Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty klece jsou tam zezacatku a clovek poradne nevi, co v tom je.
    Jo, nedivim se, ze to nepodporuje dx 11. S tim jak vypada ta beta, budou radi, kdyz staci odladit normalni verzi.
    Naopak. Graficke jatka to jsou :)
    DX 10 to podporovat musi. Aspon pod tou betou bezi uplne stejne, jako predchozi dil. Spis bych pockal na vyjadreni Cryteku a nedelal bugr z toho, co prohlasi Nvidia. Ze tam nebude dx11 - popravde mi to ani nevadi.
    • Na druhe strane jsem i rad. Sam pouzivam hlavne XPcka a napr. bych se nechtel dockat stavu, kdy hra nebude podporovat jen dx10, jako treba Just Cause 2. Dokonce i pod dx9 mohu rict, ze to vypada vic nez suprove.
      • A uplne posledni vec - tohle neni vina Cryteku, ale zrejme Nvidie.
        • naco trepete kokotiny ked picu rozumiete. nvidia tam bola len na to aby to zoptimalizovala na grafiky geforce. oni nemaju nic spolocne s ich dx11 enginom. to je fail cryteku a nikoho ineho.
        • Nvidia by neměla zájem o ořezávání grafiky ( ona potřebuje hru kde by svoje higend grafiky předváděla ) tohle má určitě prsty EA a jako tradyčně u tohohle vydavatele se kurví značky *10*
  • uz se tesim na battl.3 az tu budou pckari brecet ze jim konzole zkurvili hru.. :) a druhy budou rvat ze jim to na pc nejde, jestli nekecali s tim ze to nebude podporovat dx9.. kdo zminumum lidi dnes ma grafiku dx11.. viz steam stats..
    • Dneska uz je problem koupit grafiku co nema aspon DX10, takze by bylo od autoru fajn, kdyby to zacli vyuzivat vic a vic.
      Problem samozrejme je ve windows, ze jen visty a w7 podporuji dx10-11, ale tak uz to bohuzel je a kdo chce na PC hrat, bude muset na visty nebo w7 stejne prejit.
      Ja to nakonec udelal a neni to tak strasne, pokud teda nemas hodne slaby HW a malo ramky.
      • XP a konzole brzdi vyvoj modernich her!
        • Do hajzlu jdi!! Možné to je, ale nemůžeš si stěžovat že všichni lidé nemají na každoroční výměnu HW.
        • Aspon ze tak. Uz mi z tech detailu bolej oci O.O
    • ale ono to pojde aj na dx10 grafikach ty tupe decko.
      • ne ty chytracku i na direkt devitku.. jen ne chudackum.. :)
        • inak to je asi posledna vec rozmyslat nad tym komu to pojde a komu ne. ja si to uzijem na full a ostatni ma nezaujimaju.
  • Amylee.Anderson
    Trochu od tématu, ale dneska jsem dohrála jedničku. A asi nebudete zas tolik sdílní v mém názoru, ale tohle byla vyloženě hrozná hra -_-
    • No ono je to věc názoru,fps hry se v podstatě nikam moc neposunuly kromě grafiky,Crysis rozhodně není přelomová hra ale špatná mě nepřišla ani omylem z toho důvodu že se víceméně snaží vyprostit od koridoru jako třeba Call of Duty a zase z toho nedělá ultra dementní pakárnu jako Painkiller kterej vysmrkne 10 odlišných arén,do toho narve bizardní nepřátele a servíruje to jako kulervoucí zábavu.Což mě celkem zajímá jaká fps vás zaujala např. od 2002 až po současnost ? Celkem mě zajímá váš názor páč fps moc neholduju a raději mám spíše strategie nejlépe ty nudné co dělá Battlefront :)
      • To bych musel premyslet a vzpominat,ale z posledni doby napr stalker:Cop a celkove vsechny stalker hry,metro 2033 taky melo neco do sebe. Taky Mirrors edge i kdyz to neni vylozene fps.
        To jsou co me tak napadlo z posledni doby,jinak by se toho urcite naslo vic
      • Amylee.Anderson
        No ,já moc FPS taky nemusim. Mam radši RPG, ale někdy prostě chce mozek vypnout, tak si dam nějaký fps, ale tahle hramě vyloženě položila :D Ale ačkoliv nejsem zas tolik na FPS, moje nejmilovanější hra je Half-Life :)
        • Puvodni Half-life strci do kapsy vetsinu dnesnich fps,je to klasika *3* .
          Jinak osobne me prvni crysis celkem bavil,libily se mi relatvne rozlehle levely a volnost ve stylu hrani a na nejtezsi obtiznost uz si clovek nepripadal jako terminator.Pribeh byl beckovy,ale celkove to melo takovej hollywood-feel coz nebylo na skodu.Pro me slusna hra,i kdyz najde se plno lepsich.
        • Doporucuju zahrat stary dobry Deus Ex, jestli ti teda de o ruzne moznosti hrani a RPG prvky ve FPS hre *2*
    • Hrozna v cem?

Rumik: myslis ze mohla okouzlit jedine grafikou? Co treba designem, nevidane variabilni hratelnosti, nebo rozsahlosti levelu, ktery byly v dobe CoDidnich her jako zjeveni.. ?

Ja mel z toho hypeu pred vydanim spis pupinky a cekal prave jen grafickej benchmark s debilnim pribehem, a nakonec byl fakt prijemne prekvapenej.
      Ta hra nema vylozene slabou stranku - to je jednoduchej fakt. Snad jen pribeh je otazkou vkusu, navic plnej klise, ale i ten je dobre podanej a v nejakym tom ohledu originalni.

Ty vykriky typu "Technologicky demo" si dokazu vysvetlit leda tim, ze zmineny krikloun sam nedokaze videt hloubeji prave pod tu "trapnou" grafiku *7*
      • Pre single player som bol vpodstate viac nez spokojny taktiez som do toho nedaval vela nadeje ale prijemne som sa prekvapil a co sa tyka MP tak ten som pri jednotke nehral ale teraz pri BETE 2 som celkom aktivny a hra ma stale skvelu grafiku v vacsine pripadov lepsiu nez taktiez nove hry, okrem toho tvrdenie ze tato hra nema co ponuknut je trochu scestne kedze sa uz len jej zakladom = nano oblekom vymyka uplne z klasickeho zanru FPS (najviac by sa dala prirovnat k AwP kde by mali superit iba Predatory :D).
    • Ndeavno jsem si jednicku koupil na STEAMU v nejake sleve. Skoncil jsem po hodine hrani. Ta hra mozna nekoho okouzlila grafikou,ale jinak je to nuda az k zblazneni. Ale taky je pravda ze ja mam uz par FPS her odehranych,takze jsem od toho cekal logicky neco vic,nez hrac,pro ktereho to treba byla prvni FPS vubce.
      • Slendrian
        tak, dalo sa tam taktizovat, lebo nanosuit je docela super vec, a co sa tyka Warheadu, tak tankovej bitke, alebo nahanacke s Oneilom v obrnenych karach sa vyrovna maloco :)
      • Amylee.Anderson
        Naprosto souhlasim. Grafika to má opravdu pěknou, ale já jsem typ člověka, co mu vizuální stránka nenahradí příběh. Celý to bylo jak Matrix v jugli.
  • Nevím,ale kupovat podobnou hru osekanou o DX11 mi připadá vcelku hloupý.I když jsem byl zvědavý,tak jsem si tu betu nestáh,nechtěl jsem si kazit požitek z prodejní supergrafické verze:-) ..... a to v tý betě prej je aspoň DX10 .... tak nějak nevím,po tom co demo DA2 místo RPG vypadá jak prachsprostá rubačka,demo Crysis2 multi taky graficky nic moc a to jsem naposledy koupil TwoWorld2 a to je už delší čas dohraný a jsem na suchu ,začínám pochybovat že jsem udělal dobře,když jsem koupil GTX580,která absolutně nemá využití!!!!!Další hra je až Zaklínač2 někdy v květnu!!!!!! Sucho!!!!!
    • Crysis u mě upadl multiplayerovým demem a nakonec tato zpráva. Nekupuji a přikláním se k Battlfield 3
  • Taky vám nejede Crysis 2? *9*
  • cloak engaged ... pif paf pif paf ... energy crytical ... cloak engaged ... bum bum bum ... toto opakujte dozblbnutia. sem tam nejaka super akcna generic cutseen, parodia pribehu ...a dalej cloak engaged ... pif pif pif pif. toť crysis gameplay. znie to jak strasna zabava ze ? :) no to neni vsetko, k tomu ako bonus, odjebana grafika z konzol, drbnuty hud a blooom vsade okolo. jasna kupa pre kazdeho fanusika dobrej zabavy. ci ?
    • Není například stejnej stereotyp COD, MoH, BF a další hry? Každej si vybere co ho baví.
      • jo jasne :) az na to ze tento crysis gameplay element cakania kym sa mi nabije energy je asi tak zazivny a zabavny jak kopirovanie priecinkov vo windowse.
      • BF je trochu o něčem jiném nemyslíš? Commander, dopravní prostředky, rozsáhlé mapy, taktika, týmová práce, rozkazy, ZÁBAVA!:)
        • takže BF je taktičtější než Crysis? :D hrál si to vůbec?
          • Otazku si poloz sam sobe - hral si skutecne BF2? Protoze ta hra umoznuje paradni tymovou hru narozdil od tohoto paskvilu... Samozrejme, soliste si prijdou na svy vzdy...
          • http://www.youtube.com/watch?v=g3uZpVWCZts

neni server ako server priateľu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit