Přejít na výpis diskuzí
Operace Gilotina na dvouminutovém videu z Battlefield 3
17.9.2011 | Petr Poláček
102 příspěvků
-
...ti co sa tu stale prekrikuju ci je lepsi MW alebo BF, zahrajte si stary Vietcong - pokial ide o singleplayer, nechyta sa na neho ani jedno... :D
-
Precital som si par komentarov a musim povedať že ak sa spomina CoD tak netreba zabudať že to čo zostalo z CoD je už len vrak toho slavneho CoD na zaciatku. Takže by som BF3 SP nejako dopredu neodsudzoval. Treba si aj uvedomit ze vdaka novým CoD padá zlé svetlo na vsetké scriptované lineárne hry a povedal by som ze neprávom. Pritomnosť SP kampane v BF3 je tu hlavne koli mainstreamu a prilakaniu nových hračov... Nikto nikoho nenuti hrať SP a ani koli SP nie je obmedený vývoj MP...takze kde je problém?
-
Je to o nicom a COD je masina, ktora nema konca.
-
Nechápu má to bejt diskuze o Battlefield 3 a baí te se tady o honění,a když tak už se moc těšim,bude to nářez hlavne multiplayer :)
-
Nechapu proc do hry typu Batlefield cpou singlplayer kampan. Stejnak nejsou schopni udelat neco jinyho, nez koridorovou zalezitost ala cod, akorat kazdy bude nadavat jak to zprasili. Serie BF vzdy byla o obrovskych bitvach na velkych mapach. O postupnem zatlaceni nepritele, o vymysleni obchvatu a o boji o strategicke pozice. Singlplayer ve forme jakym ho prezentuji se mi vubec nezamlouva, to uz mel i 1942 lepsi singl.
-
-
Taková blbost. Buď máš sandbox ala Far Cry nebo koridor ala CoD, či něco od obojího ala Crysis 2. Nadává se na všechno , ale jinak se to udělat prostě dnes nedá. Pokud chtějí předvést epickou kampaň, tak tam skripty musí být. A nevím, čím jiným vám to připomíná CoD, je to úplně jiné, atmosféra z toho sálá, je to epické a realisticky působící. A Mp bude samozřejmě s obrovskými mapami atd, ale Sp je prostě něco jiného, což ti zjevně nedochází...
-
-
mne to teda vi nez CoD pripomina MOH 2010 .. taky jsme tu meli epicke trailery, z kterych salala atmosfera, mozna i trochu vetsi uveritelnost .. a jak to dopadlo ... beru, ze vetsina lidi to koupi kuli MP ale ja treba spis kuli kampani ..
-
-
kupovat BF kvoli SP je ako kupovat bmw x5 na nakupy do tesca
-
-
to je .. nerikam ze si MP casem nezahraji ... ale proste na to nemam cas a chut, ale rad si zahraju SP... zas tolik AAA titulu z tohoto prostredi nevychazi ... prodat to o 200 levneji muzu pak vzdy ..
-
-
tak ja si SP tiez zahrajem ale to je len taky bonus pretoze to kupujem hlavne kvoli MP. to ze kupujes kvoli SP je uctihodne pretoze vela ludi to zpirati ked ich MP nezaujima.
-
-
-
-
-
A čo na tom nechápeš? O nič iné, ako COD koridorovku im v SP nejde. Sa pozri akú má COD predajnosť. Celé je to len o tom. A nikto ťa ten SP nenúti hrať, že.
-
-
Ten potetovanej dredař je kde..pod tou helmou u té zdi?..*potěš koště*..
-
nekoujte na to
at si nezkazite hru
to sem udelal i u cod6 a byla to chyba -
je to supeeeer se mi hned postavil a sem si ho musel vihonit to bude nejlepsi hra na svete *14* *14* *14*
-
-
vihonit? s mekkým i?
-
-
vyhonil si ho měkkce... *15*
-
-
vyloženě
-
-
-
forever alone
and poor -
jste včera měli první sexuální výchovu, že karlíku?
-
Zajdi si k doktorovi když se ti v 10ti postaví tak je asi s tebou něco špatně.
-
-
Tak to by mě zajímalo co's dělal, když ti bylo deset.
-
-
Já nevim hrál si s Legem?
-
-
Jo? A byl's ten bobo nebo ta bobo?
-
-
No že erekce je celkem běžná věc i v nižším věku než deset. Měl jsem za to, že si toho většina lidí všimla, když byli malí.
-
Co myslíš?
-
-
-
-
-
-
Ok. Začnu tím, že CoD herní styl nemám rád. Nevadí mi CoD ale Activision. Ty jenž z byznysu, kde se peníze vydělávali prací udělali zlatý důl (Z ekonomického hlediska - Naprosto skvělá forma podnikání, z hráčského hlediska - :( ) Takže mi prostě vadí, to jen aby jste znali můj názor. Protože i přes to, nedokážu pochopit proč tu nadáváte na lineární SP? Je to jako CoD? Ovšem, že je! Vždyť CoD je nejprodávanější hra herní historie! (mám pocit, že dokonce vede i v celém zábavním průmyslu) Už takhle DICE nikdy neprodá tolik her jako oni. Nikdy BF3 nemůže porazit CoD: MW3 v prodejích. No tak chtějí zákazníkovy nabídnout to co konkurence. Buďte rádi, že to není laciná kopie ale je tam vidět snaha. A v MP tam konkurovat chtějí a tak nabídnou jiný gameplay (Chaos na obřích mapách s válečnými stroji atd.). Naopak. Možná by se to chtělo zamyslet nad tím co sami DICE slibovali a nesplnily(to je kámen úrazu a zklamání). A ne poukazovat na to, že lidé dělají hru pro peníze.
Podívejme se na příklad z jiného odvětví podnikání: Apple vs. všichni ostatní.
Apple přišel s iPhonem a dnes v podstatě neseženete smartphone bez kapacitního displaye.
Apple redefinoval pojem tablet (určitě všichni víte co je doopravdy tabletPC) a vyvinul velkou placku. Ostatní výrobci také vyrábí takové placky. Proč? No protože na tom apple trhne! Ačkoli je to naprostá kravina tak se dnes na tomto poli soupeří ze všech nejvíc. -
-
Never vsemu co se kde pise , HP TC1100 je 6-7 let starsi nez iPAD ...
Apple je mistrem kopirovani stejne jako MS a dalsi velke firmy ...
jen si to jejich fanaticti fandove neumi priznat ...
miniaturizace a dotykove displeje vsude navic byla jen otazkou casu ... -
Já do dneška nedovedu pochopit, že je COD nejprodávanější hrou. Nejspíše to bude kvůli silnému hernímu trhu v USA.
Jinak je BF3 jednoznačně vyspělejší hrou, než jakýkoli COD - to je zcela zřejmé. Bohužel opravdu hodně lidí stále nezná značku battlefield, ale skoro všichni znají COD. -
snad jen dodat ze ani v pripade tabletu ani dotykoveho smartphonu nebyl Apple prvni .. akorat maji (meli) typka ktery dokaze i vroubkovani po obvodu plastove lahve prodat jako vybornu featuru, ktera stoji za 2-3 nasobnou cenu .. a hlavne pokud mate iLahev tak jste elita .. neznam moc jinych spolecnosti, ktere dokazou samozrejme veci prodat jako neco extra ..
-
-
Jistě, to patří k mé myšlence :-) CoD také nebyla první FPS svého druhu v podstatě si bralo inspiraci z MoH a jak říkáš, uměli to prodat. :-) Stejný případ.
-
-
Na druhou stranu,prvni dil cod si vzal to nejlepsi z MoH a ta hra za to opravdu stala.To co prodavaji ted je smuty.
-
-
-
Je to smutná doba, že? Doba pokroku je za námi, máme tu dobu konzumování.
-
-
Kdyby mi tohle někdo ukázal a tvrdil, že je to MW3, tak ani neceknu. EA zase hypem přestřelila.
-
-
V tom pripade bych ti doporucil navstivit ocniho a usniho lekare! Napr. recoil FN- Scar ani po vypiti tuctu piv by me nikdo nepresvedcil ze se takto chova zbran v CoD! *5*
-