Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhledem k tomu, ze Crytek v PR stavel na vyvoj primarne pod DX11, dechberoucich efektech a posledne taky na tom, jak nezanevreli na PC scenu... to bylo tedy zvastu. V pravem svetle se vse otaci mesic pred vydanim, kdy je kvuli unikle bete a demu cokoliv zakryvat uz zbytecne. Jejich engine je primarne pro konzole. Bravo EA Crytek!
  • kurva kde jsou doby kdy bylo mozny vydat carmageddon a nikdo se z toho nak zvlast neposral? ted tam proste nekomu zlomite vaz a uz je okolo toho kecu. zasrana cenzura. pokud chce hra pusobit realne a zle tak tam proste holt pri zabijeni musi bejt krev. a to vubec nemluvim o hrach jako postal kde se zabiji jen tak z prdele a jeste je to hrozne brutalni. ale pritom je to cely jen cernej humor. dnesni spolecnost vubec nebere veci s nadhledem. ve vsem se hleda neco skodlivyho. pokud je nekdo kreten a chce vystrilet skolu tak je to proste kreten a udela to tak nebo tak. spis by cenzori meli pracovat na tom jak zaridit aby lidi nebyli kreteni.
    • Bo na to nemaj z kretena normalniho udelat, to je hodne tezky az nemyslitelny, to jsou furt nejaky lidsky prava, preventivni opatreni a podobne ALE NA SPATNYM MISTE! Kdyz uz tak ty hry nejsou ani pro decka urceny, ale mama mu da love a ono si to stejne koupi tohle je trochu komplikovanejsi problem vice typu lidi! *6*
    • Ktovie ako by vyzeral novy carmageddon, keby nejaky vysiel. Podla mna by to malo taku grafiku, ze by ma to ani nebavailo. Neviem preco, mne ta nova grafika vobec nesedi. Asi som na to stary alebo pouzivaju graficke moznosti necitlivo. Este som na novom pc neskusal carm1+2. Musim to skusit a znovu si zahrat. *1*
  • lol, nie konzoly nesposobia ziadne kompromisy pre pc platformu. o rly? ...crysis - DX10 ... crysis 2 - DX9 hmmm, kde sa stala asi chyba ?
    ale tak nechajte si svoj druhorady port hlupej strielacky. BF3 uz nahlas buraca nasim smerom.
    • Kdyby jsi byl radši ticho. Víš kde se stala chyba? V tom že na PC jsou malé zisky o tom to všechno je. Takže konzole nic nezpůsobily to způsobují jen a pouze lidé.
      • ...mas pravdu lide v cryteku a v EA. taktiez zijeme v dobe kde recyklovana demencia typu call of duty zaraba miliardy ... cize ludia su celkom pochybny faktor

        este ze tu mame aj svetielka nadeje : good bless you DICE & Valve. good bless you.
        • No já myslel všechny lidi takže hráče i vydavatele. Vždy jde jen o peníze.
          • o peniaze ide vzdy. to je podstata kazdeho trhu, nie len herneho. rozdiel je v tom ze niekomu ide AJ o kvalitu (spominani dice a valve). a niekomu ide LEN o peniaze (activision) a je ochotny vydavat rovnaku sracku ako cod rok co rok, a este mat tu drzozst pytat prachy za dlc mapy- a aha jak im to vynasa. teraz cryteku tiez zavonali tieto peniazky z konzoloveho trhu , tak preco by sa nevyjebali na svoju povest priekopnikov hernej technologie (ktoru si vydobili za crysis, ci far cry) to ze ich strielacky su celkom hlupe je druha vec. niekedy sa na ne ale aspon dobre pozeralo
    • Krasne receno, mas odemne 5 bludistaku *1*
  • Urug
    "Partial nudity" mě na začátku dema vcelku pobavilo, těď už mi je alespoň jasné, že za to můžou ty odhalený zadky *1*
  • Prijde mi, ze nevite, co chcete. Jsem PC hrac a ackoliv me sere, ze se trh orientuje na konzole, ktery tu hru, a to je fakt, maximalne tak brzdej, tak musim rict, ze grafika je opravdu top-notch a vazne nechapu, co vic byste chteli. Popravde mi to docela vyrazilo dech, vypada to lip jak Crysis (coz neni zas tak divny, kdyz je tu rozdil 4 let), kde byl sice Dx 10, ale priznejme si, ze nijak zasadne nebyl vyuzitej (o cemz svedci i fakt, ze very high slo spustit i pod Dx 9). Rozhodne je to vedle Bulletstormu nejlip vypadajici hra na mym PC.. Hanite hru, ze je to jen o tom zapnout armor a pak cekat, az se mi dobije energie.. Wtf? Fakt jste to hrali? Nebo jen varite z vody. Trochu mi to tak prijde - armor je sice fajn, ale zadnej rambo styl s nim taky nejde a jeste jsem nehral session s typkama, ktery by vsichni meli 24/7 zaplej armor. Naopak. Stealth a rychlost z toho delaj zajimavou hru. Crash site je taky o spolupraci. Nestalo se mi, ze bych vyhral kolo bez spolupracujiciho tymu. To fakt ne.
    Uplne zbytecne to odsuzujete, ta hra je vynikajici (MP) a mozna bude BF 3 lepsi, ale pokud vim, tak ta hra zatim jeste neni a jen to, ze tam bude 64 hracu na serverech z ni jeste nedela skvelou hru. Se srovnavanim bych si s dovolenim pockal az po vydani :).
    • Zdar,Ty ještě žiješ a paříš ? :D Pamatuješ si na mně ??? :)
      • oldy :D:D?
        tak to me podrz :D.. No tak to je jasny. Ja ted uz jezdim spis dotu, kdyz mi vyjde cas, ale na FEAR combat zapomenout nemuzu :D! dej mi vedet kdyztak na icq (289-735-364) )).. zatim
    • Prej mozna bude BF3 lepsi!! Tak ted si ma rozesmal. BF3 bude urcite lepsi o tom neni pochyb *2* A me prisla grafika prvniho dilu Crysis teda lepsi, nez to co prezentuji ted.
      • Běžte s BF3 někam!!!! Ještě to nevyšlo a už to všichni vychvalujete. Mě se například ani jeden z BF vůbec nelíbil. Graficky byly na tu dobu i pškné ale byla to nuda.
      • No vidis to - rozesmal jsem te.. Tys zas rozesmal tim, jak jsi dobrej, kdyz dojde na hodnoceni her, ktery nevysly. Ja samozrejme verim Dice, ale jak muzes hodnotit SP slozku, kdyz zrovna ta v BFBc2 nebyla buhvi jaka. O mp nepochybuju, ale hra ma 2 slozky - mp i sp :)..
      • To bude tim že vnímání grafiky a to jestli se ti líbí je hlavně subjektivní.
        • Přesně tak je to subjektivní od určitého roku se mně třeba opravdu nic nelíbí jelikož to používá stejnou nebo podobnou dle mě čím dál tím víc umělou grafiku, prostě to nemůžu prekousnout a když to hraju tak se nad tím vždy pozastavím a zeptám se proč *8*
        • me osobne prijde graficka stranka dvojky takova preplacana...umela,moc se vsechno leskne apod.
          Osobne mam radsi graficke podani her jako hl2,stalker,metro i kdyz prvni 2 uz jsou nejaky ten patek stare.
          Proto su zvedav s cim prijde stalker 2 *3*
          • grafika dvojky trpi na to na co trpi vetsina konzolovych her .. za lacine efekty se schovavaji nedokonalosti .. coz neni spatne, nejakym zpusobem se to maskovat musi .. akorat hraci na PC na to nejsou v takove mire zvykly tak remcaji .. kazdopadne me prekvapuje jak se kazdy pohorsuje nad grafickymi strankami hry a neresi jak jdou hry dolu vodou po strance hratelnosti, crysis 2 nevyjimaje (i kdyz MP vypada zabavne) ..
            • Tak hratelnost her a jejich zjednodusovani a zpristupnovani co nejvetsimu procentu hracu,kratka herni doba,i na nejtezsi obtiznost se daji dohrat s prstem v nose,minimum invence a kopirovani ostatnich slavnych her ,to je kapitola sama o sobe a neni to omezeny jen na jednu platformu,ale je to problem vsech platforem.Nekde mozna vice a nekde mene,ale je to tak.
              Kdyz vidim ,jake hry maji v posledni dobe nejvetsi prodeje tak jen nevericne kroutim havou nad (ne)vkusem vetsiny hracske komunity.
              Proto jsem rad za kazdou hru ,ktera jde proti proudu,zadne zjednodusovani,zadne mazleni s hracem nebo aspon snaha prijit s necim novym.
              Proto jsem rad za hry jako je napr stalker,ktery i pres sve chyby a nedokonalosti patri mezi jedny z nej her co jsem za posledni dobu hral
            • Mas naprostou pravdu, jenze kdys reknes mezi PC hraci Crysis tak si vetsina predstavi nadherou grafiku *1* A me Crysis bavil i jako celek(SP dohrano 3x). Jinak MP demo Crysis2 ma teda nebavi vubec, takze ja davam od toho ruce pryc.
  • Hral jsem MP demo a je to dosti slabe, absenci DX11 povazuji vylozene jako podpasovku pro PC hrace.... Cely UI hry je konzoloidni a grafika hry je preblurovana az k placi.... Graficke nastaveni hry? Tri moznosti bez temer zadnych rozdilu v grafice...
    Ach ti zli pirati, ze EA?:-)
    • hej , tesim sa ked budu mat zle trzby z pc verzie a vyhovoria sa na piratsku betu (to ze je to konzolovy port, s onicom hratelnostou pribehom a ANO AJ ONICOM GRAFIKOU) na to sa pozabudne. zli pirati za to mozu! hej tiez som si tu betu stiahol a nevahal ju po hodine vyplestit, pretoze ta hra je definiciou dementnosti + je to vacsia nuda jak prvy crysis
      • Slendrian
        zlá grafika? to chceš aby ti trčali stromy z monitoru?
        • Muzes mi rici, kde pisu zla grafika? .......
          • Slendrian
            to patrilo pod prispevok od Patricka Batemana
      • Ty máš ale odvahu kritizovat hru kterou jsi stáhnul.
        • Spades
          1. no a ? stejne hraje to same co platici uzivtel :P
          2. co kdyz hral MP demo ? stejnak je to uplne stejne co beta
        • Stáhnul jsem si legální MP demo, ukázku hry, která slouží k demonstrování kvalit plné hry, to je také špatně?

          Strašně bych jim přál, aby ta hra byla i komerční propadák, ale to se nestane, protože lidé jsou ovce ochotně dávající svojí těžce vydělanou vlnu:D
        • hej hej. to chce velku odvahu
  • a ze konzole nebrzia vyvoj. lol.
    aspon sa ukazala pravda o tom ze to odzaciatku robili pre DX9 a DX11 bude len pozlatko. cize nejaky posun v grafike necakajte. nebude to krajsie ako prvy crysis. tomu hovorim pokrok.
    • no este bych řek ze konzole je na 4 s ovladanim - teda u 3d respektive first person akcí . páč nedá se nic dělat , ale myš je myš a bez myši si hold moc srandy neužiješ . takže estli konzole brzdí nebo nebzdí vývoj hmm no ovladání špatný , herní mechanysmy špatný , technicky spracovaní špatný ( kromě grafiky bych eště zmínil fyziku ) takže konzole to spíž než brzděj k....j .
    • grafiku bych az tak neresil .. v cem brzdi konzole vyvoj her jsou herni mechanizmy a zjednodusovani ...
      • No víš kdyby se na PC víc prodávalo tak by to zjednodušování zůstávalo na konzolích. Je velmi omezené jen tak říct konzole brzdí vývoj a tím to všechno vysvětlit.
        • kdyby se na PC vic prodavalo. vies o tom ze zamestnanci Valve je co sa tyka zarobkov na hlavu daleko pred takymi spolocnostami ako Microsoft alebo Apple. vies vdaka comu ? vdaka steamu. vysvetlis mi ako je to mozne kedze sa na pc moc neprodava ?
          • Na PC se prodává málo v porovnání s konzolema. Proč asi Valve vydal L4D i na Xbox?
            • základní věci? Prosim tak me to podrobne vysvetli, sem na to zvlast od tebe strasne zvedavy. *8*
              PS: Odpovim ti az zitra, pac nekteri musi spat, aby brzo rano sli svezi do prace.(Ne 15 me fakt neni) a ty ses svim vekem nepochlubil proc?(stydis se *1* )
            • No ty taky radši nic nepiš když ani nechápeš základní věci. Pokud je ti 15 tak tvou omezenost chápu.
            • *1* Prosim uz nepis, jak vidim ken11(11 roku??) uz sa me to ani nechce cist, co tva odpoved do diskuze to to prla.
            • Nic jsi nepochopil.
            • Tak to je kec 21 stoleti. Ano valve ma malo penez tak to udelalo i pro Xbox *1* Chlapce Valve je jedna z firem, ktera dela hry ktere lidi bavi a prome zame at je delaj treba na mobily.
        • naivni to nazor :)
          • http://www.youtube.com/watch?v=GP7dxgUOpuM&feature=related
            • Ty jsi vůl.
          • Když myslíš.
        • Jenze ona je to pravda, tady neni co resit *9*
          • Tady je co řešit proč před 10ti lety byly hry v pořádku i když byly konzole? Konzole nic nebrzdí tečka.
            • No tak si to mysli no růžové brýle ti sluší.
            • Dobre ony to nebrzdi, ale ku*vi ve vsech smerech *11*
      • cize to mame, grafiku, herni mechanizmy a zjednodusovani... cize vsecko :)
        • I tak se to da ric. *1*
      • A grafika a .... *1*
    • Ne nebrzdí ale to ty nikdy nepochopíš.
      • Hlavne ty to tady ocividne vsechno chapes:D
        Vsem pises, ze oni nic nechapou, ale pritom jsi pouze dalsi jednoduchy konzoloidni konzument:)
        • Omyl mam rád kvalitní hry a je mi jedno na čem jsou.
  • Lol hra která má prověřit všechny nabušenější kompy a oni z toho vyseknout dx 11 a řeknou "v patchi", to bych blil :D
  • Crytek jsou retardi. A za všechny ztrátový prodeje okolo C2 si můžou samy!
    Nechaj si uniknout C1 a hned po té C2 a neni to chyba naše ale jen a jen jejich!
    Evidentně tam maj zaměstnance,kterej je nemá rád, a nebo to sou fakt uplný kokoti.
    A ted to ješte narovnaj demem který je portlí s Xboxu,takže hnusně konzolojidní a ktomu plný bugů. Ani mě nefunguje a to mam dva měsíce starej komp. Ale hold proste se mi v demu neobevěj ani textury,a jedinný co můžu videt jsou nejaký rozstlinky a nano hud.
    Crysis 2 si koupim, ale těma kecama jak zastánci pc hráčů dostali facku přes obličej,at si jdou vytřít prdel.
    Jejich chyba tak at facku přes držku dostanou a to pořádnou. za neschpnost se platí!
  • No nevim nevim celkem si to pomáslili, ted se bude spíš v dobrým mluvit o Battlefieldu 3 než o Crysis 2 ikdyž C2 má vyjít zachvilinku ... mě sice něak neužírá představa že tam nebude DX11 když to moje grafická karta plně nepodporuje ale těch keců co měli jak to bude brutální grafika a tak ale tak něak mám pocit že dali přednost konzolím protože graficky to revoluce není .. | DICE + | Crytek - | škoda no. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit