Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak po tom, co jsem si obe hry (Kcd a Skyrim) letos znova zahral, musim rict, ze Skyrim zestarl mnohem lepe nez Vavruv "magnum opus". Zestarl lepe jak herne, tak graficky. Herne z toho hlediska, ze nemusim neustale na neco cekat (otevreni dveri, sbirani kytek, nastup na zebrik, zatmivacky u kazdy konverzace, jezeni z kotliku atd.), to proste cloveka otravi, kdyz uz po sto padesaty musi cekat, nez se mu odanimuje otevreni dveri, at je to seberealistictejsi. Zbytecne prekombinovanej soubojovej system je cista frustrace. Ve vysledku na soubojich stejne neni nic komplexniho, jde jen o to neustale blokovat nepritele do vycerpani a pak zautocit. Skyrim si na nic nehraje, nabidne jedno tlacitko utok, druhy block, a hraje se. Z grafickyho hlediska ve hre chybi jakakoliv stylizace, vsechno je udelany realisticky "podle pravdy", a proto hra vypadala zastarale uz po vydani, zatimco Skyrim diky citlive stylizaci graficky zraje jako vino. Tak snad se dockame v dalsim dile KCD nejakych zmen k lepsimu - hlavne hratelnejsimu.

    Jeste mi prislo vtipny, ze Vavra citoval nejakej metacritic review na Skyrim, pritom kdyz misto Skyrimu dosadim KCD, tak celej ten text mozna sedi jeste lip: "Můžete bojovat! Ale je to nejhorší soubojový systém všech dob. Můžete krást! Ale je to jen sbírání věcí ze země. Můžete se vloupat do domů! Ale je to jen příšerná minihra. Můžete jezdit na koni! Ale je to úplně stejný, jako když chodíte pěšky, jen máte k zadku přilepenýho koně. Můžete mluvit na tisíce NPC! Ale všechny vám řeknou jednu ze čtyřech věcí a cokoli jim řeknete, nezmění absolutně nic. A tak dál...”

  • PepeCZ
    Tah hele pane Vávra já vaše hry mám rád obzvlášť Kingdom Come Deliverance, ale to co říkáte nebo spíše píšete tak je z půlky nesmysl. Nebudu jmenovat vše s čím nesouhlasím to bych to jsme tu byli do rána. Všechny ty buggy sou otřesný někdy sem kvůly nim nedohrál hru ale jako řeči tipu "má to zastaralou grafiku" mě pěkně štvou. Jako nevím co by jste od hry z roku 2011 čekaly. Prostě nemám rád kritizování detailů nebo hledání takových zbytečností jako "když plavete nevíte kolik máte kyslíku". Já taky nadávám na Bethesdu ale tohle je celkem tvrdá a bezvýznamná kritika.
    • Tak Vávra grafiku Skyrimu kritizoval v době vydání, takže pravděpodobně čekal hru vypadající adekvátně svému roku. 😀

  • Vše co napsal pan Vávra v tomto článku je naprostá pravda.
  • Hodně trapná snaha o shození Skyrimu a přilákání lidí na Kingdom Come.
    Styď se Vávro, ta tvoje hra je propadák, pár lidí si to možná na zkoušku stáhlo, ale asi podobně jako já, po pěti minutách vyplo.
    Zisk = 0
    Ztráta mraky milionů.
    Hahahaha....
  • Skyrim fanbojové máte to blbý...KC:D trpí hodně na bugy a vůbec technickou stránku všeho, ale když se zaměříme na to jestli vlastně dává hra a věci ve hře smysl tak myslím že rozhodně ano a 90% bodů seznamu KC:D splňuje. To že KC:D má třetinovej rozpočet a destkrát míň lidí oproti Skyrim týmu je další věc..myslím že Vávra udělal to nejlepší co mohl a podle mě tyhle body splňuje už jeho první mafia. Jinak Vávra sám řekl že se mu skyrim líbí a že mu dal 7/10 což je podle něj na jeho standardy dost vysoký hodnocení. Tento seznam napsal proto, že kdyby se bethesda snažila víc, tak by tyhle věci neničily tolik ponoření do hry a Vávra by Skyrimu dal 10/10...ale samozřejmě si můžete stěžovat že v KC:D zdraví npc hl. hrdinu i když ho nikdy předtím neviděly...peace
  • Takže mohu v klidu porovnat tyto dvě hry a Daniel Vávra by se měl stydět a omluvit se Bethesde, že tak pohanil Skyrim. I pro mě Skyrim není TOP titul, ale v porovnání s Kingdom Come je to nebe a dudy. Nebudu slepě přihlížet a vychvalovat Kingdom jen kvůli tomu, že je to hra od českého vávojáře. Mě osobně je stydno co tady Daniel Vávra vyplodil za nesmysly. *9*
  • Dnes vysla hra Dana Vavry Kingdom Come, jen pro poradek, at to tady mame vsechno zdokumentovany. Samozrejme v kontextu tohohle clanku a jeho hry to je pomerne velka zabava. Verim ale ze Dan by uz asi nikdy neco takoveho nenapsal:)
  • Trvalo to dlouhých sedm let. Zítra konečně pustím v mechanice tu slavnou Vávrovu hru, a vezmu si k ruce tenhle seznam 100 věcí co jo serou, abych porovnal, jak se jim sám vyhnul. Moc se těším
    • Kde se ten clanek da sehnat? Nikde ho nemuzu najit, je stazenej
    • BohumilCisar
      Chudáku
      • no hraju uz od patku a myslim ,ze vic zabugovanou hru jsme v zivote nehral :D:D ale jediny co je teda spatny je ten technickej stav jinak je to naprosto apraden napsanej pribeh,ale z tehlech 110 bodu je KC vhodny zastupce pro 109 z nich :D no jestli to neopravi zitra ten druhej patch tak tvl fakt nevim no :D:D to dostane hrozne sezrat :D
        • Tilwaen
          Nehraješ náhodou betaverzi? Plná hra ještě nevyšla.
        • vetsina tydytu nechape, ze elder scrolls vycita predevsim to, ze ty chyby delaj opakovane

          kdezto vavrovci delaj prvni rpg, takze tam se daj chyby ocekavat

          ovsem pokud to udelaj i priste, uz bych je taky vypeskoval *1*
  • Už se nemůžu dočkat na kingdom come. Předtím než všichni začnete odsuzovat KC: D, tak si uvědomte, že pointa tohoto článku je, že někdo kdo dělá pořád tu stejnou hru 20 let dokola, ji nedokáže dotáhnout skoro k dokonalosti. Stačí se podívat na GTA. Ano už GTA 3 bylo skvěle udělaný, ale GTA 5? Masterpiece. Ta hra je dokonalá (nemyslím online). Možnosti, detaily, graficky. Je tam vidět postup. Tady ne. Stačí se kouknout na Fallout 4.
  • Trol.diskuzni
    Připravte si klobouky, až to (Kingdom Come) vyjde - the shitstorm will get real! *5* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit