Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdar, jsem na celnici a tam je čaroděj, kterej stratil učně, našel jsem ho v lese v nějakým stonehenge a pak jsem šel do podzemí. tam jsem získal všechny artefakty ale nevím v jakým pořadí je mam dát do těch kamenů. neví to někdo??
    • DeDy
      Jsou dvě možnosti, život nebo smrt. Záleží kterého mága chceš podpořit. Zde jsou dva obrázky. http://guides.gamepressure.com/drakensangtheriveroftime/guide.asp?ID=10864
  • zdar mam problem potreboval bych jak jste kdo udelal ten ukol jak mate jit v nadoredu nebo nak tak za tim spravcem přistavu pro klic od tajnyho vchodu do hradu a jak tam je asi 50 vlku a kanci a pak i medvedi to nejde udelat furt me zabijej protoze jich chodi cimdal vic...dik
    • Na vstupu do temného lesa najdeš pochodeň a vem si ji do ruky. Hořící pochodeň vlky odpuzuje.
      • no a co kdyz jem se horko težko dostal až ke správci mám klíč, ale když se probiju zpátky tak Ardo řekne že jdu blbě, takže z tama nejde odejít, tak kam mám jít? a potvory jak jsem pochopil se generujou furt dokola, tohle neustojí ani Jeremiáš Hlína
        • Asi jsi nečetl radu,která padla.
          Pokud se ti podařilo dostat zpět,myslím tím na začátek toho temného lesa,tak po pravé straně je taková zřícenina a tam je truhla a v ní je zmiňovaná louč.
          Ardo ti toto oznámí jen pokud se chystáš opustit temný les,ale ty nepotřebuješ ten les opustit.
          PS:tu louč může mít v ruce jen Tvůj hrdina.
  • Čus lidi mám problém momentálně hledám lék natoho týpka co mi leží na lodi otrávenej. A jaksi ten lučišník co umí léčit a otrávení léčet tak mi přestal kouzlit vůbec nevím proč? Ale mám to kouzlo v rychlém panelu ale je šedivé a ty body ( manu ) mám plnou a mám 30 a kouzlo vyžaduje 12 ale nechce kouzlit...ale kouzlil nevíte co to je? jak mám udělat at zas kouzlí a léčí mě protože mám originálku česky a manuál českej ale nic mě nepomohlo a už mě to přestává bavit ta hra.
    • je potřeba číst a to se týká i zbroje,zřejmě jsi ztratil kouzla díky kovové zbroji.Kouzelníci a Elfové nesmějí mít žádné kovové zbroje,pokud jim chceš zachovat kouzla.Vyjímkou je helma moci a zbraně,ty mohou mít aniž by o kouzla přišli.
    • Pokud ctes dialogy a tim otravenym je Ardo, tak jiste vis ze jeho otraveni i vyleceni jsou soucasti pribehu. Takze se neotrepe jen po lecobycejnem kouzle...a pozdravuj ode me Zanta...

      Hra je to velice dobra, akorat pochybuju ze nas RPG fanousku je stale dost.
      • Koho že mám pozdravovat?
        Já vím že ho nevyléčím já kouzlem a že je to součástí příběhu ale prostě jsem jen chtěl napsat v jaké části hry se právě nacházím. jinak ted sem šel zkusit zabít toho draka v jeskyni ale nějak mi nakopal prdel v kolikátem levelu postav průměrně jste ho šli zabít?
    • Nedal jsi mu nahodou kovovou zbroj? V te se neda kouzlit...
      • Děkuji možná že si to ještě zahraju :)
  • Zdar lidi - problem. Zasekl jsem se v kouzelnikove vezi v Nadoretu (kouzelnik v komatu v nejakejm silovem poli, ucednice je na prasky a nic poradneho nevi). Vzal jsem klic od kouzelnika, narval ho do dveri a tam se maj ty tri prerusovany kruhy nejak nastavit...lec nikde zadnej navod a tech kombinaci je asi bambilion. A nemuzu prijit na to, jak to ma vypadat. Pomuzete nekdo? Diky (link na screen jak maji ty dvere vypadat by byl nejlepsi... ale jakejkoliv tip pomuze).
    • Jednoduse ty kruhy nastav tak, aby jejich dirami prosly ty zapadky, co automaticky vylezou. Pokud vis tohle, melo by to byt primo primitivni.
  • Jsem na zacatku hry,ve meste v pristavisti dostanu ukol premluvit 3 chlapiky aby se vratili k posadce na jednu z lodi, 2 premluvim v pohode jeden chce zaplatit druheho staci zastrasit silackymi recmi ten treti belozubi yakin nebo tak nejak je zobrazen na mape kousek za hospodou skakavy jelen nebo tak nejak, ale za boha ho tam nemuzu najt, jen stin nejake postavy, ale bez tela primo na znacce kde bz mel byt, predpokladam ze je to skutecne on a jedna se o protipiratskou ochranu, nebo se mylim a da se to nejak dokoncit ??? Diky za odpovedi.
    • Mopped
      Chlapík je v podzemí, vchod je vedle kostela(v pravo), taková železná branka.
      • Super, jsem tam, mockrat diky.
  • Je to čistě individuální názor a nehodlám Drakesang nikomu hanit, ale díky bojovému systému jsem hru musel okamžitě smazat, neboť jsem na to neměl nervy. Připadal jsem si jako při hraní karet na kola. V praxi to fungovalo tak, že jsem klikl a čekal, až si hra přepočítá zda jsem hitnul či naopak missnul a nedej bože, že jsem do combatu chtěl vylootit mrtvolu nebo spustit nějakou akci (posunout vozík ap.).
  • Pro mě hra roku 2010.
  • panove ja si poridim originalku ale nebojte se warezaci uz existuje ceska warez grupa crackovali cz verzi arcanie vono by stacilo udelat tohle : stahnout en Verzi zjistit jake soubori ten text atd prepisuje ale neprepisovat soubor s texty vytahnout zkopirovat do warez en verze a stahnout doplnek na hacknuti star force na ten doplenek neqbudute odkazovat protoze ac jsem warezak tyhle rpg za origos stoji
    • Bohužel je to pravda. Ale táhle hra rozhodně stojí za kup (výhoda i pro patchování)
  • Anglický dabing je fakt pěkně odporný. Naštěstí není problém najít si německou verzi a překopírovat si z ní audio.
    Po pár hodinách musím konstatovat, že je to vážně zajímavá hra. Jen škoda těch pár otravných nedostatků; hlavně si stále nemůžu zvyknout na tu stupidní kameru.
  • Mam zajimave propady FPS s 5970. Po loadu pozice vsechno normalni, ale jakmile vezmu neco z nejake truhly (nebo nejpozdeji napodruhe), tak mi spadne FPS skoro na polovinu. Zkousel jsem CAT10.12 i CAT10.11RC3 a porad stejny problem. Co aspon trochu pomohlo, bylo vypnuti AA ve hre a nastaveni 4xAA v CCC. To mi zvedlo FPS natolik, ze i po propadu se drzi nad 60FPS. Jeste pomaha ALT-TAB na desktop a zpet, coz vrati FPS na puvodni vysokou hodnotu, ale jen do doby, nez zase nekde neco vezmu.
    Zkousel googlit, ale nic jsem nenasel. Podle me je zakopany pes v ovladacich a crossfire. Muzete to prosim nekdo overit? Diky
    • Bohuzel 5970 ma problem v nekolika hrach. Ale neni to problem karty jako spis podpora ze strany programatoru. Zkus v CCC dat Catalysm AI - disabled. Tim se ti vypne 1 gpu a hra bezi jako "bezna grafika". Resi to problem v mnoha hrach napr (Borderlands, NFS Shift, LFD, ....). Priste doporucuju kpupit spis 1 jadrovou ktera ma vykon stabilni nez prototyp podporovanej nekolika hrama , byt z brutalnim vykonem. Stejne to bylo i u 4870 X2 a 3870 X2. Neboj taky ji mam, ale priste to bude 100% 1jadrova treba AMD 6970 nebo GTX 580.
    • To je jednoduche, kup si nvidiu. Mam gtx260 a vse na full 1600x1200 bez problemov. ATI SUCK.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit