Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

Tak jsem se definitivně zbláznil. O svátcích jsem měl čas a najednou mě přepadla chuť zahrát si po letech Mafii II. Že já VŮL to instaloval. Když už jsem na Steamu kdysi obdržel definitivní edici, řekl jsem si proč ne, aspoň si konečně odškrtnu rest a zahraji si datadisky (v době vydání jsem se k nim již nevracel) a u toho posbírám Playboye. Pominu základní hru, která neskutečně špatně stárne... Tohle byl můj třetí (možná čtvrtý) průchod hrou ( = 4x dohráno) a jednoznačně a dalece ten nejhorší... Naivně jsem čekal, že v definitivní edici byly vychytány všechny bugy, problémy se zvukem atd. ANI PRD! Nemluvě o KATASTROFÁLNÍM chování policie a ještě horším stupňování obtížnosti, kdy 99% hry jde projít s prstem v aná... ehm nose, aby poslední mise byla zničehonic vyšponovaná obtížnostně na maximum a všichni gangsteři najednou měli v prackách ty nejvýkonnější kvéry.

Nicméně psát chci o DLC. Začal jsem Jimmyho zradou, udělal první dvě mise a nevěřícně jsem si klepal na čelo, co to je za naprosto srágoru s Mafií II nijak nesouvisející. Tohle vymyslel nějaký vykleštěnec v deliriu po base bráníku. Totálně znechuceně jsem vyskočil do menu a zkusil Joeova dobrodružství, která na tom nejsou o nic lépe. Vzhledem k tomu, že čas je nejvzácnější pozemská komodita (a za rohem je Nioh 3), tak jsem pátral na internetu, o co bych přišel, kdybych tato tři otřesná a jalová a především ZCELA zbytečná DLC přeskočil a hru odinstaloval. A hle, co to vidí oko mé: Lukášova dodatková recenze!

Jak mi ten chlapec píše z duše a chybí ve videoherním průmyslu! Janchor to napsal absolutně přesně. Všechna tři DLC jsou naprostý propadák, zbytečnost a kapitální sra*ka. Kdybych za tohle dal byť korunu, rvu si moudí u samého kořene! Takže Lukáši, díky, Mafii II mohu vklidu odinstalovat a vím, že jsem o NIC nepřišel!

• co ich to kur*a napadlo dať DLC z časovým obmedzením ??? Chcel som si v klude vychutnať hru ale miesto toho sa snažím dodržať časový limit -_- vážne ?? toto ste podla mna dojebali na celej čiare :/ Hra samotná je dobrá ale tie dlc nie
    *16*
  • Asi budu úplně mimo a už uběhlo pár let od téhle diskuze, ale minulý týden se mi podařilo sehnat v akci za 499,- Kč Mafia II se všema DLCčkama a bonusovým obsahem, což je si myslím slušné, ne? *1*
  • Asi budu úplně mimo a už uběhlo pár let od téhle diskuze, ale minulý týden se mi podařilo sehnat v akci za 499,- Kč Mafia II se všema DLCčkama a bonusovým obsahem, což je si myslím slušné, ne? *1*
  • Spíš bych řek, že Jimmy je takovej Bruce Willis (vždyť i tak vypadá), a není jeho dabér spíš PAVEL Soukup???? *4* *4* *4* *1* *1* *1*
  • Jinak myslím že na vyblbnutí to je super. Můžete vykrádat obchody, tunit auta a zabíjet poldy nebo civilisty a ty mise taky nejsou špatný, i když mohly být živější.
  • V 96% článku jen autor píše že je hra špatná. Napsat že je Joe hovado, to beru, někomu nemusí sednout jeho chování a styl. Ale napsat že dabing Pavla Soukupa který dabuje např. Arnolda Schwarzeneggera je špatný a splést si ho s Petrem, to už je...posuďte sami.

Jinak DLC se mi líbí i když jsem očekával víc.
  • debilnější článek sem v životě nečetl, urážíš tady Jimmyho dabing, kterej je jeden z nejlepších v celé Mafii 2 a ještě tvrdíš jak je Joe nesympatickej, ty vole ty budeš asi fakt dobrej případ....
    1) Joe je největší frajer
    2) Ty seš největší kokot od dob Stalina, chaps????
  • kterej vylizanej curak psal tenhle blabol ?! mafie 2 je skvela hra pro me rozhodne nekolikrat lepsi nez jednicka! dvojku jsem dohral 2x a vsechny dlc! mam ji koupenou a fakt toho nelituju je to proste skvela hra momentalne mi steam ukazuje nahranych 80 hodin! takze fuck off *1*
  • Mě teda mafie zklamala šíleně ..nejen, že to bylo krátký, ale i ten příběh byl takovej nezajímavej. Zlatá jednička, škoda že to tak vykurvili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit