Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslím si že další gohic už nikdy nebude... křísit takhle zprzněnou značku když mají Risen by byl nesmysl
    • V kuloárech se proslýchá že by mohli Phirana bites značku risen i gothic spojit,resp že by příběh risenu odehrával v temtýž světě jako gothic...
      • To už se dávno i stalo... Ten mág, co v Risenu "vyhnal bohy" byl Xardas a hádej, kdo mu pomáhal...
      • v tom případě sem zvědavý jak to pojmenují. možná Risen of Gothic :)
  • Gothic 1,2 som nikdy nehral, no 3ka ma nijak neuchvatila, aj ked som ju hral par dni, tak som ju nedohral. Skusal som Arcaniu, no to som po par minutach vypol. A toto uz ani nebudem skusat.

Mimochodom... chysta sa recenzia na Seriousa 3?
    • tak to jsi udelal nejvetsi chybu protoze jsi vynechal prave ty nejlepsi dily :)
      • Ono je problem v tom, ze kym sa mi do ruk dostal Gothic III, tak som o Gothicu dovtedy ani raz nepocul. Moje najoblubenejsie a z RPGciek v tej dobe co som hraval boli Rune, Prince of Persia a nejake dalsie na ktorych nazov si uz nespominam. Inak som hraval Half-Life stale dokola a nejake dalsie FPS, popripade zavody. Teraz je to uz vsak naopak. FPS ma prestali bavit, pretoze su vacsinou o tom istom (na par vynimiek) no a zacalo ma viac bavit RPG, no uz aj tie zacinaju byt dokola o tom istom. Bojim sa co bude tak o 2 roky.
        • Prince of Persia jako RPG? Ja jich teda moc nehral, krome tech starych a Sands of Time, ale vzdycky jsem si mysles, ze to byly hopsacky nebo akcni adventury ...
  • Morderon
    Achjo *9*
  • Hmm, tak to me mrzi...kde jsou ty casy co jsem musel expit jako blazen a hodiny shanet vyzbroj abych v Gothicovi I (potazmo 2) sel zabit prvniho vlka, nedejboze skretiho psa...
    • Jojo, taky si pamatuju jak sem se musel v Gothicu II ( s datadiskem) poradne ohanet abych vubec prezil (hlavne zacatek a 1.prichod do kolonie) ale stalo to za to a byla to vyzva + propracovany zijici svet se skvelymi questy... ted uz jenom drzite sipku dopredu, co se vam priplete do cesty to rozsekate pomoci par kliknuti a za jedno odpoledne mate hotovo... Je to smutny kam to dospelo...
  • Kr.Pa
    Joowood sice krachnul (dobre jim tak, parchanti) ale oni jej uživují !!! Koupil je Wingefors !!!
    • Chtěl bych vidět toho nekromata co to ozivil *1* vzdyt jojowood nema ani na zombii to bude spis ozivena nastvana a agresivni holeni kost
    • Asharak
      Spíš by je měl koupil EA *1*
  • Jen vidim to jmeno, ani nectu. Stejne jako id*ot se skyrimem *1* Radsi prectu jinde *2*
    Odplivnout mi samozrejme neda... jak se do lesa vola, tak padaj sisky *2*
  • rodneymckay
    Špatný konec dobré serie, zejmena Gothic a Gothic 2. Toto už s původními díly nemá společného nic.
    • U mě je zábavnost Gothicu odstupňována přesně pořadím vydání. Jedničku si rád zahraju ještě dnes, dvojka byla také velmi dobrá, trojka po x opravách ušla....no a dál už je to jenom horší a horší...
  • michaliuz18
    pohode, u mna ma 7 bodov, arcania ma bavila aj ked bola lahka hral som na harde a som milovnik rpg a az tak zla hra to nebola ako si hned kazdy podla recenzie mysli, je to sice slabota a liearita co je u rpg nemozne ale vidite arcania to dokaze ...toto by som si ale nezahral hodnotim len s intuice stacila mi arcania :)
    • Fanoušku RPG, hráls původní Gothici? Tohle se s tím přece nedá srovnávat!
      • michaliuz18
        viete tak vam poviem, neriadim sa podla recenzii ale podla toho ci mi hra dobre sadla, a mna arcania docela bavila, bolo to obdobie ked som nic ine nehral, a docela sa mi ta hra zapacila , vy ju hrate 5 minut nieco sa vam nezapaci a uz na to kaslete, ale ja vidim v kazdej jednej hre nieco pozitivne a nejaku tu malu snahu aj ked je to treťotriedna hra , a nicim neprekvapí ,zabavila ma preto 7 kapiš
        • RavenHolm
          Takže nehrál:) Toto by fanoušek původních Gothiců nenapsal.
    • RavenHolm
      7 pro Fall of Setarrif? Omlouvám se, ale já nemluvit jazyk tvůj kmen.
      • Jeho kmen být totiž ze země zvaná Arcania.
  • Odulin
    A taková to byla skvělá série....na druhej díl se k nám chodili koukat i kámoši z širokýho okolí...no aspoň že jen ten Risen.
    • No nemyslím si že zrovna Risen 2 bude nějak vynikající v období pirátů brrrr.Mohly zůstat ve světě podobnému Gothicum.
      • Odulin
        Njn. musíme brát to co je. *3*
  • smejki
    "Rihanna effect"... posluchači Fight clubu mě snad pochopí. Danke, ich will nicht.
    • DavRed
      smejki ty si tady nějaký admin nebo tak něco? Nic ve zlém, ale já jen tak, že píšeš skoro ke každému příspěvku *4*
      • smejki
        ne, jen pracuju z domova, tak sem jednou za pár hodin mrknu. a když mám co říct, řeknu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit