hrál jsi to vůbec? Kde je customizace auta ve videu? Skoro vše, co je ve videu, je ve finální hře. Tak přestaň být ovce, prosím. Proč lžeš?

      • Kabutops

        z ukázky před 2 lery třeba populace, z gameplay po vydání na mě působí to "živoucí" město prázdněji nežli gta5 co se obyvatel týče.... Třeba první Assassin's Creed měl města plnější nežli Cyberpunk, doufám, že t ov budoucnu nějaký mód umožní "zaplnit" město

        • Maxianimal

          Hraju na PC a vypadá to úplně stejně jako ve videu, ne-li líp. Právě proto nerozumím tomu, v čem je problém? Že to takhle nevypadá na PS4? Jo, to asi nevypadá.

  • Já jen doufám, že bafunáří ze SE uvidí jaký je zájem o cyberpunk a brzo tu máme Deus Ex 3. Pokud bude brzy oznámen Deus Ex 3, tak to bude jen díky CDP a CP2077, pak vezmu tuhle hru na milost. 

    Ještě vzkaz pro zdejší redakci. Zase tady zmizely nezávadné příspěvky od kolegy Lincolna. Místo mazání, banovaní by to chtělo trošku pokory, sebereflexe a dělat tu novinařinu jinak. 

    • Maxianimal

      Že mluvíš o pokoře zrovna ty ;)

  • misho8723

    Hrám na PC a hra ide vcelku ok, ale ako toto môže byť vynikajúca hra? V hre nefunguje AI, v mnohých prípadoch je herná AI horšia ako u z roku 2000 (však fízli sa vždy respawnú 5 metrov za tvojím chrbtom, aj keď niekoho zabiješ na mieste, kde nikto iný nie je, či už v meste alebo v pustine, ku tomu nevedia ani nastúpiť do auta a šoférovať, NPCčka len bezcielne chodia hore dole a nevedia šoférovať - lebo ich autá jazdia len po skriptovaných trasách, atď.), všetky AI majú rovnaké reakcie a rovnaké animácie - čo je strašná hanba, keď aj GTAIII z 2001 má toto na vyššej úrovni, žiadna interaktivita so svetom, nepriatelia si ťa vo veľmi častých prípadoch nevšimnú ani keď stojíš 5 cm od ich tvári, všade samé bugy - toľko som nevidel ani vo Fallout New Vegas, Stalkerovi, Alpha Protocol ani vo Vampire Bloodlines.. to, že hra loaduje autá a NPCčka 5 metrov za mnou alebo predo mnou je asi nejaký zlý vtip.. a hra je RPG? V akom ohľade? Že vylepšenia sú generické číselné postupky? Že možností dialogových volieb je ešte menší ako vo Fallout 4? Že v hre najľahšia cesta a cesta ktorú hra sama preferuje je proste všetko vystrieľať? Že level dizajn nepodporuje kreativitu? Že RPG systém neodomyká žiadne nové spôsoby ako prejsť misie? Stealth bez hackingu nefunguje.. toto má od Deus Ex hrozne, hrozne ďaleko.. prečo neexistuje v hre možnosť odmietnuť misie od fixerov? Však načo má človek ten mobil?.. Crafting je zbytočný.. príbeh hry je veľmi lineárny s veľmi málo možnosťami ho svojimi rozhodnutiami meniť..  

    Najlepšie na hre sú zbrane a streľba, ale toto malo byť "nová éra RPGčiek" a bohužiaľ ako RPG je toto veľmi, veľmi povrchná hra 

    A to nehovorím čo "dokázali" spraviť s konzolovými verziami hry.. oh bože

    Ich motto "We leave greet to others" je s ohľadom na celú túto situáciu veľmi, veľmi ironické .. raz boli tí "dobrí", ale teraz vlastnými chybami sa stali väčšími nepriateľmi hráčov ako EA, Ubisoft alebo Bethesda.. a úplne zaslúžene 

  • Zdravíčko, mám dotaz. Jsem casual hráč, o kterých částečně mluvil autor článku o Stadii. Hry hraju hlavně kvůli příběhu, 4K, fps a podobné věci neřeším a často ani nevím, co znamenají (je mi jasné, že potřebuju nějaké fps, aby byla hra hratelná, ale pokud mi přijde, že to jede cajk, počet snímků neřeším). Cyberpunk mě zaujal, ale na svém PC si ho rozhodně nezahraju (gpu 650ti). Pokud bych to tedy zkoušel, moje možnosti jsou Stadia - jsem na wifi, testoval jsem tuto službu s PUBg a to jelo cajk, ale i tak svému připojení zas tak moc nevěřím - a zaprášený Xbox One S, který bych mohl vytáhnout ze skříně - informace o tom, jak to na něm jede se na síti dost různí.


    Má někdo zkušenost s touto konkrétní konzolí a Cyberpunkem? Pokud je to teď hrůza, myslíte, že to odladí a za pár týdnů/měsíců to na Xbox One S bude bez problémů?

    • ještě je možnost pořídit nové PC GTX 650 Ti už je spíš do muzea.

      • Toho jsem si vědom, ale v blízké době to neplánuji. Na to, co většinou na PC dělám, mi stačí (a poslední hry, co jsem hrál a dohrál, byly Tales from Borderlands a Banner Saga). Upgrade se mi upřímně řečeno nechce řešit, dokud počítač vyloženě neklekne. Nejde o peníze, ale prostě je to v žebříčku věcí, kterým se chci v dohledné době věnovat, strašně nízko.


        Jak jsem psal, klidně počkám, než to vyladí na X One S nebo než mě situace donutí k upgradu HW. Prostě mě jen zajímá, jestli je to teď pro člověka, který příliš neřeší grafiku, na dané platformě hratelné, nebo jde vyloženě o znouzectnost. Chápu to tak, že za vás je to nehratelné. Díky za reakci (i kolegovi níže).

        • upřímně, než hrát něco hned po vydání, tak je lepší rok i déle počkat, než se to vyladí. Her je stejně tolik, že je pořád co hrát, takže na tvém místě čekám a hráju něco jiného. Do té doby buďto upgraduješ HW nebo to lépe optimaluzjí i na staré konzole.

          Já třeba dohrál Mafia 2  poprvé asi před rokem, protože když vyšla tak jsem na to neměl HW a nějak jsem se k ní nevracel, vzhledem k ne tak dobrým ohlasům, až jednou to bylo za pár korun. Tomb raider trologii jsem dal letos na podzim. Fakt není důvod hrát hru hned jak vyjde. Leda nějaký MMO, které se mění a za pár let už taky nemusí existovat.

    • neverim ze je mudre to skusat na XBOX one S ..... mozno or ok to ako tak pojde ale skor nie ako ano.

      a tusim je este moznost to hrat na GeForce NOW :)


      osobne by som zrusil vsetky verzie na tak stary HW (povodny PS4 , Xbox one/S).

  • Já osobně jako PChráč jsem velice rád, že to na ty "starý krámy" vyšlo a hned vysvětlím proč.

    Bez konzolovek by velká většina ignorovala mizerný stav na PC, dávali by se tomu osmičky, devítky a celé by to vyšumělo do ztracena, takhle se snad něco začne i dít. 

    Ta hra je naprosto technologicky zaostalá. Je to v podstatě zmetek. Bečková až céčková produkce. Kdyby to vyšlo v 2013, tak řeknu to samé. Ta hra nemá A.I, nemá fyziku, nemá interakci se světem. Hodíš granát do vody a nic se nestane. NPC jsou jen figurky bez špetky inteligence.  Vše tohle zvládaly hry na mnohem horším HW než jsou minulé generacé konzolí. Podívejte se na fyziku třeba ve Far Cry 2. Je naprosto zcestné to omlouvat minulou generací, když víme, že více se dokázalo na slabším HW. Hlavně že to má RT, ale jinak ta hra je na úrovni 20 let staré hry.  Problém je samozřejmě v enginu, protože není stavěn na městský ow, to museli vědět od začátku, proto ty lži jsou ještě horší. Ostuda. 

    Ke zdejší "recenzi". Popravdě jsem se podivoval, proč se nepíše o herních atributech, které dělají hru hrou a to RPG, FPS, stealth, hacking. To vše bylo naslibované na nejlepší úrovni. To co dělá hru hrou se v recenzi ignorovalo. Proč? Záměrně? Nebo recenzent projel hru co nejrychleji, aby mohl udělit vysoké číslo a stihl embargo a přitom to pořádně ani nehrál? Miláčkové když vynechám, co jsem psal na začátku, ta hra dobrá není ani herně. Spíše je špatná. Je to vše, co jsme viděli ale ve finále hůře zpracované. Např. hacking je naprosto ubíjející. To samé loot. RPG prvky očesané. Ostuda.

    To že to tady fanboys obhajují, snad nemá cenu ani komentovat. Pokud někomu stačí tohle ke štěstí po osmi letech, tak vás vyloženě lituji.  Možný bych to přehlédl, kdyby nám x měsíců v kuse neslibovali, jak revoluční to bude, a co vše v tom městě bude člověk moc dělat. Vždyť celá kampaň byla postavena na Night City jako nejužásnějším městě na zážitky. Tohle je tragikomedie a ještě se tady bude redakce plácat po ramenech, jak to skvěle zvládli s tou recenzí. Fujky. Ostuda.


    • Šárka (?) to tusim hrala 37-39 hodin za dva dni. a hraje opat, ci nie? + tu mas viac videi od nich kde mas info o stave po vydani hry a tak dale :)

      nie je chyba recenzenta ze to da cim skor a pak si to da znovu a niektori ludia sa riadia prave tymi prvymi recenziami a nicim inym. (par clankov a videii po vydani tu maju)

  • Největší chyba CD projektu byla v tom, že to vydali i na ty krámy, které byly zastaralé už v době, kdy je uvedli na trh. Kdyby se soustředili jen na PC a nové konzole, tak to nemuselo takhle dopadnout.

    Já jsem se hrou na PC spokojený, dal bych jí tak 8,5/10 po cca 20 hodinách hraní.

    • Největší chyba těchto firem je v tom, že mají pocit, že se musí zavděčit těm pár křiklounům na internetu (nebo že mají vůbec pocit, že se jim zavděčit dá). Pak si to nemůžou koupit lid, kteří s nějakým tím bugem problém nemají (mám rozehráno podruhé na ps4pro a jsem spokojen. Nekoupit to day 1 a čekat před vánoce, tak mě to úplně zbytečně omezí), ale ze stejných důvodů se pak hry i przní čím dál větší politickou korekností, kdy velkou hru, která ti nebude cpát trans postavy za chvíli ani neseženeš apod.

      • V CP ma postava stereotypniho, vetsinoveho muze ci zeny nejake malusy?

      • Bohuzel hateru je plny net a nikdy si nevyberes...podivej se na Star Citizen...tam se snazi delat vsechno do detailu a taky je to spatne :D Dokonce bych se odvazil tvrdit, ze hateri co nadavaji na CP77 nadavaji i na SC, jen si najdou nejaky jiny duvod proc to vsechno stoji za prd...:D

        • PCMR

          Tak tohle je hodně mimo. Lidi nadávaj na SC ne proto, že se "snaží" něco dělat do detailu, ale protože Roberts se chová jako ožralej milionář, tahá lidi za nos, lže a hrabe peníze. Navíc je tu malinký detail, který ti jaksi unikl. CDP má za sebou hru s 200+ GOTY. Studio Robertse neudělalo jedinou hru - za 8 let s 300 milionama dolarů Z CROWDFUNDINGU, což znamená úplně jinou zodpovědnost. Bohužel, chování Robertse tomu neodpovídá.

          Přeju hezký den a pozdravuj členy kultu.

          • no vzdyt jsem to rikal :DDD

      • největší chyba je, že lhali úplně ve všem o dodali nefunkční zmetek. Potom je chyba v recenzentech, že nám to neřekli a ještě v lidech jako ty, kteří to ještě obhajují. 

        • recenzenti na celom svete mali len verziu pre PC, bez Day 1 patchu a tak dale :) (cim chcem povedat ze co ti mali povedat k verzii ktoru ani nevideli, nieto hrali..)

  • dworkin

    Prakticky od vydání hráči volají, že je to neuvěřitelnej průšvih. Je hrozně hezký, když to dojde i lidem, kteří nás před tím mají varovat, akorát to přichází pozdě a to, co se mohlo řešit odložením nákupu, se musí řešit refundem a to ještě díky tomu, že jedna korporace shodou pro nás  šťastných  návod šlápla té druhé na paleček.

    Neexistuje žádná omluva pro to, že internety přetékaly varovnými zprávami a vy jste nedělali nic, zatímco čeští konzolovi hráči nakupovali. Jste novináři, prakticky každý den se děly nové věci a vy jste z nich nedělali noviny. Nejzávažnější kauzu letošního roku jste si nechali utéct skrze prsty a doteď jste ve vleku a reagujete se zpožděním a mimoděk. Proč na to šéfredaktor nevyclenil člověka, který bude dělat jenom to? Měl by o čem informovat každý jeden den. 

    • Bylo verejne znamo, ze CDp dodal pouze PC verze k recenzim. Uz to melo byt pro vsechny konzolisty mega varovne znameni.

    • MiKiii

      Promin ale kdyz mi nekdo napise ze mu nejede CP77 na 7 let stare graficke karte tak se mu vysmeji a reknu mu at si nastavi 720p rozliseni, tak co lidi cekali na PS4 ktere je 7 let stare, ten CP77 tam pobezi pekne ale na rozliseni ktere tu hru degraduje na nehratelnou... tak ci tak nechapu ze lidi kupuji v den vydani jako kdyby toho byl omezeny pocet, ja si pockal 2 dny na PC ... a o nic jsem neprisel...

      • Když na tý hře začali dělat, tak PS4 nebo xONE  ještě nebyli ani představený. Na kterou platformu tenhle nedodělek teda vyvíjeli, že to horko těžko zvládaj vylepšený verze těhle konzolí?

        • Derp_1337

          Nevíš o čem mluvíš. Začátek vývoje není totožný s datem vydání toho prvního slavného teaseru. CDP jasně řeklo, že na Cyberpunku se začne dělat až dokončí Zaklínače 3. Witcher 3 vyšel v roce 2015 a poté následovali ještě 2 velmi dobré DLC. Takže plnohodnotný začátek vývoje C2077 byl v někde v roce 2016, což znamená 4 roky vývoje.

  • Nějak nechápu. Podle recenze hry na PC, kritizuje spousta lidí recenzenta za špatnou recenzi, protože na PS hra nefunguje. Jak se to dá s PC verze hry poznat, že je hra na PS špatná?

    • Derp_1337

      Nedá se to poznat. Ale znáš to. Haters gonna hate. (kdo chce psa bít...)

  • Je to sice RPG ,ale pořad je to open world ,kde musí fungovat základní mechaniky jako je fyzika, AI a logika NPC, Tvl vždyť tohle zvládlo 100 lip GTA 5 na ps3, tak mi tady nikdo netvrdí , že to co tam je teď je Ok, nebo že to je dokonce bug( to je snad ta největší blbost)

    Jasne RAGE engine asi dělali někde ve výzkumný laboratoři , protože to, co všechno dokáže , je fakt až zarážející, ale sakra takhle špatný AI města jsem neviděl ani nepamatuju. 

    • twicer

      Zkus se ještě jednou zamyslet proč mají to čílo 5 v názvu..

  • victor

    Hraji na XsX takže verzi společnou oldgenu ve zpětné kompatibilitě .Na nextgen hra totiž ještě nevyšla a záplaty byly jen přislíbeny ! 

    Takže hra je zabugovaná , kamera si v průběhu cutscén dělá co chce a hra je často ve stavu ,kdy nelze pokračovat dál ( Save/ Load naštěstí funguje )

    Jsem spokojen ? Tak na půl ( 5/10 !) Projdu dějové mise a na město raději zapomenu , protože je tam jen jako nefunkční statická a mrtvá vata .... 

    Ta hra ani nefunguje jako openworld( a to hážu technické problémy za hlavu )  takže co mi to tu chcete namluvit o herním  skvostu za desítku ????

    Mám problém s Just Cause , mám problém s Watch Dogs a sakra mám problém i s městem v Cyberpunku ....kdo ví co je těmto hrám společné tak ví proč nuda = openworld kde jde dokolečka jen pár věcí 

    Witcher 3 a Cyberpunk , to není jen jiné prostředí , to je jiná a čím novější tím horší hra ....Cyberpunk jsou jen dějové mise naaranžované tak aby hru šlo už vydat , ale svět je mrtvý a CDPR nazí  !

    • twicer

      "kamera si v průběhu cutscén dělá co chce" Hele ,víš že si tu stou kamerou hejbeš sám, viď?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit