Přejít na výpis diskuzí
Operace Gilotina na dvouminutovém videu z Battlefield 3
17.9.2011 | Petr Poláček
102 příspěvků
-
ty vole to vypadá že když si dáte nejvyšší obtížnoust že tu máte simulaci opravdový války
-
-
od kdy prisel do mody trolling tak clovek kolik krat nevi jestli si lidi delaji prd*l nebo jsou tak "jini"... :) ..
-
Že simuláciu *1* *1* *1*
A Moorhuhn považuješ za simuláciu lovu? *1*
-
-
už se vi neco o hw požadavkach?
-
-
jsou jen hw na alpha verzi jinak jsem psal sem EA prej nevi mame sledovat jejich stranky
-
-
Atmosféra je fakt skvělá.Střílení není úplně realistický ale aspoň to nějak vypadá.Není to jako střílení kachen alá CoD :D
-
Hurá! BF3 je nejlepší! Ratatatatatata.
-
-
Ratata ku*va ratatata! - C.J. Hornster (Vietcong)
-
-
Tak za toto ťa kámo uznávam, inak práve som dohral ATG mod vo VCčku :)
-
-
-
pre vsetkych kto pi*uju na linearnost gameplayu a prirovnavaju to k CODku: ked vyslo codko tak ste si na nom honkali rovnako ako si budete honkat aj pri SP battlefieldu 3 a bude vam nejaka linearnost urkadnuta
-
-
Ano,u prvniho cod jsem z gameplaye byl nadsenej.Bohuzel dily po MW jsou tragedie a opravdu jsem si u nich "nehonkal" jako ty.
A u sp BF3 tomu nebude jinak.Jeste zalezi na tom,jak se predvede mp cast,ze ktere toho zatim moc neukazali a to co zatim ukazali me moc nenadchlo. -
-
no, ked si od MW2 ocakaval zavratnu inovaciu, vylepsenie grafiky ci inych veci tak si bol pochopitelne sklamany.. ja som s nim bol spokojny prave pre to ze oproti tak dobre hratelnemu MW nic nemenili, v podstate to premna bol akysi obsirnejsi datadisk k MW1 a preto sa na nom dalo stale "honkat" (samozrejme honkat nechapme doslovne). Dalej by som u MW vyzdvihol graficku stranku, ze sa na nu dalo pozerat aj bez uberkrutych efektov ako to potrebuje tuto BF3 vdaka comu sa uspokojim asi tak na nizsich nastaveniach a radsej si uzijem MW3, ktore sice bude mat SP tak na den/dva ale pobavi.
-
-
-
a jeeje, single zase bude linearni sh*t. jeste ze je to hlavne u multiplayeru...
-
-
Ty máš něco proti lineárnosti?
-
-
Kdyz je zpracovana kvalitne,tak ja osobne proti tomu nic nemam.Je to v podstate podzanr FPS a ma sve pravo tady byt.Ale ne kazda hra to ma zpracovane kvalitne.Posledni dily CoD rozhodne do te kategorie kvalitnich nepatri a vzhledem k tomu,ze spousty her se po ni opici,je tech her co to delaji spatne cim dal vice.
-
-
Nic proti ale já chtěl odpověď od něj. Někteří jsou už z CoD tak mimo že nadávají na všechno co je lineární. Vždy kroutim hlavou jak nějaký recenzent tohle může dát do negativ když je to důležitý herní styl.
-
-
Tak treba se tomu recenzentovi nelibilo prave to zpracovani te "linearnosti".U nekterych her ta koridorovost vylozene bije do oci,zatimco u jinych ti to skoro ani neprijde.
Starsi fps za ery prvniho HL a par let po nem byly taky vetsinou linearni hry,ale nebilo to tolik do oci jako u nekterych soucasnych fps.
A sry ,ze jsem teda reagoval,kdyz jsi chtel reakci od toho clarca
*3* .
-
-
-
-
-
Vizualni stranka - pecka.Audio-pecka.Animace-pecka.Gameplay-stejne tragicky jako u cod.
Opravdu Sp cast BF3 je proste Call of Duty v hezkem audiovizualnim kabatku.Nic vic,nic min.
Nekomu to staci,me ne.
Ale popravde me to vubec neprekvapuje vzhledem k tomu,jak k cele zalezitost o uspechu CoD pristupuje EA.
Snad ten MP bude za neco stat. -
-
Pod prvni odstavec bych se mohl podepsat! Jenze spousta odpurcu COD to vidi uplne jinak, ze bude BF3 skoro az prevratnej milnik! Kazdopadne ja se na to tesim a zahraji si to, stejne jako COD *3*
-
-
Ježiš oni z toho fakt udělali CoD. Script-run, bullet time, všude se nonstop střílí ale hrdina se hrdinně řítí vpřed kulkami nezasažen (a to jen tuším z toho, že obrazovka nezčervenala, jen tam furt problikávají jakési modré věci, skoro jak z Assassin's Creed). Battlefield of Duty. Můj dojem.
-
-
nesouhlasím! a upřímně cos od toho čekal? když to je koridorovka! mě přímo fascinu (a tím nemyslím tebe, ale různe recenzenty), když čtu nějakou recenzi na call of duty - třeba! nebo medal of honor... a tam se píše že se ve hře jenom střílí! ANO STŘÍLÍ, KDYŽ JE TO KORIDOROVÁ AKCE Z PRVNÍ OSOBY! co byste tam chtěli víc! prostě vytýkat hře něco na čem je postavená a nesnaží se být ničím jiným je blbost! když od codka očekávám tupou střelnici a pak ji dostanu tak to nebudu psát jako mínus, ale jako fakt, který všichni čekali! je sice fakt že jsem už z koridorovek vyrosta teď mě berou hry typu deus ex nebo zaklínač, ale tohle si ujít nenechám - ze začátku jsem byl skeptický, protože mi to přišlo taky jako codko, ale několik posledních trailerů mi ukázalo, že co se týče prezentace přeskočí mw3 sedmimílovými skoky! a co se týče wm3 - to si dám taky kvůli tomuhle obrázku: http://www.zing.cz/images/thumbnails/bigthumb/bffa98b5-50853.jpg - čeština v call of duty!
-
-
Čekal bych aspoň náznaky taktizování. Podle toho videa už taktizování vymysleli skripteři. A čekal jsem přesně tohle, což mě jen utvrzuje v nekupování si té hry (ačkoliv mě u ní nikdy SP nezajímal).
Edit: Oh, nějak si protiřečím. První "čekal" je myšleno v ideálním případě, druhé tak jak jsem očekával, že to opravdu bude. -
s tým súhlasím, ak sa koridorovka urobí dobre a skripty sú dômyselne zapracované tak že ich človek ani nevníma tak to určite stojí za to ... koniec koncov prakticky všetky staršie hry boli koridorovky a ako nás bavily *5* I keď ak by si som si mal vybrať medzi kvalitnou koridorovkou a rovnako kvalitnou "sandbox" hrou tak beriem sandbox...
-
-
Jenze posledni dily cod rozhodne nepatri mezi kvalitni zpracovani linearni hry.Kvalitne zpracovana linearni strilecka je treba HL2.Tam si tu linearnost a naskriptovanost moc neuvedomujes,zatimco u cod to bije do oci na kazdem kroku.
O samych radoby cool slow-mo skriptovanych scenach ani nemluve,stejne tak o koseni stovek vylozene tupych protivniku ,kteri nabihaji bezhlave pod hlaven hrace.
Je spusty kvalitnich koridorovek a tam bych s vycitanim linearnosti celkem i souhlasil,ale to rozhodne neni pripad CoD. -
-
Ja som o CODe nepovedal ani slovo ! tam sú práveže scripty urobené tak, že okamžite udrú do očí až sa z toho zdvýha žalúdok. Inak súhlasím.
-
CoD je prostě příklad pro ostatní vývojáře jak se to nemá dělat.
-
-
A to se prave pletes.Pro vydavatele je to naopak vzor,jak se to ma delat,protoze jedine o co jim jde,je komercni uspech a ten ma CoD opravdu velky.
A prave na EA to jde krasne videt.Krom jejich PR kecu kazdou chvili o tom,jak chteji CoD porazit ,se staci podivat co provedli s hrama jako Crysis2,novy Medal of Honor a zda se ze i s BF3.
-
-
-
-
Nezníčíš naší vůli.. supprrr
-
-
Mě se tenhle typ her líbí. Dobře naskriptované situace jsou lepší než tisíce kilometrů čtverečních v prázdné sandbox hře.
-
-
Do určitých mezí. Ne že stačí držet vpřed a střelbu. A to ti to ještě občas hra zpomalí, aby se náhodou hráč nemusel moc namáhat nebo mít nějaké reflexy.
-
-
Aha a co Max Payne tam se to taky zpomalilo aby se nikdo nemusel namáhat?
-
-
Jo, ale tam to nebylo kvůli trefení se do jednoho člověka, který půjde dolů na jednu ránu a obecně obtížnost byla přecijen trochu jinde než u moderních her.
-
-
-
Souhlas,ale posledni dily cod tema "dobre naskriptovanymi scenami" zrovna neoplyva.A bf3 se v mnohem u toho cod bohuzel ocividne inspiroval.
-
-
-
co se týče hry = skvělé a moc těším!
ale vadí mi tam několik věcí!
1. HUD! je zbytečně velký, mohli ho úplně zrušit a stav munice ukazovat jen při nabití zásobniku - bylo by to víc realistické, nebo by se mohl zásobník kontrolovat - kontrola zásobníku: stiskni R, nabít: podrž R - a navigace tam bude asi úplně zbytečná - běž tam kde běží zbytek!
2. Zaměřovací křížek - doufám že půjde vypnout!!! Nechápu jak to, že moderní střílečky z první osoby nemají v nastavení možnost vypnout zaměřovací křížek! A svádět to na konzole je sice pohodlné, ale to tvůrce neomlouvá že to tam nedávají!
3. Nohy - z téhle ukázky jsem si nevšim jestli jdou dole pod tělem vidět nohy! To mě vždycky naštve oni se snaží o realistické vzezření hry a zapomenou dát vojákovi nohy! ale pokud si vzpomínám tak ty nohy tam byly takže ok!
Je fakt že to jsou drobnosti a je to spíš můj názor (ne spíš tohle je můj názor!), ale pokud dělám hru stavěnou částečně i na detailu tak si ohlídám všechno! -
-
myslím, že HUD aj zameriavač sa bude dať vypnúť ak nie cez menu tak určite interne cez príkazy alebo natvrdo zmazaním alebo modifikovaním príslušných textúr :) na PC to nie je problém.
A nohy sú určite vidieť počas určitých situácií ako výbuch RPG alebo kontaktný súboj, dúfam, že bude celé telo videľné stále ako v Mirrors edge keďže s tým majú DICE bohaté skúsenosti. V tomto som si fakt neni istý ale som optimista *5*
-
-
pekne ale čakal som viac z tej ukažky :) keď naberalo to otačky koniec traileru :) dúfam že bude veľa chaosu pri boji a kriku po vojakoch tešim sa ako malý na zmrzlinu *14*