Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhledem k tomu, ze Crytek v PR stavel na vyvoj primarne pod DX11, dechberoucich efektech a posledne taky na tom, jak nezanevreli na PC scenu... to bylo tedy zvastu. V pravem svetle se vse otaci mesic pred vydanim, kdy je kvuli unikle bete a demu cokoliv zakryvat uz zbytecne. Jejich engine je primarne pro konzole. Bravo EA Crytek!
  • Ja bych to asi ukoncil takto... At si kazdy hraje co chce na cem chce, na a pokud ho to neoslovi nebo mu to neco zhnusi, tak at da od toho ruce pryc, no a pokud to nikdy nevyzkousel, at to nekritizuje *3* Dobrou noc *2*
  • Me se zas strasne libi jak konzolisti Crysis2 brani *1* a pritom je to takova sprominutim s*cka! Jak to vim? Treba tak ze sem hral Only PC FarCry a Crysis1.
    • No to je ale tvůj názor. To že se tobě něco nelíbí neznamená že to tak musí být i u ostatních. Já taky hrál far cry a crysis ale i nové crysis se mi líbí.
  • Ja proste z tech komentaru nemuzu, sry, ale je to porad dokola, kdyz uz hraci XBOXu nekritizuji hry na PS3 a opacne, tak pro zmenu je ´hit´ jakmile neco vychazi na vice platforem a hracum PC se to nezda, ze za to muzou konzole... A kdyz to vypada hezky, tak je to tim, ze je to primarne vyvijene na PC, viz, Battlefield 3 *3*
    • no jenze BF je hezky protoze je primarne vyvijem pro PC a Crysis 2 vypada divne pac ho dokurvili kozole :) ale jinak chapu jak to myslis a jine to nebude :)
      • Problém je ten že ti co nejvíc remcají jsou pcčkáři pořád se jim něco nelíbí pořád něco kritizují. Crysis 2 vypadá pěkně jde o to co čekáš a na čem hraješ.
        • Presne tak,zalezi co cekas.Ja cekal hru v duchu prvniho crysis a ted nemluvim o graficke strance.
          Jenze vylezla z toho vice arkadova ,nascriptovana koridorovka s preplacanym hudem a naboostovanym nano oblekem.
          Koho bavi koridorove arkady ,tak tomu se novy crysis nejspis libi a nebojim se,ze by se crysis 2 spatne prodaval,myslim si ,ze bude mit slusny uspech *3*.
          Ale pro me tahle hra neni
      • :-) Tak to jsem rad... Me jde spise o princip a porad stejne diskuze a to nemluvim o tom, ze proste nekteri lide, ikdyz vyjde fakt neco pekneho jen na konzole, tak to proste zkritizuji jen z principu. *4*
        • ono su pekne hry na konzole. ale to neznamena ze nejsu technologicky zastarale. napr killzone3 velmi pekna grafika, celkom posobiva (hoci trpi tymi grafickymi neduhami vsetkych sucasnych hier) ale technologicky je hold zastarala. battlefield 3 vyzera tak jak vyzera vdaka enginu na ktorom bezi. konzole dostanug pravdepodobne frosbite 1,5. a takto to ma byt. pc dostane to co zvlada, konzole tiez. tymto smerom maju ist porty. celkom pochybujem ze by nejakemu portu z konzol na pc sili tiez kabatik na mieru.
          • No me jde o to, ze proste nekdo kritizuje jen z principu. A ja u nekterych her muzu rici (Killzone, Uncharted...), ze to na me uz podle nejakych prvnich ukazek udela efekt WOW a na PC me exkluzivity nechavaji chladnym, reknu, dobre no, az ted na vyjimku Battlefield 3, ano rikam super, ale to je fakt jedna za posledni dlouhou dobu...
          • JJ, s tim, ze se to ma sit na miru, souhlasim. S tim, ze je to zastarale, nevim, ja si toho nijak nevsimam a z nekterejch her jsem fakt nadsen *3* A je videt, ze porad rezervu ma i konzole, viz. rozdil napr. mezi Killzone a to nemluvim o dalsich...
          • To že je hra na konzoli zastaralá je úplně fuk když vypadá pěkně. Ano všechno by se mělo šít na míru podle toho na co to vychází ale to jsme zase u těch peněz.
            • No může to být pořád ok. Pokud se to hráči líbí je úplně fuk jaké nedostatky to má. Problém je že někdo má přehnané očekávání pořád čeká něco extra a potom je holt zklamaný.
            • to ked ale pokulhava framerate, setri sa na texturach modeloch fyzike atd je tiez ok ? :) konzola je proste par rokov stary pc. obmedzena grafika, obmedzena pamat... preto to vypada jak vypada. preto to ludia kritizuju . proste viac to nezvladne bodka.
        • Jo to mě taky celkem vadí i když ta hra je pěkná nepřiznají to jenom proto že je to na konzoli.
          • Tak tak, to mi take vadi... ALe proste nekomu se neda neco vysvetlit :-) Kazdopadne ac ja hraju na PS3, uznavam jak hry na XBOXu, tak i na PC a tak to ma byt a pokud si neco nevyzkousim, uz vubec to nebudu kritizovat...
  • Prijde mi, ze nevite, co chcete. Jsem PC hrac a ackoliv me sere, ze se trh orientuje na konzole, ktery tu hru, a to je fakt, maximalne tak brzdej, tak musim rict, ze grafika je opravdu top-notch a vazne nechapu, co vic byste chteli. Popravde mi to docela vyrazilo dech, vypada to lip jak Crysis (coz neni zas tak divny, kdyz je tu rozdil 4 let), kde byl sice Dx 10, ale priznejme si, ze nijak zasadne nebyl vyuzitej (o cemz svedci i fakt, ze very high slo spustit i pod Dx 9). Rozhodne je to vedle Bulletstormu nejlip vypadajici hra na mym PC.. Hanite hru, ze je to jen o tom zapnout armor a pak cekat, az se mi dobije energie.. Wtf? Fakt jste to hrali? Nebo jen varite z vody. Trochu mi to tak prijde - armor je sice fajn, ale zadnej rambo styl s nim taky nejde a jeste jsem nehral session s typkama, ktery by vsichni meli 24/7 zaplej armor. Naopak. Stealth a rychlost z toho delaj zajimavou hru. Crash site je taky o spolupraci. Nestalo se mi, ze bych vyhral kolo bez spolupracujiciho tymu. To fakt ne.
    Uplne zbytecne to odsuzujete, ta hra je vynikajici (MP) a mozna bude BF 3 lepsi, ale pokud vim, tak ta hra zatim jeste neni a jen to, ze tam bude 64 hracu na serverech z ni jeste nedela skvelou hru. Se srovnavanim bych si s dovolenim pockal az po vydani :).
    • Zdar,Ty ještě žiješ a paříš ? :D Pamatuješ si na mně ??? :)
      • oldy :D:D?
        tak to me podrz :D.. No tak to je jasny. Ja ted uz jezdim spis dotu, kdyz mi vyjde cas, ale na FEAR combat zapomenout nemuzu :D! dej mi vedet kdyztak na icq (289-735-364) )).. zatim
    • Prej mozna bude BF3 lepsi!! Tak ted si ma rozesmal. BF3 bude urcite lepsi o tom neni pochyb *2* A me prisla grafika prvniho dilu Crysis teda lepsi, nez to co prezentuji ted.
      • Běžte s BF3 někam!!!! Ještě to nevyšlo a už to všichni vychvalujete. Mě se například ani jeden z BF vůbec nelíbil. Graficky byly na tu dobu i pškné ale byla to nuda.
      • No vidis to - rozesmal jsem te.. Tys zas rozesmal tim, jak jsi dobrej, kdyz dojde na hodnoceni her, ktery nevysly. Ja samozrejme verim Dice, ale jak muzes hodnotit SP slozku, kdyz zrovna ta v BFBc2 nebyla buhvi jaka. O mp nepochybuju, ale hra ma 2 slozky - mp i sp :)..
      • To bude tim že vnímání grafiky a to jestli se ti líbí je hlavně subjektivní.
        • Přesně tak je to subjektivní od určitého roku se mně třeba opravdu nic nelíbí jelikož to používá stejnou nebo podobnou dle mě čím dál tím víc umělou grafiku, prostě to nemůžu prekousnout a když to hraju tak se nad tím vždy pozastavím a zeptám se proč *8*
        • me osobne prijde graficka stranka dvojky takova preplacana...umela,moc se vsechno leskne apod.
          Osobne mam radsi graficke podani her jako hl2,stalker,metro i kdyz prvni 2 uz jsou nejaky ten patek stare.
          Proto su zvedav s cim prijde stalker 2 *3*
          • grafika dvojky trpi na to na co trpi vetsina konzolovych her .. za lacine efekty se schovavaji nedokonalosti .. coz neni spatne, nejakym zpusobem se to maskovat musi .. akorat hraci na PC na to nejsou v takove mire zvykly tak remcaji .. kazdopadne me prekvapuje jak se kazdy pohorsuje nad grafickymi strankami hry a neresi jak jdou hry dolu vodou po strance hratelnosti, crysis 2 nevyjimaje (i kdyz MP vypada zabavne) ..
            • Tak hratelnost her a jejich zjednodusovani a zpristupnovani co nejvetsimu procentu hracu,kratka herni doba,i na nejtezsi obtiznost se daji dohrat s prstem v nose,minimum invence a kopirovani ostatnich slavnych her ,to je kapitola sama o sobe a neni to omezeny jen na jednu platformu,ale je to problem vsech platforem.Nekde mozna vice a nekde mene,ale je to tak.
              Kdyz vidim ,jake hry maji v posledni dobe nejvetsi prodeje tak jen nevericne kroutim havou nad (ne)vkusem vetsiny hracske komunity.
              Proto jsem rad za kazdou hru ,ktera jde proti proudu,zadne zjednodusovani,zadne mazleni s hracem nebo aspon snaha prijit s necim novym.
              Proto jsem rad za hry jako je napr stalker,ktery i pres sve chyby a nedokonalosti patri mezi jedny z nej her co jsem za posledni dobu hral
            • Mas naprostou pravdu, jenze kdys reknes mezi PC hraci Crysis tak si vetsina predstavi nadherou grafiku *1* A me Crysis bavil i jako celek(SP dohrano 3x). Jinak MP demo Crysis2 ma teda nebavi vubec, takze ja davam od toho ruce pryc.
  • A já myslel, že do aprílu je ještě času dost *1* Prej až s patchem... tak až to pak někdy pánové doděláte, tak já si to koupím. Chudáci lidi co jim skočili na pre-purchase... A to už jsme myslel, že mě v herním světě nic nepřekvapí *1*
    • Slendrian
      ti ktori maju take silne PC aby dokazali utiahnut crysis slusne na hardcore detailoch si k tomu PC kupili aj FullHD monitor, lebo to su ludia ktori si zaplatia zato aby sa mohli pozerat na pekne detaily na velkom monitore, a priznam sa ze na mojom celkom slusnom PC Core i5 760 na 3,6 Ghz a GTX 470 ma co robit aby to dokazal, takze mne osobne absencia DX11 velmi chybat asi nebude, okrem toho ta hra vyzera super aj na DX9
      • Bych rek ze je to hodne slusne PC *1*
      • dalsi neznaly faktu, ze dx11 je rychlejsi ako dx9
        • Ano to je, ale pri stejnem pouziti detailu(efektu) jenze kdys se pouziji i detaily, ktere jsou jen u DX11 tak to uz je zas vec ina.
          • Slendrian
            Tak v tom pripade by to bolo super ak by to mali takto optimalizovane, lebo MP mapy su vzdy sviznejsie ako SP mapy, a ja by som si to rad zahral na MAX detailoch, aj ked na ukor vyhladzovania, len dufam ze nastavenia budu trosku podrobnejsie ako advanced, gamer a hardcore.
        • Slendrian
          hej hej, teselacia je akcelerator vykonu :)
          • direct11 = teselacia ... aha to som nevedel
            • Slendrian
              tak mne osobne sa najviac paci teselacia na DX11, skoda ze ju poriadne vyuzili iba v Benchmarkoch, a teda rad by som ju uvidel aj v tejto hre, ale nebudem sa hadat, az tak som DX nestudoval, pravdepodobne budes mat pravdu :)
  • Ještě jsem Crysis 2 nezkoušel (např. demo), ale tohle video velká lákačka zase není. Grafika slušná, ale dnes neoslní a hratelnost nevypadala nic moc. Obyčejný multiplayer. Alespoň v tomto videu.
    Btw Crysis když vyšlo, tak se mi moc líbilo po technické stránce. Naopak mi prudilo omezeností, až relativní koridorovostí (ač se hlásilo k odkazu Far Cry, připomíla trošku až CoD ...no vzdáleně) a nakonec ne zcela oslněn jsem byl souboji s emzáky. První část byla lepší. Od 2jky čekám víc emzáků a malý pokrok v technologii, takže spíše nastavenou kaši, ale nechám se překvapit.
  • Lol hra která má prověřit všechny nabušenější kompy a oni z toho vyseknout dx 11 a řeknou "v patchi", to bych blil :D
  • cloak engaged ... pif paf pif paf ... energy crytical ... cloak engaged ... bum bum bum ... toto opakujte dozblbnutia. sem tam nejaka super akcna generic cutseen, parodia pribehu ...a dalej cloak engaged ... pif pif pif pif. toť crysis gameplay. znie to jak strasna zabava ze ? :) no to neni vsetko, k tomu ako bonus, odjebana grafika z konzol, drbnuty hud a blooom vsade okolo. jasna kupa pre kazdeho fanusika dobrej zabavy. ci ?
    • Není například stejnej stereotyp COD, MoH, BF a další hry? Každej si vybere co ho baví.
      • jo jasne :) az na to ze tento crysis gameplay element cakania kym sa mi nabije energy je asi tak zazivny a zabavny jak kopirovanie priecinkov vo windowse.
      • BF je trochu o něčem jiném nemyslíš? Commander, dopravní prostředky, rozsáhlé mapy, taktika, týmová práce, rozkazy, ZÁBAVA!:)
        • takže BF je taktičtější než Crysis? :D hrál si to vůbec?
          • Otazku si poloz sam sobe - hral si skutecne BF2? Protoze ta hra umoznuje paradni tymovou hru narozdil od tohoto paskvilu... Samozrejme, soliste si prijdou na svy vzdy...
          • http://www.youtube.com/watch?v=g3uZpVWCZts

            neni server ako server priateľu
  • Taky vám nejede Crysis 2? *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit