Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jojo zlate drm supa kura drat xD du hrat cod neruste a nepiste furt
  • Pokuď jde Ubisoftu uchránit "pouhý" začátek prodejů, nedivil bych se kdyby po nějaké době vydali update ve kterém by odstranili DRM.
  • Opet je omezovan legalni vlastnik hry. bravo jen tak dale, jste na dobre ceste zabit i zbytek tech kteri podporuji pc tim ,ze kupuji originalni hry.
    touto sikanou se zbavite i tech poslednich vernych.
  • Nejhorsi na tom je ze to "vic otravuje" kupce hry s DRM nez pirata
    • a vo vo vo tom to je :D
  • Sakra já si v tom lese nezahraju
  • Ta DRM se piratum vydrzela branit pouze mesic od vydani...

    Uvadi, ze diky ochrane v prvnich mesicich prodali o 32% vice kopii nez prvni AC. Hmm, ze by ochrana fungovala? Co takhle porovnat celkove prodeje? AC1: 6.8M, AC2: 9M+. Tady neco smrdi... To je prece take narust 32%! Co z toho vyplyva je snad vsem jasne.

    Ja v zadnem pripade hry s takovou DRM kupovat nehodlam. Je to az prilis podobne malware.
    • Jenže to máš prodeje celkově, oni se bavěj o prodejích na PC kde se 1. prodávala tragicky a s touhle ochranou u 2 se toho prodalo prostě víc.. Já toto podporuju, pokud to přinese tvůrcům peníze a tím se přestanou tak okatě vykašlávat na pc nevadí mi permanentní připojení na net, stejně si na to z 90% stěžujou jen piráti ;)
      • kostejnesmrtelny
        Proč by měli? Těch se nějaký DRM přece vůbec netýká *5*
  • Ale abych pravdu řekl mě taková aochrana nevadí ..... ti kteří se nemůžou dočkat si tu hru koupí a tím odbourají ty piráty o které jim de a ti co si tu hru stejně nekoupí si klidně počkají o týden dýl a potom hrajou v pohodě bez drm. Takže taková ochrana plní svou funkci a já nemám problém si počkat 14dní než to někdo prolomí. *5*
    • V cem plni proboha nejakou funkci... prectete si co jste napsal... Stejne hrajou vsichni, takze je to uplne na nic...
      • Nemáte pravdu, hlavní funkce těchhle drm je aby vydrželi nápor v prvních pár dnech... pokud vydrží drm rekněme týden tak už je to pro firmu nemalý rozdíl protože drm nemíří na lidi co si hru nekoupí ale na lidi co se v prvních dnech rozhodují jestli koupit nebo stáhnout. Pokud by dnes někod dělal drm a myslel si že nebude prolomené tak je hlupák ... Takže já si stojím za tím že tohle drm plní funkci na jakou bylo navrženo protože pokud vím tak žádná hra co ho má nešla hrát první den.
        • S tím, že jim to zvedá prodeje bych se nepřel, ale kde je nějaká etika podnikání? Proč se mám já jako platící zákazník starat o nějaké ochrany, když nic špatného nedělám? Neměli by spíš oni nějakou právní cestou postihovat piráty, kteří prokazatelně stahují ilegálně?
          • Velké společnosti na etiku podnikání kašlou... jde jim o zisk za každou cenu. Tohle je ta nejjednoduší cesta jak dosáhnout vyššího zisku s co nejmenšímy náklady. Sou i jiné cesty jak dosáhnout to samé ale většinou sou víc nákladné a zákazník je takovéhle firmě ukradený, jak jim dá peníze tak už je nezajímá....
  • Nejvíce se mi líbí, když takové společnosti, jako třeba teď Ubisoft zavádějí takové dementní ochrany. Před vydáním může existovat určité množství hráčů, kteří by si tu hru rádi koupili, ale pak zjistěj, že tam zase má bejt taková "úžasná" ochrana, tak se ten počet původních zájemců zmenší. A třeba i tak moc, že se místo např. 2 mil kusů prodá jenom 200 tisíc kusů takové hry. Vydavatel sice dosáhne toho, že hru si třeba i dlouho po vydání nikdo neupirátí (třeba i nikdy, pokud to opravdu bude ochrana všech ochran), ale je možné, že tím odradí všechny, kteří by si jí jinak koupili. takhle si ji prostě nekoupěj, protože jim to za to nebude stát.
    Ovšem abych se dostal k tomu, co jsem původně měl na mysli. Vydavatel si na základě svých dokonalých a neomylných statistik vyvodí odpovědi: "Výborně, na tornty se naše hra nedostala. Počet nelegálních stažení je 0, takže si můžeme zatleskat, naše ochrana byla úspěšná." Pak se ale podívá na čísla prodejnosti: "No co to? Naše předpověď zahrnovala, vzhledem k implementaci naší dokonalé protipirátské ochrany 2 mil prodaných kusů této hry do jednoho roku po vydání. Avšak prodalo se jenom pouhých 200 tisíc kusů. Jak je to možné, když si tu hru nikdo nestáhl?" No a víte jaká bude jejich odpověď? "O hru prostě nebyl zájem, protože prostě nebyla tak dobrá. Naši vývojáři ve své práci selhali, proto tuto herní sérii zrušíme, 80% tohoto vývojářského týmu propustíme a zbylých 20% necháme dělat hry na telefony." CO? ŽE TO NENÍ MOŽNÉ? PCHE, PIŠTE SI, ŽE JE. Místo toho, aby vyhodili 80% kravaťáků, kteří místo toho, aby vymysleli nějakou lepší strategii, vinu prostě svrhnou na nevynné a vyloží si to po svém. Výsledkem toho jaou pak ty debilní keci na herních webech po celým světě, kde tyhle velkohubý kravaťáci melou jen samý s*ačky a myslej si, že jim to snad někdo bude věřit.
    • Není co dodat. 100% Souhlas. Nehledě k takovému CDprojektu,který měl only PC titul a stejně se radši soudí že nedal DRM a prodeje jdou do milionů... Prostě logika naruby.
  • Prosím prosím prosím ať to nenaserou k Heroes...Mám objednanou Sběratelku a tohle by mě asi donutilo hru stáhnout a to nechci... Jediná hra o kterou mám od Ubi zájem....chjo...
  • já teda nevím, ale snad v dnešní době má internet absolutně každý!!! tak v čem je sakra problém??? Mě to absolutně nevadí....
    • to risha03 - kecáš kraviny. net dneska nemá každý. ty máš holt jako jeden z mnoha štěstí, že ti ho rodiče zaplatili. každej tolik štěstí nemá. problém je v omezování zákazníka. proto jejich hry nekupuji a hotovo. ale taky ani nehraji. her je totiž jako sraček a není problém vybrat jinou, bez drm.
    • Třeba v tom že když ti spadne net nemůžeš hrát. Když to spadne v Ubisoftu nemůžeš hrát. Když si chceš tu hru vzít třeba na chatu kde neni net nemůžeš hrát. To je trochu moc omezení za tu cenu.
      • Cosi
        Před rokem by jsem se připojil ale dnes už ne, internet doma 512 wi-fi Conviction jede bez problémů, na intru internet nic moc AC:Brotherhood jel bez problémů, a když jedu na chatu, přeci nebudu hrát hry když jsem na chatě, to můžu hrát doma. To je výmluva jako - hraju za ženský přeci se nebudu dívat chlapovi na zadek. Taky se mi DRM nelíbí ale ještě jsem se nesetkal s problémem.
        • prudislav
          no Convictionu už stačí bejt připojen jenom při startu hry (tam to bylo stejně jako u AC2 na stížnosti hráčů oslabeno)
    • MrSanta
      Tak někdo (já) to nekoupí z principu. Samozřejmě, taky bych (kromě výpadků ať u mě nebo Ubi) s hraním neměl žádný problém. Ale zdá se mi to už prostě moc.
      Taky je otázka, jestli bych odolal, kdyby se jednalo o nějakou mnou hodně chtěnou hru. To se zatím ještě nestalo.
    • prudislav
      myslím že lidí jako já je taky dost , kteří nemaj Desktop PC jenom NTB a hrají v době když jsou offline (v době online je práce dost) - ale stejně je prostě prasárna vyžadovat internet i u Singlu
      • V zájmu boje proti pirátství - který vedou prodejní firmy, já mám platit produkt, který mi pak de fakto nebude patřit??
        A zkuste hádat, jak dlouho bude trvat, než někdo nabourá tuhle "dokonalou" protipirátskou obranu a následně díky tomu pronikne nejen k datům, ale i do všech počítačů, které se k tomuto servru dostanou???? To pak budou zajímavé soudní spory a nejsem si jistý, jestli si pánové ještě budou mnout ruce nad zisky - až budou hradit způsobenou škodu.
        • Psychotic
          Žádná hra ti de facto nepatří, kupuješ jen licenci na její používání. Za jakých podmínek ji smíš používat je na nich. Smůla.
          • Děkujeme za příspěvek na vysoké právní úrovni. Mladík pracuje pro OSA?
      • Dost? Hádal bych tak 0,25% maximálně z celkového počtu hráčů. Bez internetu dnes nelze existovat.
        • Uživatelé sony network taky bez ní nemohli asi měsíc existovat... Spojuje se nám to? Ne? Plus tady jde o víc věcí než jen připojení k netu, ale to už padlo zde ve forech a jinde tolikrát, že je to únavné opakovat
        • prudislav
          no mý zkušenosti se Settlers 7 na NTB na WiFi jsou dost špatný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit