Přejít na výpis diskuzí
Operace Gilotina na dvouminutovém videu z Battlefield 3
17.9.2011 | Petr Poláček
102 příspěvků
-
Xbox: http://velazquezasistant.wikispaces.com/file/view/Animation1.gif/254921992/Animation1.gif
PC: http://i54.tinypic.com/xmjr10.gif
just sayin' -
-
Spokojenost :) bál jsem se, že tam výbuchy ani nebudou. :)
-
No jo, tak je to jasne, ze to bude vypadat lepe, ale kvuli vetsimu vybuchu si novou masinu kupovat nebudu *2* Jinak video slusne, na hru se tesim, ikdyz mi to trosku pripadalo jako chaos a zmatek *3*
-
lol
-
nj a skúsme si predstaviť aké rozdiely budú o 2-3 roky...
-
-
nové konzole budou na úrovni PC co máme dnes a pokud budou náhodou lepší tak se to do půl roku srovná
-
-
nove konzole budu boh vie kedy a rozhodne nebudu na rovnakej urovni ako PC v tej dobre pretoze konzola nesmie mat velku spotrebu energie, velky hluk a podobne... keby narvali do konzole sucasny high end tak by to bol vysavac, zrut energie a hlavne velke hov4do.... ak bude nova generacia konzoli tak urcite nebude ani na takej urovni ako su DNESNE pc a nie to na takej ake budu pc za par rokov.
-
-
To mi něco připomíná. Když měla vyjít PS2 taky tohle někteří říkali a ejhle ono to šlo. Takže to půjde i u dalších konzolí všechno se dá zmenšit a japonci tohle umí ze všech nejlépe. Na co si jako myslíš že dávají ty desítky milionů při vývoji nové konzole?
-
-
ako výkonná bude ďaľšia generácia je vo hviezdach ... problém je v tom, že je v nedohladne. Práve pred pár dnami sme sa tu bavili o Onlive, že je problém s odozvou a vysokou kompresiou - nižšou kvalitou a že ľudia o to nebudú mať záujem - ale pozrime sa okolo, väčšiná hráčou hrá na predpotopných konzolách v rozlíšení 720p s osekanou grafikou... Masy hráčov sa ochotne prispôsobia nižšej kvalite a ešte sa tým radi pochvália, taká je realita.
-
-
spousta her ani tech 720p nema .. viz slavna serie COD .. a jak se to prodava a hraje .. Onlive je svele jako nahrada za demo ..
-
-
-
-
-
Nespletli si to s CoDem? běžet proti kulometu ve vojensky zaměřené hře? To ani CoD na začátku své kariéry nebyl tak přihlouplý.
kdyby raději pustili do oběhu alespon screenshoty z MP z PC verze. Ale tady je vidět, kam má BF3 našlápnuto.
Alespon že už je venku Red Orchestra 2, i když po prvních hodinách hraní má taky dost much, asi mít konkurenci nebude. -
-
no k RO2 .. cekal jsem, tesil jsem se a zas tak nadseny nejsem .. libi se mi realisticke pojeti, vetsi narocnost na ovladani a strelbu, nutnost natahovat dalsim kliknutim mysky zaver u opakovacich pusek a pod ... ale pocit ze samotneho hrani je spatny ..
no a BF3 ? ... ocekavam lepe vypadajici COD, takze muzu byt jen mile prekvapeny .. o tom, ze vSP bude nelogicka na efekt sazejici hra je celkem jasne, a kdyz se k tomu tak bude pristupovat tak se clovek muze na tech par hodin zabavit ... ale MP me z uniklych videi trochu desi (po strane hratelnosti) .. no uz aby to tu bylo a nefrceli jsme jen na dohadech .. -
-
A co si cakal od RO2? Ved je od zaciatku jasne ze ta hra pojde pekne ztuha nakolko je to viac HC pojata hra. Navyse vytvorená mensim studiom. Pri takýchto hrach treba pocitat z tym ze to bude odlisne, mozno na prvý pohlad trocha neohrabane a hlavne to krásne a výborne z tej hry najdes az v jadre ku ktoremu sa musis prehrízť.
-
Presne tak. At uz je aspon beta, z te nekonecne marketingove masaze je mi uz spatne.
-
-
Jo, kraviny obvykle konkurenci nemají :P
-
-
Ty se RO ani nezaobírej, to není hra pro teply decka *7*
-
-
*1*
-
-
Človeče, klikni na ten svoj nick a pozri si nejaké svoje posty. Možno si potom konečne uvedomíš, aký neskutočne primitívny človek si *3*
-
-
-
Hurá! BF3 je nejlepší! Ratatatatatata.
-
-
Ratata ku*va ratatata! - C.J. Hornster (Vietcong)
-
-
Tak za toto ťa kámo uznávam, inak práve som dohral ATG mod vo VCčku :)
-
-
-
Ok. Začnu tím, že CoD herní styl nemám rád. Nevadí mi CoD ale Activision. Ty jenž z byznysu, kde se peníze vydělávali prací udělali zlatý důl (Z ekonomického hlediska - Naprosto skvělá forma podnikání, z hráčského hlediska - :( ) Takže mi prostě vadí, to jen aby jste znali můj názor. Protože i přes to, nedokážu pochopit proč tu nadáváte na lineární SP? Je to jako CoD? Ovšem, že je! Vždyť CoD je nejprodávanější hra herní historie! (mám pocit, že dokonce vede i v celém zábavním průmyslu) Už takhle DICE nikdy neprodá tolik her jako oni. Nikdy BF3 nemůže porazit CoD: MW3 v prodejích. No tak chtějí zákazníkovy nabídnout to co konkurence. Buďte rádi, že to není laciná kopie ale je tam vidět snaha. A v MP tam konkurovat chtějí a tak nabídnou jiný gameplay (Chaos na obřích mapách s válečnými stroji atd.). Naopak. Možná by se to chtělo zamyslet nad tím co sami DICE slibovali a nesplnily(to je kámen úrazu a zklamání). A ne poukazovat na to, že lidé dělají hru pro peníze.
Podívejme se na příklad z jiného odvětví podnikání: Apple vs. všichni ostatní.
Apple přišel s iPhonem a dnes v podstatě neseženete smartphone bez kapacitního displaye.
Apple redefinoval pojem tablet (určitě všichni víte co je doopravdy tabletPC) a vyvinul velkou placku. Ostatní výrobci také vyrábí takové placky. Proč? No protože na tom apple trhne! Ačkoli je to naprostá kravina tak se dnes na tomto poli soupeří ze všech nejvíc. -
-
Never vsemu co se kde pise , HP TC1100 je 6-7 let starsi nez iPAD ...
Apple je mistrem kopirovani stejne jako MS a dalsi velke firmy ...
jen si to jejich fanaticti fandove neumi priznat ...
miniaturizace a dotykove displeje vsude navic byla jen otazkou casu ... -
Já do dneška nedovedu pochopit, že je COD nejprodávanější hrou. Nejspíše to bude kvůli silnému hernímu trhu v USA.
Jinak je BF3 jednoznačně vyspělejší hrou, než jakýkoli COD - to je zcela zřejmé. Bohužel opravdu hodně lidí stále nezná značku battlefield, ale skoro všichni znají COD. -
snad jen dodat ze ani v pripade tabletu ani dotykoveho smartphonu nebyl Apple prvni .. akorat maji (meli) typka ktery dokaze i vroubkovani po obvodu plastove lahve prodat jako vybornu featuru, ktera stoji za 2-3 nasobnou cenu .. a hlavne pokud mate iLahev tak jste elita .. neznam moc jinych spolecnosti, ktere dokazou samozrejme veci prodat jako neco extra ..
-
-
Jistě, to patří k mé myšlence :-) CoD také nebyla první FPS svého druhu v podstatě si bralo inspiraci z MoH a jak říkáš, uměli to prodat. :-) Stejný případ.
-
-
Na druhou stranu,prvni dil cod si vzal to nejlepsi z MoH a ta hra za to opravdu stala.To co prodavaji ted je smuty.
-
-
-
Je to smutná doba, že? Doba pokroku je za námi, máme tu dobu konzumování.
-
-
No jo kdo umí ten umí.
-
-
no hlavní hrdina asi umí když tak koukám na video a v case 1:13 se trefí i když hlaveň zbrane mu míří uplne vedle *1* proste americkej hero co nakope všem zadek musí být...
-
-
http://www.gamespot.com/events/tgs-2011/video.html?sid=6334990&tag=videos;img;1&pid=621026
-
ty si myslis ze to je realny gameplay ? :)
-
nj no *4* zrejme nascriptovaná - predhraná scéna vrátane toho teatrálneho pádu / odletu *7* . Naštastie počas hry sa to nedeje.
-
-
-
At uz to vyjde. Aby skoncila tato medialni masaz. Dokazali prekonat i lonskou kampan CoD7, kekel... *7*
-
-
To je ale urážka kampaň CoD 7 měla tak nízkou úroveň že na překonání stačí i hra co se prodává v supermarketu za 50kč.
-
-
Mela uplne stejnou uroven, jen o neco mensi intenzita. Asi budes fnaousek Battlefieldu, co?
-
-
Ne ne tohle bude můj první BF.
-
-
Takze jsi fanousek Battlefieldu.
-
-
Teda s masáži máš pravdu ty *7*
-
bobo má pravdu jak s masáži tak s CoD7, ono mělo dobře vymyšlenou kampaň podanou prostě špatným způsobem, bohužel. *12*
-
-
-
-
co se týče hry = skvělé a moc těším!
ale vadí mi tam několik věcí!
1. HUD! je zbytečně velký, mohli ho úplně zrušit a stav munice ukazovat jen při nabití zásobniku - bylo by to víc realistické, nebo by se mohl zásobník kontrolovat - kontrola zásobníku: stiskni R, nabít: podrž R - a navigace tam bude asi úplně zbytečná - běž tam kde běží zbytek!
2. Zaměřovací křížek - doufám že půjde vypnout!!! Nechápu jak to, že moderní střílečky z první osoby nemají v nastavení možnost vypnout zaměřovací křížek! A svádět to na konzole je sice pohodlné, ale to tvůrce neomlouvá že to tam nedávají!
3. Nohy - z téhle ukázky jsem si nevšim jestli jdou dole pod tělem vidět nohy! To mě vždycky naštve oni se snaží o realistické vzezření hry a zapomenou dát vojákovi nohy! ale pokud si vzpomínám tak ty nohy tam byly takže ok!
Je fakt že to jsou drobnosti a je to spíš můj názor (ne spíš tohle je můj názor!), ale pokud dělám hru stavěnou částečně i na detailu tak si ohlídám všechno! -
-
myslím, že HUD aj zameriavač sa bude dať vypnúť ak nie cez menu tak určite interne cez príkazy alebo natvrdo zmazaním alebo modifikovaním príslušných textúr :) na PC to nie je problém.
A nohy sú určite vidieť počas určitých situácií ako výbuch RPG alebo kontaktný súboj, dúfam, že bude celé telo videľné stále ako v Mirrors edge keďže s tým majú DICE bohaté skúsenosti. V tomto som si fakt neni istý ale som optimista *5*
-
-
Kdyby mi tohle někdo ukázal a tvrdil, že je to MW3, tak ani neceknu. EA zase hypem přestřelila.
-
-
V tom pripade bych ti doporucil navstivit ocniho a usniho lekare! Napr. recoil FN- Scar ani po vypiti tuctu piv by me nikdo nepresvedcil ze se takto chova zbran v CoD! *5*
-
-
pekne ale čakal som viac z tej ukažky :) keď naberalo to otačky koniec traileru :) dúfam že bude veľa chaosu pri boji a kriku po vojakoch tešim sa ako malý na zmrzlinu *14*
-
Atmosféra je fakt skvělá.Střílení není úplně realistický ale aspoň to nějak vypadá.Není to jako střílení kachen alá CoD :D