Přejít na výpis diskuzí
Mafia II ohlédnutí: DLC & speciální rozšířená edice
4.2.2011 | Lukáš Grygar
89 příspěvků
-
Jako každej hráč(natož hráč M1) jsem se moc těšil.Běžel jsem jako cvok na poštu abych měl M2 už už doma.Po dohrání hry ve mne byl dost divnej pocit že mne někdo o něco okradl.Pak jsem běžel na poštu podruhé pro DLC pack a to už po dohrání jsem si připadal jako deb.l.Hraju hry už od roku 85 a posledních tak +/- 5 let mám pocit že se mě vývojáři nesnaži hrou pobavit ,ale regulerně okrást. *9* *9*
-
-
lip bych to ani nenapsal
-
-
Skvely clanek, jak take jinak kdyz je od Lukase *4* Ale lepsi je na Mafii 2 co nejrychleji zapomenout a uz ji moc nepripominat...
-
-
Taky bych radši zapomenul na ty prachy co jsem za ní vyhodil
-
-
Ale musíte uznat že vydat během 4 měsíců plnou hru ,následně 3 "větší" DLC které se už v prosinci prodavali v krabicich jako DLC Pack je docela unikátní.Samozdřejme nemůžeme zapomínat na specialní Extended edici za krásných 1400,- tuším , která se objevila ve stejném měsíci :)
Každopádně kdyby M2 měla herní dobu delší ( aspoň 4-5 hodin ) což ja osobně považuji za samozdřejmost pokud se jedná o čistě singleplayer hru nebyla by kritika taková jaká je.
A nemusím ani patřit k nějaké konspirační skupině abych zjistil ,že se v M2 "pár" věcí seškrtalo.Stačí se podivat na youtube a tam už se pár zajímavých videí z M2 ,které jste v finalní verzi nenašli z předváděcích akcí ,najít dají. -
Super recenze, akorát měla přijít o měsíc dřív, než si to lidi koupili.
-
Proč tuhle recenzi nepsal Dan Vávra?:)
-
-
Protože normálnímu člověku se chce z toho, co se dělo a jak M2 dopadla brečet. Co teprve potom Danovi...
-
-
No ale jenže je novinař a jako takovy by se na to měl povznést a pravě řict svůj nazor na hru u jejiho zrodu byl. A hlavně jako velky fanoušek tohoto stylu. Ale je pravda asi by to nebylo moc objektivní
-
-
Pokud vim tak Dan byl pocas vyvoje na vlastni zadost odejit. To samo o necem vypovida. Bylo by od nej neprofesionalni pokud by ted zacal chrlit kritiky protoze je pravdepodobne vazan nejakou mlcenlivosti. Nejake naznaky a narazky na praci marketingu jiz vypustil pred vydanim ale velice obecni takze to spise potvrzuje moji domnenku.
-
-
Já myslím, že je navíc nějak smluvně vázaný se k Mafii 2 a hlavně jejímu vývoji několik let vůbec nevyjadřovat.
-
-
-
-
-
debilnější článek sem v životě nečetl, urážíš tady Jimmyho dabing, kterej je jeden z nejlepších v celé Mafii 2 a ještě tvrdíš jak je Joe nesympatickej, ty vole ty budeš asi fakt dobrej případ....
1) Joe je největší frajer
2) Ty seš největší kokot od dob Stalina, chaps???? -
Mě se základní hra docela líbila(i očesaná ) ovšem šok přišel stěma DLCčkama *10*
-
Když jsme si četl originální scénář co měl vyjít a být v Mafii II měl jsem někoho chuť umlátit jakmile jsem dostal to co s toho zbylo. Můžeme děkovat člověku zvanému Shigy že alespoň dokázal (externista kterého 2KCZ na poslední chvíli najalo) s tím něco málo udělat neboť by to dopadlo ještě hůře. Cálá táhle hra je jedno velké zklamání a doufejme že už něco tak příšerného nezažijeme. A viník ? 2K Cz to svádí na mnoho faktorů, ale ten nejdůležitější neřeknou a to to jak se chovali k vlastním lidem, vývojářem a diskutérům.
-
-
A jak jsi se dostal k originálnímu scénáři?
-
Designerum tam patří omlouvám se :-(
-
-
Nejhorší na tom je fakt, že tačilo, aby si IS vybrali jiný engine a Mafia 2 by tu mohla být už několik let a v daleko lepší formě *9*
-
-
Ona ta hra není o enginu (teda aspoň mě zajímá příběh), jenže Mafia II mě jako taková právě v tomhle zklamala - 4 hodiny (dokonce i s bugy) a hra byla u konce, to jsem ani u 1 na po třetí tak rychle nezvládl. Osobně bych Mafii II z úcty k I ohodnotil asi 2-3 z 10 (ale fakt nevím, za co). Totálně zmršená hra, krátká, DLC jsou taky zmršena (kdo nehrál, ať zkusí), oproti 1 naprosta nesvoboda (aspoň kdyby dali taxikaření). Takže příští Mafia už radši ne, ať si nezkazí pověst.
-
-
Tys to nepochopil. Na Mafii 2 se dělalo už od vydání Mafie 1 a už v roce 2005 měli IS Mafii 2 ve stavu, kdy bylo několik map hratelných, fungovala fyzika i akce hráče a stačilo to dodělat. Janže hru dělali na enginu, který byl stále ve vývoji a asi rok před vydáním byl ten vývoj zrušen a IS nemohli hru dodělat. Tím pádem přišli o roky práce a zároveň o spoustu prachů, takže si už nemohli dovolit samostatnou tvorbu hry a museli přejít pod 2K. Takže kdyby si vybrali jiný engine, mohlo být všechno úplně jinak.
-
-
-
V 96% článku jen autor píše že je hra špatná. Napsat že je Joe hovado, to beru, někomu nemusí sednout jeho chování a styl. Ale napsat že dabing Pavla Soukupa který dabuje např. Arnolda Schwarzeneggera je špatný a splést si ho s Petrem, to už je...posuďte sami.
Jinak DLC se mi líbí i když jsem očekával víc.