Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to každopádně, myslel jsem jenom efekty v ST. S hudbou s tebou souhlasím, pro mě osobně to je jedna z nejlepších hudebních doprovodů pro hru a kéž by jí dali i do filmu, byla by to nejvíc paráda. Chi aby to dopadlo jak nejlépe mohlo a doufám, že by to star wars strčilo do kapsy=)
    • MishKonn
      "...doufám, že by to star wars strčilo do kapsy."

      Hmm, no mean feat, aby si "strčila do kapsy" jeden z milníků kinematografie (spousty a spousty áčkových filmů to nezvládly, natož potom) adaptace hry, které nikdy nikdo neodkejvá rozpočet holywoodských blockbusterů. Just saying.
      • Cahir
        SW je milník určitě, ale že by to byl áčkový film? Taková pohádka?
        • Hairy_Ass
          SW je fantasy pohádka naroubovaná do rádoby sci-fi reálií.
          • MishKonn
            Tak jsem si letmo projel, pánové, vaši diskuzi, a pár názorů:

            a) hairy_ass, bmarg, Cahir>Je pěkné, že tady básníte o Nolanech, Cameronech a jim podobným, ale nevěřím, že film dostane někoho, kdo by se jim byť přiblížil.

            A promiňte, že nejsem optimistický, ale potom, co leze z Holywoodu za herní adaptace, prostě si už netroufám věřit v žádný herní film.

            b) Cahir>Ty zase perlíš. Star Wars je nepropracované Béčko? Ale kdeže, je to jedno z nejlubších univerz současnosti. A filmově? Vždyť The Empire Strikes Back je jeden z nejlepších filmů všech dob, nejen milník.
            • MishKonn
              Celý ten tvůj tyjátr ohledně hodnocení BSG je úsměvný patrně stejně, jako zavádějící, protože já po tobě vlastně žádnou obhajobu nevyžadoval. Jak už jsem řekl ve svém předchozím komentáři, BSG je výborný seriál, a upřímně, je také jedním z mých nejoblíbenějších.

              Tento, i každý z tvých ostatních komentářů (např. ohledně Space Marine) mě pouze utvrzuje v tom, že máš na všechno dvojí metr.

              Pro Star Wars (v tomto případě na stejné pozici jako Space Marine, i když se ti líbí, tak je to vlastně ta popcornová zábava, tedy něco nižšího), je CSFD hodnocení nerelevantní, je to nakonec naivní a hloupá pohádka pro masy. Pro BSG je ale úplným mávnutím kouzelné hůlky alfou a omegou, tím, čím ji obhajuješ. Že je u BSG zaslouženější? Nenech se vysmát. BSG se líbí jak úzké skupině lidí kvůli psychologické kresbě postav, tak masám kvůli vesmírným lodím a bitvám. Spousta lidí (i z mého okolí) to bere jako popcorn se sympatickými postavami. Ano, hloubka tam je, ale že by seriál kvůli ní hodnotilo méně lidí pozitivně a tím pádem bylo hodnocení více zasloužené, je prostě šum v mikrofonu. Ne tak slušně řečeno, hovadina. Ve tvém světě může být kvalitní a pozitivně hodnocené pouze to, co má hloubku ve smyslu psychologické kresby a propracovanosti postav, úrovně scénáře atp. (nějaké RPG oproti takové "blbosti", jako je Space Marine; BSG oproti SW) Stejně jako u her však naprosto zapomínáš na to, že to není jediná definující známka kvality, pouze tvoje preference. Proto ti tady nebudu obhajovat celkové univerzum Star Wars, proč je propracovanější než BSG (postavy možná ne, nicméně porovnejme také stopáž šesti filmů a čtyř řad seriálu, že; pokud jde o univerzum, jak už jsem řekl, u BSG jde o Céčkový námět z osmdesátých let, u SW o obrovský, propracovaný svět), ale vezmu příklad The Empire Strikes Back, na které jsi mi reagoval tím, že SW mají svá hodnocení na CSFD ne-tolik-zasloužená.

              The Empire Strikes Back je ohledně scénáře, režie Irvina Kershnera, budování napětí, střihu, kamery, hudbou Johna Williamse a vizuální stránkou (nejen na svou dobu, ale i dnes) jedním z nejlepších filmů všech dob, který obývá svou příčku v nejlepších filmech naprosto oprávněně. Fakt, že jsi argumentoval kvalitami a "věrohodností hodnocení" celé Ságy jen v mých očích potvrzuje to, že si toho jsi vědom. A vůbec, to tvé celkové směrování argumentů na novou trilogii (což je prakticky ta nejjednodušší věc, co se dá udělat), je v mých očích taková slabá a levná páka. Všichni víme, že nová trilogie je mnohem slabší, ale to nijak nemění kvalitu té původní, ani to, jak zasáhla filmovou kinematografii. A to je v mých očích sama o sobě zásluha toho, složit tomuto filmu diváckou poctu, což dělá i většina filmových kritiků, ale pan psudointeligent, pseudohráč a nyní i snobský pseudokritik nedokáže.
            • Cahir
              MishKonn: Mám na csfd profil, takže není třeba mi posílat odkazy. *3* Procentuální hodnocení Csfd se zakládá na hodnocení anonymních uživatelů, u nichž z devadesáti procent nevíš, jak k pětihvězdičkovému systému přistupují (většina dá např. 4 či 5 hvězd za to, že ho film baví), zdali jsou nezaujatí (SW je celosvětový pojem a spousta lidí tomu nasází 5 už jen z nostalgie, na základě oblíbenosti univerza atd.) Např. i já jsem tomu dal 4 hvězdičky, jelikož v kategorii nostalgických patetických naivních pohádkových výplachů je to špička. Ale brát to vážně? Mluvit o tom jako o hlubokém a propracovaném? Tak to může fakt jen děcko a nebo někdo s dětskými nároky. Argumentovat diváckým úspěchem je úplně zcestné, SW je jako roztomilé štěňátko, které skoro nikomu nevadí (kdo sci-fi/fantasy nemusí, ten to zase nezná), nikoho neuráží, takže tomu každý dá minimálně tři hvězdy, už jen pro tu zábavu (je to skvěle namíchaná zábava pro celou rodinu - od temnějších linií s Lukem a Vaderem, po "roztomilé Ewoky - Lucas to zavděčování se všem prostě umí). Např. takový Twillight má tak nízké hodnocení jenom proto, že valná většina lidí nemůže vystát ty dvě bukvice a holt ten zástup školaček, které tomu sypají pět hvězdiček, přebijí. Pointa prostě je, a už jsem se o tom mnohokrát přesvědčil, že procentuální hodnocení na csfd je často zavádějící, takže ho jako argument prostě neberu.

              "Že se tobě osobně líbí Battlestar Galactica víc, neznamená, že je hluboká." Co je tohle za žvást? Že si myslíš, že modrá barva je super, neznamená, že skutečně je/Že se tobě líbí SW neznamená, že to tak skutečně je bla bla. Buď argumentuj, nebo se zdrž zbytečných komentářů. Galactica má 85% mimochodem, které jsou však mnohem více vypovídající a podle mého vydřenější. Je to dost specifický seriál, který se zabývá relativně hlubokými myšlenkami, má komplexní a uvěřitelné postavy, spletitý a dospělý děj, geniální pointu a mnooho divácky nevděčných momentů. Rozhodně není pro každého a když už si takhle specifický a divácky náročnější počin vybojuje 85% je to podle mého větší úspěch než 85% u bezzubé pohádky, která 90% lidí zabaví a je sympatická. Prostě není deset jako deset. Vždyť si přečti relevatní komentáře na csfd třeba k epizodě tři - každý tam mluví o zábavě, emocích, tricích atd., málkdo o tom mluví jako o hlubokém a propracovaném, na rodzíl od Galacticy.

              "To, že je SW pohádka a třeba i naivní neznamená, že to není výborné." To nepopírám, výborné to být může. Ale predikáty naivní či povrchní mi tak nějak nesedí dohromady s hluboké a propracované, což podle mě SW není a zajímalo by mě, kolik z těch csfd uživatelů by ti odpovědělo jinak.

              "Viděl jsem spoustu filmů, u kterých jsem si řekl "hrůza", ale devadesátiprocentní Epizoda III to určitě nebyla. A řict, že je to z šesti nejzábavnější díl? Jsi úplně mimo." Neumíš číst, já nenapsal, že ten film je hrůza (dokonce jsem napsal, že mě to bavilo). Napsal jsem, že např. takový Anakinův přerod byl uspěchaný, nevěrohodný a odbytý a Lucas by za něj zasloužil nakopat - to byla ta hrůza. Stejně jako takový závěrečný rozhovor mezi Anakinem a Obi-wanem - místo toho trapného nekonečného šermování, jež bylo cílené na puberťáky, bych ocenil kvalitnější a silnější rozhovor - A:"Ahoj Obi-wane, jsem zlej zloun, takže si vybuduju velký impérium" O: Ale Anakine, já mám radši demokracii" A:"Tak to máš blbý, buď jsi můj kámoš, nebo jsi proti mě a musím tě sejmout. Co na tom, žes mě vychoval a že jsme toho spoustu prožili a žes mi ani nic hroznýho neudělal." A kdo jsi ty, abys tvrdil, který díl je nejzábavnější? Vždyť je to všechno na jedno brdo, jen starší trilogie má několik mnohem zajímavějších myšlenek, propracovanějších dialogů (i tak dost špatných, případně nerozvedených a klouzajících po povrchu) a nostaligickou atmošku.

              Nechápej mě špatně Míšo, já mám SW rád, to bych se netěšil na TOR jak malej Jarda, ale když mi dospělý člověk začne tvrdit, že filmy jsou hluboké, komplexní a propracované, tak je mi vážně do smíchu.
            • MishKonn
              Cahir>
              Podívej se sem http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/?show=complete a pověz mi, který film je na 33. místě, a jaké má hodnocení. Myslím si, že z nějakých 300 tisíc filmů, co do dnešního dne vyšly, je 33. místo opravdu jedním z nejlepších. Nemluvím o 46. a 98. místě.

              Že se tobě osobně líbí Battlestar Galactica víc, neznamená, že je hluboká. Je to céčkový materiál z osmdesátých let, který přebrali schopní scénáristé a udělali z něj výborný seriál. Hlubší než SW? A v čem?

              To, že je SW pohádka a třeba i naivní neznamená, že to není výborné. Takový Stardust je taky výborný film, a to je téměř pohádkový. Ty si tady hraješ na uctívání Kubricků a jim podobných, ale jsem to , kdo pochybuje o tvých diváckých kvalitách.

              P.S. Viděl jsem spoustu filmů, u kterých jsem si řekl "hrůza", ale devadesátiprocentní Epizoda III to určitě nebyla. A řict, že je to z šesti nejzábavnější díl? Jsi úplně mimo.
            • Cajk
              Tam šlo hlavně o ty na svou dobu revoluční triky. Jasně, že to bylo naivní jak prase, i Čapkova Bílá Nemoc nebo Válka s Mloky je mnohem větší sci-fi masakr s morálníma volbama :), nemluvě o Válce Světů, Orwell atd. atp... Star Wars je povrchní sci-fi pro VHS generaci - ovšem zároveň to není béčko, už jen díky ILM technickýmu zpracování.
            • Cahir
              Ano, je to jen rozmáchlé béčko, minmálně jeho filmová podoba. Nejhlubším myslíš co prosím tě? Že je vymyšleno hodně planetek? Hodně příběhů? Je možná tak propracované, ale rozhodně ne hluboké. Hluboká je možná tak Battlestar Galactica, SW je infantilní pohádka, i když nepopírám, že mě baví. Černobílé a totálně naivní rozdělení Jediů a Sithů je skutečně trapné, první, kdo se s tím jakžtakž popasoval byl Avellone při psaní KOTORu 2 (z toho, co je mi alespoň známo, ostatně hluboká znalost ani není potřeba, když je řeč jen o filmech). Asi nejstupidnější (i když nejzábavnější) díl byla epizoda 3, která má naprosto dojeba*ou psychologii postav. Ten Anakinův přerod? To měl být vtip? Hrůza. *7*

              Empire Strikes Back je možná nejlepší Star Wars díl, ale jeden z nejlepších filmů všech dob? *1* Začínám pochybovat o tvých diváckých kvalitách.

              Star Wars je místy temnější pohádka a tak je ho třeba brát, kdokoliv se v něm začne byť jen trochu více nimrat, objeví v něm hromadu neligočností, dementností a nepropracovaných záležitostí.
        • Potom ovsem zalezi,co si pod pojmem Ackovy film predstavujes.
          At si o SW mysli kdo chce co chce,tak na filmovy svet mel obrovsky vliv a je to kultova zalezitost,takze nevidim moc duvodu,proc SW neoznacit za Ackovy titul ac se mi tohle oznaceni nelibi,protoze je to takovy nic nerikajici pojem.
          • Cahir
            Star Wars je podle mě béčko jak vyšité. *4* pod pojmem áčkový si představuju něco mnohem propracovanějšího a to po všech stránkách.
            • Ptencial se alespon vyrovnat SW tam bezpochyby je.
              To univerzum ma podle me co nabidnout,zejmena pokud by se odprostilo od te nosne linky samotne hry,ktera je dost ohrana zejmena v tom filmovem prumyslu(1 superkladny hrdina zacharni svet/galaxii/vesmir pred superzlem).
              Ale myslim si,ze ME nikdy nedostane takovy rozpocet,aby se mu to mohlo podarit a to i kdyby dostal kvalitniho rezisera.Tedy za predpokladu ze budou chtit vytvorit rozmachle sci-fi(fantasy) jakym napr ten sw je.
              Tedy,za predpokladu,ze pred vznikem ME se neukaze jiny film na motivy hry,ze ktereho bude trhak.
              Pro kravataky jsou filmove adaptace zatim dost riskantni a nevypocitatelne zalezitosti.
            • Cahir
              Ano, nepopírám, že všechno z toho ME je. Mě spíš jen zarazilo, že někdo udával SW jako vzor. Podaří-li se najít dobrého režísera a scénáristu, mohlo by z toho áčko vzniknout.
            • Ja si naopak pod pojmem ackovy predstavuju hodne vyhypovany,s velkym rozpoctem a namakanym audiovizualem pripadne jeste s velkym jmenem(at uz nazev filmu nebo jmeno rezisera/scenaristy).Ostatne v herni sfere se za ackove hry povazuji prave hry s velkym jmenem,velkym rozpoctem,supr audiovizualem a pritom se mnohdy jedna o ve sve podstate hloupe hry.
              Ale jak rikam,je to o tom,co si kdo pod timhle pojmem predstavi.
              Jinak kdyz uz sme u tech beckovych titulu,tak ME je taky becko.Pribeh je sice zpracovan velmi filmove,ale ve sve podstate je pomerne hloupy,neoriginalni,plny klise a archetypu.
              Cimz nerikam,ze je spatny,ale rozhodne to neni nic svetoborneho,takze podle tve logiky by ME film byl nejspis taky becko.
      • bmarg
        Omyl, právě že ano. Mass Effect jako hra se stal kultem, nyní se dělá na 3 pokračování a zatím se jedná o nejvíce výdělečnou značku pro EA (když nepočítáme sportovní simulátory, co vycházejí každý rok). Ano máš pravdu, je to adaptace hry, ale kurnik dobré hry a ještě k tomu hry, kde se sází na příběh, svět a vykreslování postav. Takže máš už hnedka 3 základní prvky co by mohly film posunout ještě výše než předpokládáš :-) + šikovné grafické studio, které udělá minimálně stejně dobrou práci jako kluci z LucasArts ala SW :-))
        • Pribeh ac je fajn,je pekna tuctovka ,kde se strida jedno klise za druhym.Takze tohle neni nejak extra silna stranka,vykresleni postav celkem ujde a samotne univerzum potencial ma.
          Ale tvoje argumentace,ze se jedna o ackovy herni titul a proto z toho bude skvely film je docela usmevna.
          Vse zalezi na tom,kdo by se ujmul rezie,scenare atd,stejne tak na tom,jaky rozpocet by projekt dostal,coz do znacne miry souvisi prave na tom,kdo se toho projektu ujme.
          A predpokladat,ze film podle hry dostane nejaky obri rozpocet jako ma sw,avatar a podobne velke filmy je docela naivni,vzhledem k tomu,ze momentalne jsou herni adaptace dost velka neznama nebo spise doposavad celkem tragedie.
          Takze ME ma nejaky potencial se vyrovnat Sw,ale s nejvetsi pravdepodobnosti se mu to nepovede.
        • Hairy_Ass
          Vzhledem k tomu, že příběh jak SW tak i ME je vykrádačkou jako Brno, tak na tomhle poli jsou si dost vyrovnaný - pokud by ME filmu ujal třeba Christopher Nolan a jeho brácha by ve spolupráci s BW napsal scénář, tak by čistě teoreticky z toho mohl být ještě větší nářez než ze SW.
          • Nolan je skvely reziser,ale taky si nemyslim,ze rozmachle Sci-fi patri mezi jeho silne stranky.Na druhou stranu,nikdy nic takoveho nenatocil,takze treba na to ma.
            Co se toho interstellar tyce,tak tezko soudit vzhledem k tomu,ze ten scenar videlo jen par vyvolenych.
            • Cahir
              mr.X: Ano, rozhodně bylo působivé, jak se v Inception prolínalo několik snových úrovní. Ale jak jsem už psal, to je dáno jeho citem pro vypravěčství a gradaci. Po řemeslné stránce je to ale bídák, to mi nikdo nevyvrátí. Střih v Batmanovi byl strašný, méně strašné to bylo v Inception, ale stálo o ničem. Zároveň podle mě postrádá cit pro detail a kompozici. V akčních scénách je pak Nolan vyloženě slabý, je vidět, že si s akcí nerozumí a podle mě by ji měl přenechat nějakému pomocnému režisérovi. Podívej se na Avatara, sice je to dílo prvoplánové atd., ale po filmařské stránce je to naprostý skvost. S audivoziuálním citem Camerona či Ridelyho Scotta se Nolan nemůže vůbec srovnávat.
            • @Cahir: S tím "nejhorším áčkovým řemeslníkem" musím nesouhlasit. Kamera i střih jsou v jeho filmech naopak velice promyšleny, aby nahrávaly celkovému dojmu a chtěným divákovým emocím. Digitální efekty pan režisér neodsuzuje, ovšem jejich využití se co nejvíce brání, a tak se naopak, u většiny proveditelných scén, pracuje pouze s efekty pyrotechnickými, s kaskadéry, s miniaturami apod. Snímky jako Memento, Dokonalý trik a trilogie o Batmanovy dokazují, že své řemeslo naopak setsakramentsky ovládá a že vizuální orgie nejsou u blockbusteru zase tak moc potřeba. A to se nám, myslím si, pan režisér teprve rozjíždí.
            • Tak nolan vynika spise v jinych aspektech nez jsou akcni sceny apod.Ostatne az na batmana a pocatek jsou jeho filmy spise komornejsiho razu,kde prave jeho kvality vynikaji nejvice.
              Nemalou merou na tom ma bezesporu podil jeho bratr -scenar.
            • Cahir
              Nolan je sice dobrý vypravěč, ale podle mého je to jeden z nejhorších áčkových řemeslníků všech dob. Třeba s takovým Cameronem, Cuarónem či neokoukaným Jonesem se to nedá srovnávat. Nemít k ruce pomézní Zimmerovu hudbu a digitální triky, více by nedostatky jeho filmů vynikly - otřesná kamera, střih, cit pro dynamiku atd.
          • bmarg
            Kdo ví... Nolán je Pan režisér, to ano... Ale myslím si že by si zrovna na ME vylámal zuby, protože mě zrovna nenapadá nějaký jeho sci-fi film.. Nolan umí, ale pouze klasické postupy, je to takový opak CAMERONA, který právě hodně spolupracuje s grafikama a řeší film po vizuální stránce... Nolan zase hlavně řeší děj a linii po jaké se film táhne... Ano Batman, počátek jsou akční filmy, ale nejsou digitalizovanými (jen určité pasáže) a to by hodně zrovna ME uškodilo, takže pro mě NOLANA ne :-))
            • Cajk
              Cameronův film Propast měl výtečnej příběh :)
            • Cahir
              Terminátor a třeba i taková Propast mají příběh výborný a zejména T2 má i existenciální přesah. To teprve Avatar je sterilní. Za sebe bych radši Camerona, ale úplně nejradši bych byl, kdyby z ME nikdo film nedělal.
            • Hairy_Ass
              Cameron sice má vymakané vizuály, ale zase si neumím vybavit film od něj, který by mě zaujal příběhem. *4* A co třeba takový Počátek od Nolana, ono se to nezdá, ale většina filmu je tam udělána pomocí triků - není umění naplácat hromadu triků, ale takových aby si člověk mysl, že jsou skutečné. Navíc Nolanovic familie má se sci-fi zkušenosti, Nolanův brácha psal scénář pro zatím neuskutečněný projekt Interstellar.
  • Tohle je spatne... Film s jednou verzi Sheparda.

    Na Mass Effect je skvele, ze Sheparda muze kazdy hrat jak chce. Toho se da tezko dosahnout ve filmu. Nevim proc by se z tak bohateho sveta nedalo vytahnout neco jineho *7*
  • Skoda toho Setha Greena :-(
    • Úplne súhlasím.. Myslím, že by sa na tú svoju postavu Jokera celkom dobre hodil :) ale snáď teda na jeho miesto obsadia niekoho normálneho..
  • zx_spektrum
    "zaprvé reálně hrozilo, že by tvůrci sáhli po ženské verzi charakteru"
    Jako jeden z hráču za "FemShep" by mě zajímalo, co je na ženské verzi charakteru za hrozbu? Já myslím, že by to mělo docela úspěch, i když já bych teda radši seriál... :) 13 dílů, jedna řada - jeden Mass Effect, ideálně v produkci některé z premium televizí jako HBO či Starz (necenzurovaný pseudo-lesbický sex s Liarou *2*), produkčně by se to dalo zvládnout i za běžnější rozpočet. Jen do toho asi nikdo nepůjde bez případného úspěchu filmu....
    • Hairy_Ass
      Mužský Shepard je už takový ten kanon vesmíru ME, to že si u třetího dílu BW vzpomnělo, že by mohli na plakátech prezentovat i ženskou polovičku Komandéra, je docela pozdě, v 1. i 2. díle, koneckonců i v 3., se ME prezentoval výhradně skrz mužského Sheparda.
    • Právě každej chlap co hrál ME, chce vidět ty románky s Tali, MIRANDOU!!, Liarou a jinýma... a aby byla hlavní hrdinka Lesbička by asi neprošlo, protože by se to případně rovnou outovalo na ceny jako Oskar, zlatá palma, malina atd... Takže se budou držet chlapa, co je tam bude kl4tit a vše bude ok :-))
    • Protoze by s ni chtel kazdy vyjebat a bylo by to ve filmu dosti otravne.
      • trolo
        to snad nie... ved femshep je uplne otrasna :D
  • smejki
    tak to mají jasného protagonistu, ni?
    http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/images/shepard_face.jpg
    • LTM3
      Jak to bude s hercema, tak to asi bude nic moc. Nejlepší kdyby to bylo renderovaný jako ty trailery na Star Wars a Mass Effect. Jinak budou ty postavy vypadat úplně jinak.
    • Já bych to spíše viděl na http://www.csfd.cz/tvurce/26809-matthew-fox/ , je mu podobný a je to i herec, dost dobrý. Myslím si, že by se do toho hodil dobře, má charisma... Někde jsem ale zaslechl, že se prý údajně počítá se Samem Worthingtonem, nevím co je na tom pravdy, jen jsem to zaslechl... Jen ta podoba vojáka z prozatím vyšlého traileru útoku na londýn tomu strašně napovídá, ale kdo ví, třeba se nejedná o Sheprda, ale o jinou postavu, což bych uvítal :-))
      • Ja bych si v te roli dovedl predstavit Andyho Whitfielda.
        http://www.imdb.com/media/rm1238339328/nm1813878
        Ale to uz bohuzel nepujde...
        • bmarg
          Ačkoliv jsem jeho Spartacuse miloval, tak s tímhle nesouhlasim.... Shepard musí být vůdce, někdo kdo má oči a charisma... Andy byl super herec, ale jako vůdce mi nesedí, ačkoliv se snim v tomhle ve Spartacovi počítalo, ale jednoznačně šlo vidět že hraje druhé housle oproti Crüxovi (Manu Bennet), kterej právě ten tah na bránu má a jde z něho vidět ten elán :-)
    • trolo
      toto chcem :D ale ako vymyslia hlas? :D
      • smejki
        všechny filmy se zvučí ve studiu. hlas může mít klidně jiný, originální *3*
        http://www.youtube.com/watch?v=0wsvCVW-mqk
        • to není tak úplně pravda, že se všechny filmy ozvučují až ve studiu ;-)
          • smejki
            fajn, tak většina. v téhle produkční hladině, rozhodně
  • Nemyslím si, že to tak dopadne, už vzhledem k tomu, že to ma pod sebou legendary pictures (temný rytíř, 300), tak si myslim, že by to mohlo být hodně dobré. Jenom by mě zajímalo, jestli dokážou přenést tu epičnost příběhu i do filmu. Tipuji, že to bude podobné nejnovějšímu star trek co se triků týče a ten podle mě vypadal velice dobře.
    • Hairy_Ass
      Třeba ty světelné kamerové triky v novém ST byly hodně podobné ME, takže tak to nějak bude asi vypadat, jestli tedy budou chtít nechat ME look.
    • Dle mého, se ze světa MASS EFFECT dá vyždímat víc jak ze star treku (můj názor), pokuď to bude minimálně kvalitní jako ST, tak budu rád.. Ale protože už hra je takovej trošku interaktivní film, kde 45% hry tvoří úžasný hudební doprovod a různé cutscény, tak očekávám, že zachycení atmosféry a světa nebude pro zkušeného režiséra žádný problem :-))
  • Rikam vam, ze ten film dopadne stejne jako ostatni filmy podle her...
    • Rikam ti ze souhlasim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit