Přejít na výpis diskuzí
Operace Gilotina na dvouminutovém videu z Battlefield 3
17.9.2011 | Petr Poláček
102 příspěvků
-
Ten potetovanej dredař je kde..pod tou helmou u té zdi?..*potěš koště*..
-
Ježiš oni z toho fakt udělali CoD. Script-run, bullet time, všude se nonstop střílí ale hrdina se hrdinně řítí vpřed kulkami nezasažen (a to jen tuším z toho, že obrazovka nezčervenala, jen tam furt problikávají jakési modré věci, skoro jak z Assassin's Creed). Battlefield of Duty. Můj dojem.
-
-
nesouhlasím! a upřímně cos od toho čekal? když to je koridorovka! mě přímo fascinu (a tím nemyslím tebe, ale různe recenzenty), když čtu nějakou recenzi na call of duty - třeba! nebo medal of honor... a tam se píše že se ve hře jenom střílí! ANO STŘÍLÍ, KDYŽ JE TO KORIDOROVÁ AKCE Z PRVNÍ OSOBY! co byste tam chtěli víc! prostě vytýkat hře něco na čem je postavená a nesnaží se být ničím jiným je blbost! když od codka očekávám tupou střelnici a pak ji dostanu tak to nebudu psát jako mínus, ale jako fakt, který všichni čekali! je sice fakt že jsem už z koridorovek vyrosta teď mě berou hry typu deus ex nebo zaklínač, ale tohle si ujít nenechám - ze začátku jsem byl skeptický, protože mi to přišlo taky jako codko, ale několik posledních trailerů mi ukázalo, že co se týče prezentace přeskočí mw3 sedmimílovými skoky! a co se týče wm3 - to si dám taky kvůli tomuhle obrázku: http://www.zing.cz/images/thumbnails/bigthumb/bffa98b5-50853.jpg - čeština v call of duty!
-
-
Čekal bych aspoň náznaky taktizování. Podle toho videa už taktizování vymysleli skripteři. A čekal jsem přesně tohle, což mě jen utvrzuje v nekupování si té hry (ačkoliv mě u ní nikdy SP nezajímal).
Edit: Oh, nějak si protiřečím. První "čekal" je myšleno v ideálním případě, druhé tak jak jsem očekával, že to opravdu bude. -
s tým súhlasím, ak sa koridorovka urobí dobre a skripty sú dômyselne zapracované tak že ich človek ani nevníma tak to určite stojí za to ... koniec koncov prakticky všetky staršie hry boli koridorovky a ako nás bavily *5* I keď ak by si som si mal vybrať medzi kvalitnou koridorovkou a rovnako kvalitnou "sandbox" hrou tak beriem sandbox...
-
-
Jenze posledni dily cod rozhodne nepatri mezi kvalitni zpracovani linearni hry.Kvalitne zpracovana linearni strilecka je treba HL2.Tam si tu linearnost a naskriptovanost moc neuvedomujes,zatimco u cod to bije do oci na kazdem kroku.
O samych radoby cool slow-mo skriptovanych scenach ani nemluve,stejne tak o koseni stovek vylozene tupych protivniku ,kteri nabihaji bezhlave pod hlaven hrace.
Je spusty kvalitnich koridorovek a tam bych s vycitanim linearnosti celkem i souhlasil,ale to rozhodne neni pripad CoD. -
-
Ja som o CODe nepovedal ani slovo ! tam sú práveže scripty urobené tak, že okamžite udrú do očí až sa z toho zdvýha žalúdok. Inak súhlasím.
-
CoD je prostě příklad pro ostatní vývojáře jak se to nemá dělat.
-
-
A to se prave pletes.Pro vydavatele je to naopak vzor,jak se to ma delat,protoze jedine o co jim jde,je komercni uspech a ten ma CoD opravdu velky.
A prave na EA to jde krasne videt.Krom jejich PR kecu kazdou chvili o tom,jak chteji CoD porazit ,se staci podivat co provedli s hrama jako Crysis2,novy Medal of Honor a zda se ze i s BF3.
-
-
-
-
Nezníčíš naší vůli.. supprrr
-
-
Mě se tenhle typ her líbí. Dobře naskriptované situace jsou lepší než tisíce kilometrů čtverečních v prázdné sandbox hře.
-
-
Do určitých mezí. Ne že stačí držet vpřed a střelbu. A to ti to ještě občas hra zpomalí, aby se náhodou hráč nemusel moc namáhat nebo mít nějaké reflexy.
-
-
Aha a co Max Payne tam se to taky zpomalilo aby se nikdo nemusel namáhat?
-
-
Jo, ale tam to nebylo kvůli trefení se do jednoho člověka, který půjde dolů na jednu ránu a obecně obtížnost byla přecijen trochu jinde než u moderních her.
-
-
-
Souhlas,ale posledni dily cod tema "dobre naskriptovanymi scenami" zrovna neoplyva.A bf3 se v mnohem u toho cod bohuzel ocividne inspiroval.
-
-
-
Vizualni stranka - pecka.Audio-pecka.Animace-pecka.Gameplay-stejne tragicky jako u cod.
Opravdu Sp cast BF3 je proste Call of Duty v hezkem audiovizualnim kabatku.Nic vic,nic min.
Nekomu to staci,me ne.
Ale popravde me to vubec neprekvapuje vzhledem k tomu,jak k cele zalezitost o uspechu CoD pristupuje EA.
Snad ten MP bude za neco stat. -
-
Pod prvni odstavec bych se mohl podepsat! Jenze spousta odpurcu COD to vidi uplne jinak, ze bude BF3 skoro az prevratnej milnik! Kazdopadne ja se na to tesim a zahraji si to, stejne jako COD *3*
-
-
a jeeje, single zase bude linearni sh*t. jeste ze je to hlavne u multiplayeru...
-
-
Ty máš něco proti lineárnosti?
-
-
Kdyz je zpracovana kvalitne,tak ja osobne proti tomu nic nemam.Je to v podstate podzanr FPS a ma sve pravo tady byt.Ale ne kazda hra to ma zpracovane kvalitne.Posledni dily CoD rozhodne do te kategorie kvalitnich nepatri a vzhledem k tomu,ze spousty her se po ni opici,je tech her co to delaji spatne cim dal vice.
-
-
Nic proti ale já chtěl odpověď od něj. Někteří jsou už z CoD tak mimo že nadávají na všechno co je lineární. Vždy kroutim hlavou jak nějaký recenzent tohle může dát do negativ když je to důležitý herní styl.
-
-
Tak treba se tomu recenzentovi nelibilo prave to zpracovani te "linearnosti".U nekterych her ta koridorovost vylozene bije do oci,zatimco u jinych ti to skoro ani neprijde.
Starsi fps za ery prvniho HL a par let po nem byly taky vetsinou linearni hry,ale nebilo to tolik do oci jako u nekterych soucasnych fps.
A sry ,ze jsem teda reagoval,kdyz jsi chtel reakci od toho clarca
*3* .
-
-
-
-
-
Precital som si par komentarov a musim povedať že ak sa spomina CoD tak netreba zabudať že to čo zostalo z CoD je už len vrak toho slavneho CoD na zaciatku. Takže by som BF3 SP nejako dopredu neodsudzoval. Treba si aj uvedomit ze vdaka novým CoD padá zlé svetlo na vsetké scriptované lineárne hry a povedal by som ze neprávom. Pritomnosť SP kampane v BF3 je tu hlavne koli mainstreamu a prilakaniu nových hračov... Nikto nikoho nenuti hrať SP a ani koli SP nie je obmedený vývoj MP...takze kde je problém?
-
pre vsetkych kto pi*uju na linearnost gameplayu a prirovnavaju to k CODku: ked vyslo codko tak ste si na nom honkali rovnako ako si budete honkat aj pri SP battlefieldu 3 a bude vam nejaka linearnost urkadnuta
-
-
Ano,u prvniho cod jsem z gameplaye byl nadsenej.Bohuzel dily po MW jsou tragedie a opravdu jsem si u nich "nehonkal" jako ty.
A u sp BF3 tomu nebude jinak.Jeste zalezi na tom,jak se predvede mp cast,ze ktere toho zatim moc neukazali a to co zatim ukazali me moc nenadchlo. -
-
no, ked si od MW2 ocakaval zavratnu inovaciu, vylepsenie grafiky ci inych veci tak si bol pochopitelne sklamany.. ja som s nim bol spokojny prave pre to ze oproti tak dobre hratelnemu MW nic nemenili, v podstate to premna bol akysi obsirnejsi datadisk k MW1 a preto sa na nom dalo stale "honkat" (samozrejme honkat nechapme doslovne). Dalej by som u MW vyzdvihol graficku stranku, ze sa na nu dalo pozerat aj bez uberkrutych efektov ako to potrebuje tuto BF3 vdaka comu sa uspokojim asi tak na nizsich nastaveniach a radsej si uzijem MW3, ktore sice bude mat SP tak na den/dva ale pobavi.
-
-