Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011

    Díky Vašku za tvojí oběť, někdo bere psaní o hrách jako privilegium, já ho ale považuju za oběť, protože vyhoření je nejen pravděpodobné ale řekl bych téměř nevyhnutelné. Sám občas uvažuju, jaké by to bylo hrát hru dřív než ostatní nebo zpovídat světoznámé vývojáře, ale nemohl bych to dělat protože kdyby se mi z koníčku, který miluju od dob prince of persia stala práce, asi bych na něj zanevřel. Přeju hodně úspěchů v další kariéře a ať hry hraješ jen když tě budou bavit a abych nezapomněl:

    F

  • Gulivera84

    Jak uz sem psal, po Alžběte, dalsi velka rana u srdicka, budou mi Vase pohledy na svet chybet......

  • Stephano

    Díky Vašku za Tvůj humor, styl psaní, všeobecný přehled i fanboyovství v určitých značkách. Crusader Kings byly jedna velká jízda. Ty dvě hodiny vždy uplynuly jako voda. Tak snad brzy.


    Hodně štěstí s Kontrapresinkem a Tam a zase zpátky, na každou epizodu se těším a vychutnávám si ji jako to nejlepší kafe :) Perun!

  • Budeš tu obrovsky chybět !!! Hodně štěstí do budoucna ať už tě vítr zavane kamkoli 🙂

  • Sir_Emental

    Přeju hodně štěstí v dalším kariérním životě! Musím přiznat, že tvoje nekritické fanboyovství Larianů mě občas dost užíralo, ale krom toho jsem tvoje texty četl moc rád. Ať se daří!

    • Heh jsem celkem rád že nejsem sám, cítil jsem se celkem provinile kvůli tomu jak jsem na Vaška v jeho poslední recenzi na BG3 reagoval v komentářích že si přece dělá p...l jelikož si to tu desítku nezaslouží 🥲😂😄

      Na druhou stranu Lariani dělají maximum aby z toho desítková hra byla, možná i proto tomu toto hodnocení nakonec udělil.

      Líbil se mi jeho osobitý styl psaní a pohled na svět, je fajn číst že se i nadále bude věnovat LARPům a bude chtít stvořit vlastní.

      Tímto Vaškovi přeji hodně štěstí do dalších tvůrčích rozletů, ať už to ode mě zní jakkoliv klišovitě 😄

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit