-
Hlavně aby to nedostal do ruky nějaký trouba, který začne tiskovku slovy: "Nechtěli jsme pouze okopírovat herní předlohu, nabízíme vlastní představu a s univerzem nakládáme po svém." Vždycky když tohle slyším, připravuju se na brutální p*čovinu.
-
-
Viz zfilmovaný Hitman.... Když vytáhl z poza zad 2 katany tak jsem to vypínal *11* *11*
Ale ty vlastně hraješ jen rpg co ? -
-
Yep. Jiné žánry mě moc nebaví a vždycky mám pocit, že je to ztráta času. RPG mají nejblíže ke knihám a filmům, a tak asi podvědomě cítím, že mi to něco dává.
Hitmana jsem viděl a bylo to debi*ní i bez katan. -
katany jsou teplé. *1*
mihl se tam i DEagle, aby byl cool feeling dovršen? -
-
Tipoval bych že jo... Ale koukal jsem na to asi 30 minut a s Hitmanem to mělo pramálo společného...
-
-
-
No, ono přesně okopírovat předlohu taky moc nejde. Film a hra jsou dvě dost odlišná média, kde to, co platilo u jedné, nemusí platit u té druhé. Ale souhlasím, že pokud někdo úplně překopává celou podstatu díla, tak to většinou totálně zesloní. *4*
-
-
Ano, to jistě jsou, ale většinou filmaři úplně minou charakteristické prvky toho, co chtějí převádět na plátno. Já se spíš snažil simulovat ty klasické kecy, které většinou tvůrci mají, není třeba to brát doslova. *4*
-
-
-
Já bych to dal Uwe Bollovi. Palec nahoru teď! *1* *1* *1*
-
-
To by byla dobra komedie *1* .A hlavni roli by si mohl strihnnout ben stiller *1* .
-
-
Ještě jedna velká otázka nebyla vyřešen... kdo bude hrát Conrada Vernera.
-
Ať udělají co chtěj, hlavně ať se na to dá koukat! Když se povede, bude úplně jedno, kdo tam hrál... I když třeba Yvonne Strahovski by určitě nebyla na škodu :D
-
Rikam vam, ze ten film dopadne stejne jako ostatni filmy podle her...
-
-
Rikam ti ze souhlasim.
-
-
Skoda toho Setha Greena :-(
-
-
Úplne súhlasím.. Myslím, že by sa na tú svoju postavu Jokera celkom dobre hodil :) ale snáď teda na jeho miesto obsadia niekoho normálneho..
-
-
Škoda, že se tak zaměřili na Sheparda, mně by se třeba líbila zfilmovaná "válka prvního kontaktu" nebo jak se to jmenovalo, ten první střet s Turianama...mm, aj když v hlavně mi to zní pravděpodobně lépe, než by se to rozvádělo na plátně, zajisté
-
"zaprvé reálně hrozilo, že by tvůrci sáhli po ženské verzi charakteru"
Jako jeden z hráču za "FemShep" by mě zajímalo, co je na ženské verzi charakteru za hrozbu? Já myslím, že by to mělo docela úspěch, i když já bych teda radši seriál... :) 13 dílů, jedna řada - jeden Mass Effect, ideálně v produkci některé z premium televizí jako HBO či Starz (necenzurovaný pseudo-lesbický sex s Liarou *2*), produkčně by se to dalo zvládnout i za běžnější rozpočet. Jen do toho asi nikdo nepůjde bez případného úspěchu filmu.... -
-
Mužský Shepard je už takový ten kanon vesmíru ME, to že si u třetího dílu BW vzpomnělo, že by mohli na plakátech prezentovat i ženskou polovičku Komandéra, je docela pozdě, v 1. i 2. díle, koneckonců i v 3., se ME prezentoval výhradně skrz mužského Sheparda.
-
Právě každej chlap co hrál ME, chce vidět ty románky s Tali, MIRANDOU!!, Liarou a jinýma... a aby byla hlavní hrdinka Lesbička by asi neprošlo, protože by se to případně rovnou outovalo na ceny jako Oskar, zlatá palma, malina atd... Takže se budou držet chlapa, co je tam bude kl4tit a vše bude ok :-))
-
Protoze by s ni chtel kazdy vyjebat a bylo by to ve filmu dosti otravne.
-
-
to snad nie... ved femshep je uplne otrasna :D
-
-
-
Oj...z mého pohledu nešťastné rozhodnutí, které povede k výkřikům ,,Ale tohle přece není MŮJ Sheppard!". Nechápu, proč se nerozhodli vše udělat tak, jako v knížní trilogii, která perfektně doplňovala hru.
-
-
,,Ale tohle přece není MŮJ Sheppard!"-to jsem zazival celou hru. ME je protkan reakcemi9 hlavniho hrdiny,ktere nemuzete nijak ovlivnit acova s etak,jak by se ten VAS Sheppard nikdy nechoval. Tak proc by to najednou mel byt problem u filmu?
-
-
...*a chova se tak...
ty moje preklepy. Ostuda *13*
-
-
Bo tam musí být Shepard, ten naláká víc než "no-name" hero.
Já jsem zvědav jak to dopadne, půjdu na to v každém případě. Když to bude kravina, tak se nezblázním, když to bude dobré, tak jedině dobře. A když to bude špica, tak začnu věřit na zázraky *15*
-
-
tak to mají jasného protagonistu, ni?
http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/images/shepard_face.jpg -
-
Jak to bude s hercema, tak to asi bude nic moc. Nejlepší kdyby to bylo renderovaný jako ty trailery na Star Wars a Mass Effect. Jinak budou ty postavy vypadat úplně jinak.
-
Já bych to spíše viděl na http://www.csfd.cz/tvurce/26809-matthew-fox/ , je mu podobný a je to i herec, dost dobrý. Myslím si, že by se do toho hodil dobře, má charisma... Někde jsem ale zaslechl, že se prý údajně počítá se Samem Worthingtonem, nevím co je na tom pravdy, jen jsem to zaslechl... Jen ta podoba vojáka z prozatím vyšlého traileru útoku na londýn tomu strašně napovídá, ale kdo ví, třeba se nejedná o Sheprda, ale o jinou postavu, což bych uvítal :-))
-
-
Ja bych si v te roli dovedl predstavit Andyho Whitfielda.
http://www.imdb.com/media/rm1238339328/nm1813878
Ale to uz bohuzel nepujde... -
-
Ačkoliv jsem jeho Spartacuse miloval, tak s tímhle nesouhlasim.... Shepard musí být vůdce, někdo kdo má oči a charisma... Andy byl super herec, ale jako vůdce mi nesedí, ačkoliv se snim v tomhle ve Spartacovi počítalo, ale jednoznačně šlo vidět že hraje druhé housle oproti Crüxovi (Manu Bennet), kterej právě ten tah na bránu má a jde z něho vidět ten elán :-)
-
-
-
toto chcem :D ale ako vymyslia hlas? :D
-
-
všechny filmy se zvučí ve studiu. hlas může mít klidně jiný, originální *3*
http://www.youtube.com/watch?v=0wsvCVW-mqk -
-
to není tak úplně pravda, že se všechny filmy ozvučují až ve studiu ;-)
-
-
fajn, tak většina. v téhle produkční hladině, rozhodně
-
-
-
-