Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Super článek, Dan zase nezklamal! *1* Body 70+ byly hodně luxusní. Jen by mě zajímalo, jaký má názor na českou Armu. Přecejen, podobně jako TES má minimální konkurenci a svou velikou komunitu, ale je stejně mizerně udělaná, zabugovaná a má úplně debilní AI (paleta barev se mi u A2 taky nelíbí ale to je jen můj problém). Nechtěl by Dan napsat článeček ještě na Armu? Nebo alespoň nám zde v diskusi sdělit svůj názor na tuto "rozporuplnou" sérii?
    • Arma je mnohem horsi *1* Aspon prvni verze byla uplne nehratelna. *7* Stale si nemyslim, ze by byl Skyrim nefunkcni *2*
  • Cosi
    Určitě se tu už psalo, ale rád přidám příspěvek, aby jsme překročili 1000 hranici. Více takovýchto článků... Vtípků o velké přestávce jaký má ta, či ona hra je čím dál tím více. Jáma pekel Dana Vávry se stává legendární záležitostí nejen na stránkách papírových časopisů.
    • Trol.diskuzni
      Správně, kolego, musíme překonat recenzi Skyrimu, která má v tuto chvíli 1059 příspěvků v diskuzi. *4*
  • hitokage
    Já Danovi věřím. Pro mě je to člověk s reálnou představou o dobré hře, která vychází ze zkušeností. A teď si představte, že na scénu nakráčí Todd se svým týmem pejsků a kočiček a jejich dort sbírá desítky. Stačí pak přepnout do pohledu z očí pana Vávry a uvidíme kontrast jeho představy o dobré hře a toho Toddova dortu. Výsledkem budiž tento článek, jehož důsledkem bude očekávání, že příští Danova hra bude boží, jinak on sám shoří v pekle vlastních příznivců.
    Dobrou noc všem. *5*
    • Jasny. Ma dokonce vic zkusenosti, nez cela Bethesda dohromady...
    • Trol.diskuzni
      Dan Vávra na hrad! +1 *4*
  • Pokojne by stačilo keby tých dôvodov bolo 50 nakolko jeden problém rozťahaný na 4 dôvody je možno trochu moc . Taktiež by sa potom dal orezať zbytočný balast ktorý je len do počtu a zjavne vycucaný z prstu . Mnoho toho je skutočne pravda ( hlavne podivné tendencie postáv bojujúcich na dialku vždy si nabehnúť až k nepriatelovy , nie moc dobre poriešeného inventára a interface - i keď to rozhodne nieje taká katastrofa a slabšieho dabingu ) ale aj tak sú to len nafúknuté bubliny a veci ktoré buď 1. odstraňujú patche 2. si hráč nemá šancu všimnuť ak ich vyložene nevyhladáva (to sa týka hlavne grafiky ) a 3. subjektívne záležitosti . Naproti tomu tu je niekolko desiatok (až stoviek ) hodín zábavy vo výborne spracovanom svete s dobrým hlavným príbehom , niekolkými perfektnými vedlajšími questami a hlavne perfektnou omáčkou okolo *4*
  • Asharak
    Pěkný článek :) hlavně od bodů v gameplay to nabralo grády (74-77) - ale brát to s humorem, né vážně. Většina lidí mi tu přišla, že se jich to hluboce dotklo. Ale pokud to i pan Vávra nebral s humorem, tak by se měl stydět ;)

    Jinak to jde rozdělit do skupin. Cca 3 - 1. 30% se opakuje, 2. 40% jsou drobnosti se kterými si nikdo neláme hlavu, protože se ztratí v celkovém hraní, 3. 30% dokonale sedí => nechápu proč je hodnocení 10/10 (ale chápu, 1. dnešní doba, 2. všichni se snaží přehlížet zásadní věci jako hratelnost, zkušenosti vývojářů nebo třeba originálnost) Což je celkem smutné, ale takhle se prostě všichni musí přizpůsobit, aby nebyli pod Béčkovými hrami, co si platí úspěch reklamami a nějak je překonali.

    Btw. pro mě si Bethesda řekla, že uděláme to jakš takš "pěkné" ať to můžem hodit na konzole, o PC se postará komunita -> stupidita. Jako že na nejvyšší detaily jsou pořád textury v rozlišení 512x512 je opravdu hanba nejvyšší třídy ! Přitom při změně na 2048x2048 mi nějak FPS neubylo. Nejtrapnější pro Bethesdu je především to, že oni za dva nebo kolik roků nedokážou vylepšit (resp. přikrášlit) to, co dokáže jeden člověk k komunity za jedno odpoledne. (můj názor)

    Ale pořád je to fajn hra :) Hlavně díky modifikacím. Jo a FXAA injector FTW! největší obdiv patří lidem ze skyrimnexus.com za jejich skvělé modifikace, bez kterých by ta hra nebyla tak zábavná. Díky díky díky ! <3 ale ještě je co zlepšovat
  • No tak tady mistr Vávra mě totálně odrovnal větší žvást jsem snad už ani nečetl. Je vidět že to nemá v hlavě v pořádku.
  • nejlepší článek za poslední dobu *1*
    • Trol.diskuzni
      Nejlepší článek historie games.cz! A proto:

      Žádám redakci games.cz, aby si dala na týden voraz, čímž umožní každému návštěvníkovi webu mít dostatek prostoru na přečtení tohoto brilantního pohledu pana Vávry, a následně zformulovat a prezentovat všechny své podnětné myšlenky na této diskuzi. Děkuji. *3*
      • Hairy_Ass
        Ty vole už dóóóst! *1* *1*
      • můžu jen souhlasit :-D btw už "je 2 minuty zejtra" :-D
  • Trol.diskuzni
    Když si vygooglíte "Dan Vávra", tak jako sedmý odkaz se objeví tento článek! *15*
  • Kdo je vůbec pan Vávra? ze se snim vsichni ohani a tak moc ste cekali na tenhle clanek
    • DF.Future
      http://www.danielvavra.com/
      • diky
  • Malleth
    Mrkněte na ty videa. Ten glitch je super!
    • Slotermeyer
      To jo. Booooink! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit